Povezane vesti
"Plašim se da mi se ne vrati na dete, još me te slike proganjaju" Đorđe David o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula…
Blic pre 28 dana
Roker Đorđe David progovorio je o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Makedoniji, a u kojoj je život izgubila jedna žena. David je nekoliko puta naglasio koliko mu je teško zbog situacije u kojoj se našao i okolnosti koje u tom trenutku nije… »
"Još me te slike proganjaju" Đorđe David o udesu u Makedoniji - "Plašim se da mi se ne vrati na dete"
Večernje novosti pre 28 dana
ROKER Đorđe David progovorio je o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Makedoniji, a u kojoj je život izgubila jedna žena. Foto V. Danilov David je nekoliko puta naglasio koliko mu je teško zbog situacije u kojoj se našao i okolnosti koje u tom… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 2 satajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO Vuvuzele i pištaljke: Poslanici se trenutno ne tuku, ali je sednica Skupštine „blokirana“
Nova pre 2 minutajoš 110 povezanih
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 24 povezane
Na brodu koji je potonuo bili turisti iz 13 zemalja! Otkriveni novi detalji haosa kod Egipta: 28 ljudi izvučeno iz vode
Blic pre 49 minutajoš 12 povezanih
Sledeće nedelje štrajk prosvetara u svim školskim upravama: Moguća i radikalizacija
Radio 021 pre 1 satjoš 23 povezane