Povezane vesti
Jeziva vest za neprijatelje Rusije! Putin otkrio ko sprema odgovor u slučaju mogućeg dubokog udara! (video)
Alo 27.10.2024
Ministarstvo odbrane Rusije razmišlja o različitim opcijama za odgovor na moguće duboke udare na Rusiju raketama dugog dometa, rekao je Putin. Rusko Ministarstvo odbrane razmišlja o odgovoru na moguće udare dugog dometa na svojoj teritoriji i ponudiće… »
Putin se oglasio: „Nadam se da me je Zapad čuo, moraćemo da donesemo neke odluke“
Nedeljnik 27.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je nadu da je Zapad čuo njegova upozorenja o posledicama dopuštanja ukrajinskih napada duboko unutar Rusije, prenosi TASS. „Nisu mi rekli ništa o tome, ali nadam se da su čuli. Jer, naravno, i mi ćemo morati da… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Ispred prostorija SNS-a na Voždovcu građani (VIDEO): Doneli mrtvački kovčeg i ubacili fantomku, sendvič, lažnu diplomu …
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Zvaničnik Stejt departmenta:Kurti prešao crvenu liniju pokušajem da blokira S.listu
RTV pre 3 satajoš 2 povezane