Повезане вести
Преживеће само трпељива и стрпљива друштва: Чувени руски уметник Никита Михалков између два извођења његове представе "12"…
Вечерње новости 28.10.2024
ИЗУЗЕТНО ми је драго што сам у Србији. Иако сам под санкцијама, одушевљен сам с каквим гостопримством сам овде увек дочекан. Још једном сам се уверио, по реакцији публике, да говоримо о заједничким проблемима - рекао је јуче… »
Човек без вере ми није занимљив, рођени смо зато што верујемо: Патријарх Порфирије уручио Орден Светог Саве Никити Михалкову…
Курир 28.10.2024
Патријарх Српске православне цркве (СПЦ) Порфирије уручио је синоћ орден Светог Саве првог степена руском редитељу и глумцу Никити Михалкову. Цермонија уручења одржана је у Народном позоришту у Београду после извођења драме… »
Патријарх Порфирије уручио Орден Светог Саве Никити Михалкову ФОТО
Б92 28.10.2024
Патријарх Српске православне цркве (СПЦ) Порфирије уручио је на Великој сцени Народног позориште у Београду орден Светог Саве првог степена руском редитељу и глумцу Никити Михалкову. Цермонија уручења Ордена уприличена је у… »
Вести дана »

Ухапшен дилер из Инђије: Полиција у његовом стану пронашла амфетамин и марихуану!
Курир пре 2 сатајош 45 повезаних

Узнемирујући снимак: Србин који је убио жену и ћерку пуца на специјалце у Бечу – хорор на улици! (видео)
Ало пре 2 сатајош 25 повезаних

Ако си брат Стајић, за пола милиончета браниш се са слободе. Ако си студент Богдан, на сахрану рођеног оца идеш с букагијама
Нова пре 1 сатјош 14 повезаних