Повезане вести
Преживеће само трпељива и стрпљива друштва: Чувени руски уметник Никита Михалков између два извођења његове представе "12"…
Вечерње новости 28.10.2024
ИЗУЗЕТНО ми је драго што сам у Србији. Иако сам под санкцијама, одушевљен сам с каквим гостопримством сам овде увек дочекан. Још једном сам се уверио, по реакцији публике, да говоримо о заједничким проблемима - рекао је јуче… »
Човек без вере ми није занимљив, рођени смо зато што верујемо: Патријарх Порфирије уручио Орден Светог Саве Никити Михалкову…
Курир 28.10.2024
Патријарх Српске православне цркве (СПЦ) Порфирије уручио је синоћ орден Светог Саве првог степена руском редитељу и глумцу Никити Михалкову. Цермонија уручења одржана је у Народном позоришту у Београду после извођења драме… »
Патријарх Порфирије уручио Орден Светог Саве Никити Михалкову ФОТО
Б92 28.10.2024
Патријарх Српске православне цркве (СПЦ) Порфирије уручио је на Великој сцени Народног позориште у Београду орден Светог Саве првог степена руском редитељу и глумцу Никити Михалкову. Цермонија уручења Ордена уприличена је у… »
Вести дана »
ВИДЕО „О мој Боже, Богдане“: Богдановић одиграо меч сезоне: Клиперси после драме срушили Далас, а срушен и рекорда Бирда
Нова пре 49 минутајош 19 повезаних
Хитна помоћ: У пожару на Чукаричкој падини у Београду страдао један човек
Н1 Инфо пре 34 минутајош 20 повезаних
Пилот повређен приликом пада спортског авиона у стабилном стању, наставља се увиђај код Суботице
РТВ пре 9 минутајош 7 повезаних