Povezane vesti

Preživeće samo trpeljiva i strpljiva društva: Čuveni ruski umetnik Nikita Mihalkov između dva izvođenja njegove predstave…

Preživeće samo trpeljiva i strpljiva društva: Čuveni ruski umetnik Nikita Mihalkov između dva izvođenja njegove predstave…

Večernje novosti pre 25 dana
IZUZETNO mi je drago što sam u Srbiji. Iako sam pod sankcijama, oduševljen sam s kakvim gostoprimstvom sam ovde uvek dočekan. Još jednom sam se uverio, po reakciji publike, da govorimo o zajedničkim problemima - rekao je juče novinarima, između dva… »
Čovek bez vere mi nije zanimljiv, rođeni smo zato što verujemo: Patrijarh Porfirije uručio Orden Svetog Save Nikiti…

Čovek bez vere mi nije zanimljiv, rođeni smo zato što verujemo: Patrijarh Porfirije uručio Orden Svetog Save Nikiti…

Kurir pre 25 dana
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije uručio je sinoć orden Svetog Save prvog stepena ruskom reditelju i glumcu Nikiti Mihalkovu. Cermonija uručenja održana je u Narodnom pozorištu u Beogradu posle izvođenja drame ''12'' teatra… »
Patrijarh Porfirije uručio Orden Svetog Save Nikiti Mihalkovu FOTO

Patrijarh Porfirije uručio Orden Svetog Save Nikiti Mihalkovu FOTO

B92 pre 25 dana
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije uručio je na Velikoj sceni Narodnog pozorište u Beogradu orden Svetog Save prvog stepena ruskom reditelju i glumcu Nikiti Mihalkovu. Cermonija uručenja Ordena upriličena je u nedelju uveče nakon… »

Vesti dana »