Повезане вести

Преживеће само трпељива и стрпљива друштва: Чувени руски уметник Никита Михалков између два извођења његове представе "12"…

Преживеће само трпељива и стрпљива друштва: Чувени руски уметник Никита Михалков између два извођења његове представе "12"…

Вечерње новости 28.10.2024
ИЗУЗЕТНО ми је драго што сам у Србији. Иако сам под санкцијама, одушевљен сам с каквим гостопримством сам овде увек дочекан. Још једном сам се уверио, по реакцији публике, да говоримо о заједничким проблемима - рекао је јуче… »
Човек без вере ми није занимљив, рођени смо зато што верујемо: Патријарх Порфирије уручио Орден Светог Саве Никити Михалкову…

Човек без вере ми није занимљив, рођени смо зато што верујемо: Патријарх Порфирије уручио Орден Светог Саве Никити Михалкову…

Курир 28.10.2024
Патријарх Српске православне цркве (СПЦ) Порфирије уручио је синоћ орден Светог Саве првог степена руском редитељу и глумцу Никити Михалкову. Цермонија уручења одржана је у Народном позоришту у Београду после извођења драме… »
Патријарх Порфирије уручио Орден Светог Саве Никити Михалкову ФОТО

Патријарх Порфирије уручио Орден Светог Саве Никити Михалкову ФОТО

Б92 28.10.2024
Патријарх Српске православне цркве (СПЦ) Порфирије уручио је на Великој сцени Народног позориште у Београду орден Светог Саве првог степена руском редитељу и глумцу Никити Михалкову. Цермонија уручења Ордена уприличена је у… »

Вести дана »