Povezane vesti
Kamala Haris spremna da uradi test inteligencije, pozvala Donalda Trampa da učini isto
Telegraf 29.10.2024
Preporučujemo. Kandidatkinja demokrata Kamala Haris izjavila je danas da je spremna da uradi test mentalnih sposobnosti i pozvala svog republikanskog rivala, bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, da učini to isto. "Naravno. I ja ga izazivam da… »
"Nešto nije u redu sa njim": Kamala Haris sprema da uradi test inteligencije, pa pozvala i Trampa da učini isto
Blic 28.10.2024
Kandidatkinja demokrata Kamala Haris izjavila je danas da je spremna da uradi test mentalnih sposobnosti i pozvala svog republikanskog rivala, bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, da učini to isto. "Naravno. I ja ga izazivam da uradi isto. Mislim… »
Vesti dana »
Još jedan pacijent preminuo posle operacije krajnika u Opštoj bolnici Čačak, Ministarstvo uvodi privremene mere
RTS pre 32 minutajoš 57 povezanih
Proizvođači mleka protestuju u Bogatiću, farmer Goran Vasić tvrdi da su Glamočiću 'vezane' ruke
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Tmurni oblaci jure sa zapada! RHMZ je upravo objavio prognozu za dane oko Sretenja: Jedna pojava će dominirati
Blic pre 3 satajoš 31 povezana