Povezane vesti
Kamala Haris spremna da uradi test inteligencije, pozvala Donalda Trampa da učini isto
Telegraf 29.10.2024
Preporučujemo. Kandidatkinja demokrata Kamala Haris izjavila je danas da je spremna da uradi test mentalnih sposobnosti i pozvala svog republikanskog rivala, bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, da učini to isto. "Naravno. I ja ga izazivam da… »
"Nešto nije u redu sa njim": Kamala Haris sprema da uradi test inteligencije, pa pozvala i Trampa da učini isto
Blic 28.10.2024
Kandidatkinja demokrata Kamala Haris izjavila je danas da je spremna da uradi test mentalnih sposobnosti i pozvala svog republikanskog rivala, bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, da učini to isto. "Naravno. I ja ga izazivam da uradi isto. Mislim… »
Vesti dana »
Crvena zvezda u paklu pred Baskoniju: Obradović objasnio šta je sa Monekeom i Izunduom! Delije se hvataju za glavu!
Kurir pre 28 minutajoš 40 povezanih
Derbi Zvezda - Partizan bez ijednog srpskog igrača na terenu: Ovo je nekad bila nezamisliva scena
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane
Vašington post: Šef mađarske diplomatije godinama Rusiji prenosio informacije o EU
Beta pre 18 minutajoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 52 minutajoš 144 povezane