Povezane vesti
Ovo ide predaleko Majka Nenada Ćubića strahuje za sinove, hitno se oglasila nakon upoznavanja sa ocem!
Alo pre 27 dana
Niko nije ostao ravnodušan. Nenad Ćubić Ćuba sinoć je u rijalitiju upoznao biološkog oca nakon dve decenije. Njihov susret pratila je cela nacija, a emotivne scene razgalile su kako gledaoce, tako i učesnike Elite. Žena koja je usvojila Nenada i… »
Učesniku elite umrla majka Slomio se nakon saopštenja, suze i jecaji u programu uživo!
Alo pre 28 dana
U rijalitiju saznao tužnu vest. Nenad Ćubić Ćuba sinoć je upoznao biološkog oca Gorana Pavlovića nakon dve decenije. Emotivne scene preplavile su rijaliti, a Ćuba je tokom razgovora sa ocem doživeo šok kada je saznao da mu je majka umrla. - Ja… »
Cela Srbija je sinoć plakala zbog ovog prizora Nenad Ćubić upoznao biološkog oca nakon dve decenije, emotivne scene!
Alo pre 28 dana
Obojica su plakali. Nenad Ćubić Ćuba upoznao je svog biološkog oca, Gorana Pavlovića, pred kamerama rijalitija, nakon što je u istom ispričao svoju potresnu životnu priču. Goran je gledajući "Elitu" shvatio da je reč o njegovom detetu, a iako… »
"Kad me pitaju da li imam decu, šta da kažem?" Goran ogolio dušu pred Ćubom, otkrio kako je tragao za njima
Telegraf pre 28 dana
Preporučujemo. Rijaliti učesnik Nenad Ćubić Ćuba upoznao je biološkog oca, Gorana Pavlovića. Članovi produkcije Pinka pobrinuli su se da ih upoznaju i spoje, a potom je na velelepnom imanju u Šimanovcima usledio emotivan razgovor. Goran je… »
Vesti dana »
Zašto se Vesić ne leči u zatvorskoj bolnici nego na Institutu u Sremskoj Kamenici?
Danas pre 41 minutajoš 41 povezana
Tramp objavio šta će prvo narediti po povratku u belu kuću: Novoizabrani američki predsednik potvrdio mere, udar na robu iz Kine, Kanade i Meksika
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Miševi tek sada mogu da provire iz rupa: Jokićev mrzitelj jedva dočekao da kritikuje Srbina!
Hot sport pre 1 satjoš 21 povezana
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje u Beogradu; Vučić: Srbija ume da pamti i biće uvek uz vaš narod
RTS pre 11 minutajoš 14 povezanih
Horor kod Ivanjice, majka ubila bebu: Odsekla deo cucle i ugušila dete!
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih