Повезане вести

Истрага ББЦ новинарке која је довела до оптужнице против модног могула за сексуално искоришћавање

Истрага ББЦ новинарке која је довела до оптужнице против модног могула за сексуално искоришћавање

Радио 021 29.10.2024
Истраживање Ријане Кроксфорд поводом оптужби за сексуално злостављање навело је амерички ФБИ да крене у акцију хапшења. ББЦ Барет Пол показује дневнички запис о његовом искуству дописници ББЦ-ја Ријани Кроксфорд У федералној… »

Данас 29.10.2024
У федералној судници у Њујорку, први пут се срећем лицем у лице са Мајком Џефризом, мултимилионером и бившим шефом модне куће кога сам истраживала три године за ББЦ. Он зури право у мене, напућених усана и дигнуте браде, док… »

BBC News 29.10.2024
Истраживање Ријане Кроксфорд поводом оптужби за сексуално злостављање навело је амерички ФБИ да крене у акцију хапшења. У федералној судници у Њујорку, први пут се срећем лицем у лице са Мајком Џефризом, мултимилионером и… »

Вести дана »