Povezane vesti
Istraga BBC novinarke koja je dovela do optužnice protiv modnog mogula za seksualno iskorišćavanje
BBC News 29.10.2024
Istraživanje Rijane Kroksford povodom optužbi za seksualno zlostavljanje navelo je američki FBI da krene u akciju hapšenja. U federalnoj sudnici u Njujorku, prvi put se srećem licem u lice sa Majkom Džefrizom, multimilionerom i bivšim šefom modne… »
Istraga BBC novinarke koja je dovela do optužnice protiv modnog mogula za seksualno iskorišćavanje
Danas 29.10.2024
U federalnoj sudnici u Njujorku, prvi put se srećem licem u lice sa Majkom Džefrizom, multimilionerom i bivšim šefom modne kuće koga sam istraživala tri godine za BBC. On zuri pravo u mene, napućenih usana i dignute brade, dok seda pred sudiju. Kao… »
Radio 021 29.10.2024
Istraživanje Rijane Kroksford povodom optužbi za seksualno zlostavljanje navelo je američki FBI da krene u akciju hapšenja. BBC Baret Pol pokazuje dnevnički zapis o njegovom iskustvu dopisnici BBC-ja Rijani Kroksford U federalnoj sudnici u Njujorku… »
Vesti dana »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora, pucao bez povoda u nameri da ubije
Beta pre 1 satjoš 73 povezane
BLOG UŽIVO Još 2 fakulteta u Nišu odlučuju o blokadi, od sutra u Beogradu radi samo jedan: Studenti pozivaju na buku ispred RTS
Nova pre 30 minutajoš 44 povezane
Blokiran Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, glavni ulaz ograđen crvenom mrežom
Beta pre 4 satijoš 15 povezanih
Na sajtu Vlade Srbije počelo objavljivanje dokumenata o rekonstrukciji novosadske Železničke stanice
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih