Povezane vesti

"Mrzela sam što je Ivana bolja pevačica od mene": Goca na ivici suza na ponovnom okupljanju Tap 011

"Mrzela sam što je Ivana bolja pevačica od mene": Goca na ivici suza na ponovnom okupljanju Tap 011

Mondo pre 27 dana
Grupa Tap 011 uskoro će održati koncert u MTS dvorani 06. i 07. decembra, a tim povodom članovi benda oglasili su se za medije. Bili su jedni od najvećih zvezda devedesetih, a iako " Tap 011" više ne nastupa u ovom sastavu, oni povremeno obraduju… »
Vreme truda, rada i mladosti: Tap 011 proslavlja tri decenije postojanja muzikom i pesmom (foto/video)

Vreme truda, rada i mladosti: Tap 011 proslavlja tri decenije postojanja muzikom i pesmom (foto/video)

Večernje novosti pre 27 dana
NAJPOPULARNIJI muzički sastav "Tap 011" koji je domaćom scenom vladao tokom 90-ih godina, poslednjih godina se ponovo vratio u centar pažnje domaće muzičke scene. Foto: Filip Olćan Naime, popularni "Tapovci" 6, 7, 8. ali zbog velikog interesovanja i… »
"Bila sam sujetna, mrzela sam što je Ivana bolja od mene" Tap 011 ponovo na okupu: Goca na ivici suza o raspadu benda: Ego mi…

"Bila sam sujetna, mrzela sam što je Ivana bolja od mene" Tap 011 ponovo na okupu: Goca na ivici suza o raspadu benda: Ego mi…

Kurir pre 27 dana
Članovi grupe Tap 011 Milan Bojanić, Đorđe Pajović-Đole, Petar Stupar-Pera, Ivana Peters i Goca Tržan prisetili su se svojih početaka. - Bilo je mnogo sujete i kod nas, ali odrasli smo. Bili smo jako mladi i jako sujetni. Svađali smo se kada je… »
(Video) "bila sam sujetna, mrzela sam što je Ivana bolja pevačica od mene": Tap 011 ponovo na okupu: Goca na ivici suza o…

(Video) "bila sam sujetna, mrzela sam što je Ivana bolja pevačica od mene": Tap 011 ponovo na okupu: Goca na ivici suza o…

Blic pre 27 dana
Grupa Tap 011 uskoro će održati koncert u MTS dvorani 06. i 07. decembra, a tim povodom članovi benda oglasili su se za medije. Milan Bojanić, Đorđe Pajović-Đole, Petar Stupar-Pera, Ivana Peters i Goca Tržan prisetili su se pred našim kamerama… »

Vesti dana »