Povezane vesti
Vreme truda, rada i mladosti: Tap 011 proslavlja tri decenije postojanja muzikom i pesmom (foto/video)
Večernje novosti 29.10.2024
NAJPOPULARNIJI muzički sastav "Tap 011" koji je domaćom scenom vladao tokom 90-ih godina, poslednjih godina se ponovo vratio u centar pažnje domaće muzičke scene. Foto: Filip Olćan Naime, popularni "Tapovci" 6, 7, 8. ali zbog velikog interesovanja i 12… »
(Video) "bila sam sujetna, mrzela sam što je Ivana bolja pevačica od mene": Tap 011 ponovo na okupu: Goca na ivici suza o…
Blic 29.10.2024
Grupa Tap 011 uskoro će održati koncert u MTS dvorani 06. i 07. decembra, a tim povodom članovi benda oglasili su se za medije. Milan Bojanić, Đorđe Pajović-Đole, Petar Stupar-Pera, Ivana Peters i Goca Tržan prisetili su se pred našim kamerama svojih… »
Vesti dana »
Simić: Odluka CIK-a u Prištini protivzakonita, Srpska lista će uložiti žalbu
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih
Srušila se stara zgrada u Džordža Vašingtona, četiri automobila uništena, dve osobe evakuisane (FOTO, VIDEO)
Danas pre 29 minutajoš 43 povezane
Štandovi aktivista SNS širom Novog Sada, građani negoduju i donose im kisele krastavce
Insajder pre 2 satajoš 6 povezanih
Najmanje 200 ljudi poginulo u urušavanju rudnika koltana, rude koja se koristi u izradi pametnih telefona
Nova ekonomija pre 5 satijoš 5 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: oblačno sa padavinama, hladan talas i najava snega početkom februara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih