Povezane vesti

Fico: Čast će mi biti da odem u Moskvu na obeležavanje 80. godišnjice završetka Drugog svetskog rata

Fico: Čast će mi biti da odem u Moskvu na obeležavanje 80. godišnjice završetka Drugog svetskog rata

Politika pre 23 dana
Premijer Slovačke Robert Fico biće počastvovan da dođe u Moskvu na obeležavanju 80. godišnjice pobede u Velikom otadžbinskom ratu 2025. godine, prenosi Sputnjik. „Biću jako srećan (da odem na paradu)... Čast će mi biti da odem u Moskvu na… »
RAT U UKRAJINI Ruska vojska zauzela Krugljakovku u Harkovskoj oblasti

RAT U UKRAJINI Ruska vojska zauzela Krugljakovku u Harkovskoj oblasti

Euronews pre 23 dana
Rat u Ukrajini traje 980 dana.Ukrajinski istočni front se srušio nakon što su ruske trupe ušle u mesto Selidove zapadno od grada Donjecka, rekao je ukrajinski general Dmitro Marčenko. On je u video-snimku objavljenom na platform i X naveo da će… »
Vojska izvela strašan raketni udar! "Ruske trupe su na tri kilometra od centra grada"! (video)

Vojska izvela strašan raketni udar! "Ruske trupe su na tri kilometra od centra grada"! (video)

Alo pre 23 dana
Ruske snage zauzele su Selidovo u Donjeckoj oblasti, za koje Moskva tvrdi da je jedna od najvažnijih strateških tačaka. Ukrajinski general Dmitro Marčenko ocenio je da se padom Selidova istočni front "raspao". Iz Kijeva kažu da je potrebno… »
Rat - dan 980: Rusi napali Harkov; Ukrajinci ostaju bez vojnika? Veliki broj mrtvih FOTO/VIDEO

Rat - dan 980: Rusi napali Harkov; Ukrajinci ostaju bez vojnika? Veliki broj mrtvih FOTO/VIDEO

B92 pre 23 dana
Rat u Ukrajini - 980. dan. Rusi su saopštili da su zauzeli Selidovo u Donjeckoj oblasti, za koje tvrde da je jedna od najvažnijih strateških tačaka. Ukrajinski general Dmitro Marčenko ocenio je da se padom Selidova istočni front "raspao". Iz Kijeva… »
Fico: Spreman sam da razgovaram sa Putinom; Zelenski ogorčen zbog curenja informacija

Fico: Spreman sam da razgovaram sa Putinom; Zelenski ogorčen zbog curenja informacija

RTS pre 23 dana
Rat u Ukrajini – 980. dan. Zahtev za rakete "tomahavk" bila je poverljiva informacija između Ukrajine i Bele kuće, naglasio je predsednik Volodimir Zelenski, navodeći da je ogorčen zbog "curenja" informacija o tome. Premijer Slovačke Robert Fico… »
Evropski lider šokirao: Ma kakav "Plan pobede", hoću 9. maja da budem u Moskvi VIDEO

Evropski lider šokirao: Ma kakav "Plan pobede", hoću 9. maja da budem u Moskvi VIDEO

B92 pre 23 dana
Slovački premijer Robert Fico rekao je ruskoj televiziji da želi da poseti Moskvu na Dan pobede sledeće godine i kritikovao pristup Evropske unije ratu u Ukrajini, što je razbesnelo slovačku opoziciju. Njegovo pojavljivanje na državnoj televiziji… »
Ukrajinci priznali da gube na frontu u Donjecku

Ukrajinci priznali da gube na frontu u Donjecku

Politika pre 23 dana
Sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Oleksandar Litvinjenko kaže da je 1,5 miliona Ukrajinaca regrutovano u Odbrambene snage i da je potrebno mobilisati još 160.000 ljudi da bi vojska bila kompletirana do 85 odsto. Ruske trupe su… »
UKRAJINSKA KRIZA: Fico: Spreman sam da razgovaram sa Putinom; Zelenski ogorčen zbog curenja informacija

UKRAJINSKA KRIZA: Fico: Spreman sam da razgovaram sa Putinom; Zelenski ogorčen zbog curenja informacija

RTV pre 23 dana
KIJEV - Rat u Ukrajini – 980. dan. Zahtev za rakete "tomahavk" bila je poverljiva informacija između Ukrajine i Bele kuće, naglasio je predsednik Volodimir Zelenski, navodeći da je ogorčen zbog "curenja" informacija o tome. Premijer Slovačke Robert… »
Zelenskog izdali partneri: Procurile poverljive informacije između Kijeva i Bele kuće

Zelenskog izdali partneri: Procurile poverljive informacije između Kijeva i Bele kuće

Vesti online pre 23 dana
Vladimir Zelenski ogorčen je zbog poverljivih informacija koje su procurile u medijima, a tiču se njegovog “plana pobede”. Reč je o jednoj od klauzula u kojoj je od Bele kuće tražio da u Ukrajinu prebaci rakete dugog dometa “tomahavk”. –… »
Dobili su zeleno svetlo? Ukrajinci, udrite na Severnokorejce

Dobili su zeleno svetlo? Ukrajinci, udrite na Severnokorejce

B92 pre 23 dana
Američki predsednik Džo Bajden rekao je da bi ukrajinske snage trebalo da udare na severnokorejske trupe ako uđu na ukrajinsku teritoriju. Kako je prenela Ukrajinska pravda, komentarišući podatke o prisustvu severnokorejskih trupa u Kurskoj oblasti… »
"Svi u EU znamo da sankcije ne funkcionišu"

"Svi u EU znamo da sankcije ne funkcionišu"

B92 pre 23 dana
Slovački premijer Robert Fico rekao je u sredu da je Evropska unija "iskoristila" invaziju Rusije na Ukrajinu da je "ponizi" uvođenjem sankcija. On je rekao "svi znamo u EU da sankcije ne funkcionišu" i da želi da Unija dovede Ukrajinu i Rusiju za… »
Fico: Želim da prisustvujem Paradi pobede u Moskvi

Fico: Želim da prisustvujem Paradi pobede u Moskvi

Vesti online pre 23 dana
Premijer Slovačke Robert Fico biće počastvovan da dođe u Moskvu na obeležavanju 80. godišnjice pobede u Velikom otadžbinskom ratu 2025. godine. Severni tok. – Biću jako srećan (da odem na paradu)… Čast će mi biti da odem u Moskvu na… »
Robert Fico: Želim da dođem u Moskvu na Paradu pobede, spreman sam bez oklevanja da razgovaram s Putinom

Robert Fico: Želim da dođem u Moskvu na Paradu pobede, spreman sam bez oklevanja da razgovaram s Putinom

NIN pre 23 dana
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je danas da želi da dođe u Moskvu na Paradu pobede 9. maja i da je spreman da bez oklevanja razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. "Sreo sam se sa gospodinom predsednikom Putinom u nekoliko navrata… »
Fico: Spreman da razgovaram sa Putinom

Fico: Spreman da razgovaram sa Putinom

B92 pre 23 dana
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je danas da je počastvovan mogućnošću da prisustvujem vojnoj paradi u Moskvi 2025. godine kojom će se obeležiti 80. godišnjica pobede Sovjetskog Saveza u Velikom otadžbinskom ratu. "Sreo sam se sa gospodinom… »
Fico: Bila bi mi čast da dođem u Moskvu na proslavu 80. godišnjice završetka Drugog svetskog rata

Fico: Bila bi mi čast da dođem u Moskvu na proslavu 80. godišnjice završetka Drugog svetskog rata

Euronews pre 23 dana
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je danas da je počastvovan mogućnošću da prisustvujem vojnoj paradi u Moskvi 2025. godine kojom će se obeležiti 80. godišnjica pobede Sovjetskog Saveza u Velikom otadžbinskom ratu. "Bio bih veoma zadovoljan… »
Oružane snage Rusije preuzele kontrolu nad mestom Krugljakovka u Harkovskoj oblasti

Oružane snage Rusije preuzele kontrolu nad mestom Krugljakovka u Harkovskoj oblasti

RTV pre 23 dana
MOSKVA - Ruska vojska je preuzela kontrolu nad mestom Krugljakovka u oblasti Harkov, a Oružane snage Ukrajine (AFU) u zoni delovanja grupe Zapad izgubile su oko 410 vojnika, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "Jedinice grupe snaga 'Zapad'… »
Rusi oslobodili krugljakovku: Zapad "kida" OSU - u još tri mesta poraženi

Rusi oslobodili krugljakovku: Zapad "kida" OSU - u još tri mesta poraženi

Pravda pre 23 dana
Ruske snage opet beleže napredak... Oružane snage Rusije zauzele su selo Krugljakovka u Harkovskoj oblasti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "Jedinice grupe trupa Zapad oslobodile su selo Krugljakovka u oblasti Harkov“, navodi se u… »
Bajden poziva ukrajince: Udrite na trupe Severne Koreje

Bajden poziva ukrajince: Udrite na trupe Severne Koreje

Pravda pre 23 dana
Ju, ju, ju... Američki predsednik Džozef Bajden rekao je da bi ukrajinske snage trebalo da udare na severnokorejske trupe ako uđu na njenu teritoriju. Komentarišući podatke o prisustvu severnokorejskih trupa u Kurskoj oblasti Ruske Federacije, Bajden… »
Putin ređa severnokorejske vojnike duž granice sa Ukrajinom? Oglasio se i Pentagon

Putin ređa severnokorejske vojnike duž granice sa Ukrajinom? Oglasio se i Pentagon

Telegraf pre 23 dana
Pentagon: SAD zabrinute zbog mogućnosti da se severnokorejski vojnici bore u Ukrajini. Vašington je zabrinut zbog mogućnosti da Rusija želi da iskoristi severnokorejske vojnike u borbi ili kao podršku borbenim operacijama protiv ukrajinskih snaga… »

Vesti dana »