Повезане вести
Фицо: Част ће ми бити да одем у Москву на обележавање 80. годишњице завршетка Другог светског рата
Политика 30.10.2024
Премијер Словачке Роберт Фицо биће почаствован да дође у Москву на обележавању 80. годишњице победе у Великом отаџбинском рату 2025. године, преноси Спутњик. „Бићу јако срећан (да одем на параду)... Част ће ми бити да одем у… »
РАТ У УКРАЈИНИ Руска војска заузела Кругљаковку у Харковској области
Еуроневс 30.10.2024
Рат у Украјини траје 980 дана.Украјински источни фронт се срушио након што су руске трупе ушле у место Селидове западно од града Доњецка, рекао је украјински генерал Дмитро Марченко. Он је у видео-снимку објављеном на платформ… »
Војска извела страшан ракетни удар! "Руске трупе су на три километра од центра града"! (видео)
Ало 30.10.2024
Руске снаге заузеле су Селидово у Доњецкој области, за које Москва тврди да је једна од најважнијих стратешких тачака. Украјински генерал Дмитро Марченко оценио је да се падом Селидова источни фронт "распао". Из Кијева кажу да… »
Рат - дан 980: Руси напали Харков; Украјинци остају без војника? Велики број мртвих ФОТО/ВИДЕО
Б92 30.10.2024
Рат у Украјини - 980. дан. Руси су саопштили да су заузели Селидово у Доњецкој области, за које тврде да је једна од најважнијих стратешких тачака. Украјински генерал Дмитро Марченко оценио је да се падом Селидова источни фронт… »
Европски лидер шокирао: Ма какав "План победе", хоћу 9. маја да будем у Москви ВИДЕО
Б92 30.10.2024
Словачки премијер Роберт Фицо рекао је руској телевизији да жели да посети Москву на Дан победе следеће године и критиковао приступ Европске уније рату у Украјини, што је разбеснело словачку опозицију. Његово појављивање на… »
Фицо: Спреман сам да разговарам са Путином; Зеленски огорчен због цурења информација
РТС 30.10.2024
Рат у Украјини – 980. дан. Захтев за ракете "томахавк" била је поверљива информација између Украјине и Беле куће, нагласио је председник Володимир Зеленски, наводећи да је огорчен због "цурења" информација о томе. Премијер… »
Украјинци признали да губе на фронту у Доњецку
Политика 30.10.2024
Секретар Савета за националну безбедност и одбрану Украјине Олександар Литвињенко каже да је 1,5 милиона Украјинаца регрутовано у Одбрамбене снаге и да је потребно мобилисати још 160.000 људи да би војска била комплетирана до… »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Фицо: Спреман сам да разговарам са Путином; Зеленски огорчен због цурења информација
РТВ 30.10.2024
КИЈЕВ - Рат у Украјини – 980. дан. Захтев за ракете "томахавк" била је поверљива информација између Украјине и Беле куће, нагласио је председник Володимир Зеленски, наводећи да је огорчен због "цурења" информација о томе… »
Зеленског издали партнери: Процуриле поверљиве информације између Кијева и Беле куц́е
Вести онлине 30.10.2024
Владимир Зеленски огорчен је због поверљивих информација које су процуриле у медијима, а тичу се његовог “плана победе”. Реч је о једној од клаузула у којој је од Беле куц́е тражио да у Украјину пребаци ракете дугог домета… »
"Сви у ЕУ знамо да санкције не функционишу"
Б92 30.10.2024
Словачки премијер Роберт Фицо рекао је у среду да је Европска унија "искористила" инвазију Русије на Украјину да је "понизи" увођењем санкција. Он је рекао "сви знамо у ЕУ да санкције не функционишу" и да жели да Унија доведе… »
Добили су зелено светло? Украјинци, удрите на Севернокорејце
Б92 30.10.2024
Амерички председник Џо Бајден рекао је да би украјинске снаге требало да ударе на севернокорејске трупе ако уђу на украјинску територију. Како је пренела Украјинска правда, коментаришући податке о присуству севернокорејских… »
Фицо: Желим да присуствујем Паради победе у Москви
Вести онлине 30.10.2024
Премијер Словачке Роберт Фицо биц́е почаствован да дође у Москву на обележавању 80. годишњице победе у Великом отаџбинском рату 2025. године. Северни ток. – Биц́у јако срец́ан (да одем на параду)… Част ц́е ми бити да одем у… »
Роберт Фицо: Желим да дођем у Москву на Параду победе, спреман сам без оклевања да разговарам с Путином
НИН 30.10.2024
Премијер Словачке Роберт Фицо изјавио је данас да жели да дође у Москву на Параду победе 9. маја и да је спреман да без оклевања разговара са руским председником Владимиром Путином. "Срео сам се са господином председником… »
Фицо: Била би ми част да дођем у Москву на прославу 80. годишњице завршетка Другог светског рата
Еуроневс 30.10.2024
Премијер Словачке Роберт Фицо изјавио је данас да је почаствован могућношћу да присуствујем војној паради у Москви 2025. године којом ће се обележити 80. годишњица победе Совјетског Савеза у Великом отаџбинском рату. "Био бих… »
Фицо: Спреман да разговарам са Путином
Б92 30.10.2024
Премијер Словачке Роберт Фицо изјавио је данас да је почаствован могућношћу да присуствујем војној паради у Москви 2025. године којом ће се обележити 80. годишњица победе Совјетског Савеза у Великом отаџбинском рату. "Срео сам… »
Руси ослободили кругљаковку: Запад "кида" ОСУ - у још три места поражени
Правда 30.10.2024
Руске снаге опет бележе напредак... Оружане снаге Русије заузеле су село Кругљаковка у Харковској области, саопштило је руско Министарство одбране. "Јединице групе трупа Запад ослободиле су село Кругљаковка у области Харков“… »
Оружане снаге Русије преузеле контролу над местом Кругљаковка у Харковској области
РТВ 30.10.2024
МОСКВА - Руска војска је преузела контролу над местом Кругљаковка у области Харков, а Оружане снаге Украјине (АФУ) у зони деловања групе Запад изгубиле су око 410 војника, саопштило је руско Министарство одбране. "Јединице… »
Бајден позива украјинце: Удрите на трупе Северне Кореје
Правда 30.10.2024
Ју, ју, ју... Амерички председник Џозеф Бајден рекао је да би украјинске снаге требало да ударе на севернокорејске трупе ако уђу на њену територију. Коментаришући податке о присуству севернокорејских трупа у Курској области… »
Путин ређа севернокорејске војнике дуж границе са Украјином? Огласио се и Пентагон
Телеграф 30.10.2024
Пентагон: САД забринуте због могућности да се севернокорејски војници боре у Украјини. Вашингтон је забринут због могућности да Русија жели да искористи севернокорејске војнике у борби или као подршку борбеним операцијама против… »
Вести дана »

Тело убијеног у локви крви: Језива сцена у Београду на води, ухапшен осумњичени, форензичари траже трагове
Телеграф пре 1 сатјош 9 повезаних

Мали: "Србија се држи добро у условима глобалних дешавања, добили смо похвале од ММФ-а"
Блиц пре 53 минутајош 2 повезане

"Спремни смо да одговоримо": Кфор: Потврђујемо изјаве тзв. Кбс да су грешком скренули
Блиц пре 28 минутајош 1 повезана

"Честитао сам орбану": Огласио се Вучић о сусрету Трампа и Путина у Будимпешти: Договорили смо и наш сусрет у наредних седам дана
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Подигнута оптужница против бившег трамповог саветника: Џон Болтон осумњичен за илегално држање тајних докумената
Курир пре 2 сатајош 4 повезане