Povezane vesti
Nedelju dana pred izbore Haris i Tramp razmenjuju uvrede
Glas Amerike pre 28 dana
VAŠINGTON — ouPotpredsednica SAD Kamala Haris i bivši predsednik Donald Tramp čine poslednje napore da se izbore za glasove, nedelju dana pred izbore. Haris, kandidatkinja Demokratske stranke, iznela je završnu reč u govoru u utorak uveče u… »
Finiš kampanje: Haris i Tramp ne biraju kako da se vređaju
Vreme pre 27 dana
Kamala Haris je rekla da će Donald Tramp, ako osvoji novi mandat, u Belu kuću ući s listom neprijatelja, dok je bivši predsednik SAD ocenio da je Haris „totalna olupina" Potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Kamala Haris i nekadašnji… »
Kamal Haris: Trampovi napori su usmereni na izazivanje podela i straha u američkom narodu
Politika pre 27 dana
VAŠINGTON – Nastojeći da osnaži završne poruke svoje predizborne kampanje, predsednička kandidatkinja Demokratske stranke Kamala Haris poručila je Amerikancima da Trampovi napori da izazove podele i strah nisu „ono što mi jesmo” već su… »
Završna reč Kamale Haris: Poziv Amerikancima da odbace haos i podele koje donosi Tramp
Beta pre 27 dana
Potpredsednica SAD Kamala Haris apelovala je na Amerikance da ispišu novo poglavlje za svoju zemlju i odbace haos i podele koje donosi Donald Tramp, u govora koji je njena kampanja predstavila kao "završnu reč" biračima, prenosi Glas Amerike (VOA)… »
Haris: Tramp nestabilan, opsednut osvetom i želi moć bez kontrole
N1 Info pre 27 dana
Potpredsednica SAD Kamala Haris apelovala je na Amerikance da ispišu novo poglavlje za svoju zemlju i odbace haos i podele koje donosi Donald Tramp, u govoru koji je njena kampanja predstavila kao "završnu reč" biračima, prenosi Glas Amerike (VOA)… »
Završna reč Kamale Haris: Poziv Amerikancima da odbace haos i podele koje donosi Tramp
Novi magazin pre 27 dana
Potpredsednica SAD Kamala Haris apelovala je na Amerikance da ispišu novo poglavlje za svoju zemlju i odbace haos i podele koje donosi Donald Tramp, u govora koji je njena kampanja predstavila kao "završnu reč" biračima, prenosi Glas Amerike (VOA)… »
Kamala Haris: Trampovi napori su usmereni na izazivanje podela i straha u američkom narodu
Vesti online pre 27 dana
Nastojeći da osnaži završne poruke svoje predizborne kampanje, predsednička kandidatkinja Demokratske stranke Kamala Haris poručila je Amerikancima da Trampovi napori da izazove podele i strah nisu “ono što mi jesmo” već su usmereni na… »
"Nokaut" za Trampa: Zagovara podele i strah, to nismo mi FOTO/VIDEO
B92 pre 27 dana
Kamala Haris poručila je Amerikancima da Trampovi napori da izazove podele i strah nisu "ono što mi jesmo" već su usmereni na izazivanje podela i straha u američkom narodu. Govoreći u Vašingtonu, na travnatoj Elipsi blizu Bele kuće, na mestu sa… »
Haris: Trampovi napori su usmereni na izazivanje podela i straha u američkom narodu
Euronews pre 27 dana
Nastojeći da osnaži završne poruke svoje predizborne kampanje, predsednička kandidatkinja Demokratske stranke Kamala Haris poručila je Amerikancima da Trampovi napori da izazove podele i strah nisu "ono što mi jesmo" već su usmereni na izazivanje… »
„Završna reč“ Kamale Haris
Danas pre 27 dana
Potpredsednica SAD Kamala Haris apelovala je na Amerikance da ispišu novo poglavlje za svoju zemlju i odbace haos i podele koje donosi Donald Tramp, u okviru govora koji je njena kampanja predstavila kao „završnu reč“ biračima, obraćajući im se… »
Glas Amerike pre 27 dana
VAŠINGTON — Potpredsednica SAD Kamala Haris apelovala je na Amerikance da ispišu novo poglavlje za svoju zemlju i odbace haos i podele koje donosi Donald Tramp, u okviru govora koji je njena kampanja predstavila kao "završnu reč" biračima… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana