Povezane vesti
Nije bilo toliko frke kod drugih, kao kod mene: Haris DŽinović o razvodu, predstojećim koncertima i novoj pesmi (foto)
Večernje novosti 31.10.2024
FOLK zvezda Haris Džinović žari i pali gde god da se pojavi, ali pored muzike i njegov privatni život je u žiži javnosti. Foto: Novosti Sada je prokomentarisao činjenicu da je njegov razvod privukao ogromnu pažnju javnosti. - To nije skandal, to je jedan… »
"Nije bilo toliko dževe ni kad su se razveli Bred Pit i Anđelina Džoli, šta je to?" Haris Džinović o krahu braka sa Melinom…
Kurir 31.10.2024
Pevač Haris Džinović posle razvoda od kreatorke Meline Džinović radi punom parom, a sada je otkrio da ga i dalje iznenađuje što je njegov rastanak sa Melinom izazvao veliku pažnju javnosti. - Pitajte me sve, ja ću vam reći bez dlake na jeziku. Mene to… »
Vesti dana »
NIS podneo novi zahtev OFAC-u dok traju pregovori o promeni vlasništva
Bloomberg Adria pre 49 minutajoš 35 povezanih
Nastavljeno suđenje u slučaju "Generalštab": Sekretarka Ministarstva kulture odbacila optužbe
NIN pre 1 satjoš 31 povezana
Tramp objavio bizarne poruke: "Naša blokada je čelični zid, slava Alahu"
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih
Ministarstvo prosvete: Škole će dobiti stručno uputstvo o studijskoj poseti Ekspu
Danas pre 39 minutajoš 14 povezanih
"Bežite ako želite da ostanete živi!" Novi brutalni udari na Iran, rakete padaju na saveznike Amerike
Mondo pre 48 minutajoš 36 povezanih