Povezane vesti
Gnjot: Na slobodi sam zahvaljujući timu na čelu sa Tihanovskom, koja je bila u kontaktu sa kabinetom Vučića
N1 Info 02.11.2024
Beloruski novinar i aktivista Andrej Gnjot izjavio je da vreme koje je proveo u Srbiji kao pritvorenik nije bilo lako za njega, ali je sada u Berlinu, na slobodi, zahvaljujući timu na čelu sa Svetlanom Tihanovkom koja je bila u kontaktu sa kabinetom… »
Gnjot: Mi u Belorusiji se borimo za pravdu i slobodu od početka vladavine Lukašenka
Beta 02.11.2024
Beloruski aktivista i reditelj Andrej Gnjot koji je pre nekoliko dana pušten iz kućnog pritvora u Srbiji gde je čekao odluku o ekstradicji u Belorusiju, a sada je u Nemačkoj, rekao je da se građani Belorusije bore za pravdu i slobodu od početka… »
Beloruski aktivista Gnjot rekao da se ekstradicioni proces nastavlja i nakon njegovog napuštanja Srbije
Slobodna Evropa 02.11.2024
Ekstradicioni proces protiv beloruskog aktiviste, reditelja i novinara Andreja Gnjota nastavlja se i nakon njegove evakuacije iz Srbije, izjavili su on i njegovi branioci 2. novembra. Gnjot je godinu dana u pritvoru u Srbiji čekao odluku o izručenju… »
Gnjot: Mi u Belorusiji se borimo za pravdu i slobodu od početka vladavine Lukašenka
Insajder 02.11.2024
Beloruski aktivista i reditelj Andrej Gnjot, koji je pre nekoliko dana pušten iz kućnog pritvora u Srbiji gde je čekao odluku o ekstradiciji u Belorusiju, a sada je u Nemačkoj, rekao je da se građani Belorusije bore za pravdu i slobodu od početka… »
Beloruski aktivista Andrej Gnjot opisao kako je napustio Srbiju posle godinu dana pritvora
NIN 02.11.2024
Beloruski novinar i aktivista Andrej Gnjot izjavio je da vreme koje je proveo u Srbiji kao pritvorenik nije bilo lako za njega, ali je sada u Berlinu, na slobodi, zahvaljujući timu na čelu sa Svetlanom Tihanovskajom koja je bila u kontaktu sa kabinetom… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Nepoznate osobe upale na Pravni fakultet, povređeno šestoro studenata
Insajder pre 47 minutajoš 19 povezanih
Ukrajina napala Rusiju atacms raketama, gore hemijske fabrike! Odjekuju eksplozije zbog američkih raketa, zatvoreni aerodromi (video)
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
Nezavisni sindikat prosvetnih radnika najavio potpunu obustavu rada i protest u ponedeljak
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih
Srpski derbi: Kecmanović spasao „milion“ brejk lopti i pobedio
Sport klub pre 3 satajoš 13 povezanih