Povezane vesti

Gnjot: Na slobodi sam zahvaljujući timu na čelu sa Tihanovskom, koja je bila u kontaktu sa kabinetom Vučića

Gnjot: Na slobodi sam zahvaljujući timu na čelu sa Tihanovskom, koja je bila u kontaktu sa kabinetom Vučića

N1 Info pre 19 dana
Beloruski novinar i aktivista Andrej Gnjot izjavio je da vreme koje je proveo u Srbiji kao pritvorenik nije bilo lako za njega, ali je sada u Berlinu, na slobodi, zahvaljujući timu na čelu sa Svetlanom Tihanovkom koja je bila u kontaktu sa kabinetom… »
Gnjot: Mi u Belorusiji se borimo za pravdu i slobodu od početka vladavine Lukašenka

Gnjot: Mi u Belorusiji se borimo za pravdu i slobodu od početka vladavine Lukašenka

Beta pre 19 dana
Beloruski aktivista i reditelj Andrej Gnjot koji je pre nekoliko dana pušten iz kućnog pritvora u Srbiji gde je čekao odluku o ekstradicji u Belorusiju, a sada je u Nemačkoj, rekao je da se građani Belorusije bore za pravdu i slobodu od početka… »
Beloruski aktivista Gnjot rekao da se ekstradicioni proces nastavlja i nakon njegovog napuštanja Srbije

Beloruski aktivista Gnjot rekao da se ekstradicioni proces nastavlja i nakon njegovog napuštanja Srbije

Slobodna Evropa pre 19 dana
Ekstradicioni proces protiv beloruskog aktiviste, reditelja i novinara Andreja Gnjota nastavlja se i nakon njegove evakuacije iz Srbije, izjavili su on i njegovi branioci 2. novembra. Gnjot je godinu dana u pritvoru u Srbiji čekao odluku o izručenju… »

Insajder pre 19 dana
Beloruski aktivista i reditelj Andrej Gnjot, koji je pre nekoliko dana pušten iz kućnog pritvora u Srbiji gde je čekao odluku o ekstradiciji u Belorusiju, a sada je u Nemačkoj, rekao je da se građani Belorusije bore za pravdu i slobodu od početka… »
Beloruski aktivista Andrej Gnjot opisao kako je napustio Srbiju posle godinu dana pritvora

Beloruski aktivista Andrej Gnjot opisao kako je napustio Srbiju posle godinu dana pritvora

NIN pre 20 dana
Beloruski novinar i aktivista Andrej Gnjot izjavio je da vreme koje je proveo u Srbiji kao pritvorenik nije bilo lako za njega, ali je sada u Berlinu, na slobodi, zahvaljujući timu na čelu sa Svetlanom Tihanovskajom koja je bila u kontaktu sa kabinetom… »

Vesti dana »