Повезане вести

Гњот: На слободи сам захваљујући тиму на челу са Тихановском, која је била у контакту са кабинетом Вучића

Гњот: На слободи сам захваљујући тиму на челу са Тихановском, која је била у контакту са кабинетом Вучића

Н1 Инфо 02.11.2024
Белоруски новинар и активиста Андреј Гњот изјавио је да време које је провео у Србији као притвореник није било лако за њега, али је сада у Берлину, на слободи, захваљујући тиму на челу са Светланом Тихановком која је била у… »
Гњот: Ми у Белорусији се боримо за правду и слободу од почетка владавине Лукашенка

Гњот: Ми у Белорусији се боримо за правду и слободу од почетка владавине Лукашенка

Бета 02.11.2024
Белоруски активиста и редитељ Андреј Гњот који је пре неколико дана пуштен из кућног притвора у Србији где је чекао одлуку о екстрадицји у Белорусију, а сада је у Немачкој, рекао је да се грађани Белорусије боре за правду и… »
Белоруски активиста Гњот рекао да се екстрадициони процес наставља и након његовог напуштања Србије

Белоруски активиста Гњот рекао да се екстрадициони процес наставља и након његовог напуштања Србије

Слободна Европа 02.11.2024
Екстрадициони процес против белоруског активисте, редитеља и новинара Андреја Гњота наставља се и након његове евакуације из Србије, изјавили су он и његови браниоци 2. новембра. Гњот је годину дана у притвору у Србији… »

Инсајдер 02.11.2024
Белоруски активиста и редитељ Андреј Гњот, који је пре неколико дана пуштен из кућног притвора у Србији где је чекао одлуку о екстрадицији у Белорусију, а сада је у Немачкој, рекао је да се грађани Белорусије боре за правду и… »
Белоруски активиста Андреј Гњот описао како је напустио Србију после годину дана притвора

Белоруски активиста Андреј Гњот описао како је напустио Србију после годину дана притвора

НИН 02.11.2024
Белоруски новинар и активиста Андреј Гњот изјавио је да време које је провео у Србији као притвореник није било лако за њега, али је сада у Берлину, на слободи, захваљујући тиму на челу са Светланом Тихановскајом која је била… »

Вести дана »