Povezane vesti

Vučević u Šangaju obišao kinesku kompaniju Mint, potpisan i Memorandum o razumevanju

Vučević u Šangaju obišao kinesku kompaniju Mint, potpisan i Memorandum o razumevanju

Politika pre 2 dana
ŠANGAJ – Premijer Srbije Miloš Vučević danas je u Šangaju obišao kinesku kompaniju „Mint“ zajedno sa direktorom te kompanije, koja je poznata po inovacijama i po posvećenosti održivom razvoju. Pored Vučevića, u obilasku fabrike u… »
Grobari nisu došli u Bačku Topolu, a na njihovom mestu je osvanula poruka zbog tragedije u Novom Sadu

Grobari nisu došli u Bačku Topolu, a na njihovom mestu je osvanula poruka zbog tragedije u Novom Sadu

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana u okviru 14. kola Superlige Srbije gostuju protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, gde neće moći da računaju na svoje najvatrenije pristalice Grobare, koji su se ranije oglasili i rekli da neće ni otići na utakmicu iz… »
"Ovo je selo pored mog, ja ove ljude znam": Reporterka se rasplakala u programu pred sahranu poginulog mladića

"Ovo je selo pored mog, ja ove ljude znam": Reporterka se rasplakala u programu pred sahranu poginulog mladića

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Dva dana nakon tragedije u Novom Sadu cela Srbija tuguje. Nakon urušavanja nadstrešnice na železničkoj stanici, poginulo je 14 osoba, a troje je u teškom stanju. Danas je sahranjen poginuli Miloš Milosavljević, a reporterka TV prva… »
Građanima dopušteno da priđu Železničkoj stanici u Novom Sadu VIDEO

Građanima dopušteno da priđu Železničkoj stanici u Novom Sadu VIDEO

Nova pre 1 dan
: Nakon završenog čišćenja i uviđaja, građanima je večeras dopušteno da priđu mestu tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Kako se vidi na snimku sa lica mesta, skinute su policijske trake, a reporter Danasa javlja da stanica još nije… »
"Ovo je selo pored mog, ja sve ove ljude znam..." Voditeljka se rasplakala u Jutarnjem programu izveštavajući o tragediji u…

"Ovo je selo pored mog, ja sve ove ljude znam..." Voditeljka se rasplakala u Jutarnjem programu izveštavajući o tragediji u…

Kurir pre 1 dan
Dva dana nakon tragedije u Novom Sadu cela Srbija tuguje. Nakon urušavanja nadstrešnice na železničkoj stanici, poginulo je 14 osoba, a troje je u teškom stanju. Tužilaštvo je identifikovalo svih 14 žrtava: poginuli su Sara Firić (2018) iz… »
"Ko kaže da sam bio na nastupu?" Relja izbesneo nakon napada na mrežama da je pevao na Dan žalosti

"Ko kaže da sam bio na nastupu?" Relja izbesneo nakon napada na mrežama da je pevao na Dan žalosti

Mondo pre 1 dan
U Srbiji je juče bio proglašen Dan žalosti dok je u Novom Sadu trodnevna žalost, međutim, i pored toga mnogi pevači nisu se odrekli svojih nastupa. Uprkos tome što su mnogi pozivali na saosećanje zbog stradalih i davali podršku i saučešće… »
Muk u programu uživo! Voditeljka se rasplakala dok je izveštavala o tragediji u Novom Sadu: "Ja sve ove ljude znam"

Muk u programu uživo! Voditeljka se rasplakala dok je izveštavala o tragediji u Novom Sadu: "Ja sve ove ljude znam"

Mondo pre 1 dan
Voditeljka TV Prve se rasplakala u programu uživo dok je izveštavala o tragediji u Novom Sadu. Dva dana nakon tragedije u Novom Sadu cela Srbija tuguje. Nakon urušavanja nadstrešnice na železničkoj stanici, poginulo je 14 osoba, a troje je u teškom… »
"Jad i čemer zbog svega..." Pevač brutalno o kolegama koji su nastupili na Dan žalosti: "Užasnut sam!"

"Jad i čemer zbog svega..." Pevač brutalno o kolegama koji su nastupili na Dan žalosti: "Užasnut sam!"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, večeras je održala promociju svoje nove pesme "Zamka za tajkuna" u okviru proslave svog rođendana. Među prvima je stigao pevač Era Ojdanić, koji je podelio svoja osećanja o tragičnoj… »
Legende Partizana gledaju crno-bele u Bačkoj Topoli: Tu su Prekazi, Trobok, Tošić, Obradović...

Legende Partizana gledaju crno-bele u Bačkoj Topoli: Tu su Prekazi, Trobok, Tošić, Obradović...

Telegraf pre 1 dan
Ekipa Partizana u okviru 14. kola Superlige Srbije igraju meč protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, a na ovom meču je prisutan i dosta velik broj legendi crno-belog kluba, što je potvrdio i sam klub iz Humske putem svojih javnih glasila. Partizan je nedavno… »
Najtužnija slika iz Superlige Srbije: Pogledajte minut ćutanja na meču TSC - Partizan za stradale u Novom Sadu

Najtužnija slika iz Superlige Srbije: Pogledajte minut ćutanja na meču TSC - Partizan za stradale u Novom Sadu

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana igraju protiv TSC-a meč 14. kola Superlige Srbije, a i ovaj duel kao i svi ostali je počeo najtužnijom mogućom slikom. Igrači obe ekipe su pred početak meča održali i minut ćutanja za nastradale u tragediji… »
"Kakvi smo to ljudi postali?" Pevačica ogorčena zbog postupaka svojih kolega: "Nek nam je Bog u pomoći!"

"Kakvi smo to ljudi postali?" Pevačica ogorčena zbog postupaka svojih kolega: "Nek nam je Bog u pomoći!"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. U protekla dva dana, javnost je u crno zavila vest o tragediji u Novom Sadu. Pošto se obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici, tragično je stradalo 14 osoba. U skladu sa situacijom javnost deli tugu i bol kroz koju prolaze… »
Brige Zvezde pred Barselonu: Nemanja Radonjić zamenjen posle samo 7 minuta na terenu!

Brige Zvezde pred Barselonu: Nemanja Radonjić zamenjen posle samo 7 minuta na terenu!

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 14. kola Superlige Srbije igraju meč protiv Vojvodine na svom terenu, što je ujedno i uvertira navijačima pred duel u Ligi šampiona koji imaju protiv Barselone. Ipak, na ovom meču su doživeli i jednu… »
Građani najavili radikalnije poteze u traženju odgovora za nesreću u Novom Sadu

Građani najavili radikalnije poteze u traženju odgovora za nesreću u Novom Sadu

Al Jazeera pre 1 dan
U Srbiji se nastavljaju saslušanja nakon nesreće u Novom Sadu kada je u obrušavanju nadstrešnice na željezničkoj stanici poginulo 14 ljudi. Troje povrijeđenih i dalje je u teškom stanju. Mnogo je nepoznanica i neodgovorenih pitanja, a građani… »
Devojka sa krilima završila u kolicima: Dejana se obratila javnosti, a reči koje je uputila nakon tragedije u Novom Sadu…

Devojka sa krilima završila u kolicima: Dejana se obratila javnosti, a reči koje je uputila nakon tragedije u Novom Sadu…

Kurir pre 1 dan
Dejana Bačko, poznatija kao " devojka sa krilima", mnogima je inspiracija za životne borbe. Ona na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje stvari iz svoje svakodnevnice i svoje borbe da živi kao i svi drugi. Dok su njene poruke uvek oličene… »
"Ko kaže da sam bio na nastupu?" Relja se oglasio nakon što su ga na mrežama napali da je pevao na Dan žalosti

"Ko kaže da sam bio na nastupu?" Relja se oglasio nakon što su ga na mrežama napali da je pevao na Dan žalosti

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. U jezivoj nesreći koja se dogodila 1. novembra u Novom Sadu, na Železničkoj stanici, nakon što se obrušila betonska nadstrešnica, 14 osoba je izgubilo živote. U Srbiji je juče bio proglašen Dan žalosti dok je u Novom Sadu… »
Ostavke zbog nesreća podnošene u Grčkoj, Egiptu, Sudanu: U Srbiji se vešto zaobilaze

Ostavke zbog nesreća podnošene u Grčkoj, Egiptu, Sudanu: U Srbiji se vešto zaobilaze

N1 Info pre 1 dan
U urušavanju nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu poginulo je 14 osoba, a troje je teško povređeno. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obavestilo je javnost da je saslušalo 26 osoba, između ostalog, ministra građevinarstva… »
Vučević: Zbog nesreće u Novom Sadu počela inspekcija drugih objekata

Vučević: Zbog nesreće u Novom Sadu počela inspekcija drugih objekata

Bloomberg Adria pre 1 dan
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje je u teškom stanju, rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i naveo da je u subotu saslušano 26 ljudi u vezi sa nesrećom, a da će u nedelju biti saslušano još pet. Više javno… »
Vučević u Šangaju potpisao memorandum sa kompanijom "Mint Grup"

Vučević u Šangaju potpisao memorandum sa kompanijom "Mint Grup"

Radio 021 pre 1 dan
Premijer Miloš Vučević danas je u Šangaju na početku posete tokom koje će prisustvovati sajmu uvoza obišao fabriku Mint Grup koja ima dve fabrike u Srbiji i sa njom potpisao memorandum o razumevanju. Vučević će sa delegacijom Srbije… »
Svi pevači koju su zapevali nakon tragedije u ns "uradili" istu stvar! Komentari se nižu: "Sramite li se?"

Svi pevači koju su zapevali nakon tragedije u ns "uradili" istu stvar! Komentari se nižu: "Sramite li se?"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Dok Srbija tuguje zbog velike tragedije koja se dogodila u Novom Sadu, kada je pala betonska nadstrešnica na Železničkoj stanici i usmrtila 14 osoba među, kojima ima i dece, mnogi pevači otkazali su svoje nastupe, kako bi izrazili… »
Premijer Srbije u Kini, iako je imao dilemu da li da otkaže put zbog tragedije

Premijer Srbije u Kini, iako je imao dilemu da li da otkaže put zbog tragedije

Nova ekonomija pre 1 dan
Premijer Srbije Miloš Vučević je u Šangaju sa Mint Grupom potpisao memorandum o razumevanju, a kako je rekao imao je dilemu da li da otkaže put zbog tragedije u Novom Sadu. Ipak je prevagnula velika čast da premijer Srbije prisustvuje ovakvom skupu… »
Vučević u Šangaju potpisao memorandum o razumevanju sa kompanijom Mint Grup

Danas pre 1 dan
Premijer Srbije Miloš Vučević danas je u Šangaju na početku posete tokom koje će prisustvovati sajmu uvoza obišao fabriku Mint Grup koja ima dve fabrike u Srbiji i sa njom potpisao memorandum o razumevanju. Vučević će sa delegacijom Srbije… »

N1 Info pre 1 dan
Premijer Srbije Miloš Vučević je u Šangaju na početku posete tokom koje će prisustvovati sajmu uvoza obišao fabriku Mint Grup koja ima dve fabrike u Srbiji i sa njom potpisao memorandum o razumevanju. Vučević će sa delegacijom Srbije… »
Vučević u Šangaju obišao kinesku kompaniju Mint: Potpisan i Memorandum o razumevanju

Vučević u Šangaju obišao kinesku kompaniju Mint: Potpisan i Memorandum o razumevanju

B92 pre 1 dan
Premijer Srbije Miloš Vučević danas je u Šangaju obišao kinesku kompaniju "Mint" zajedno sa direktorom te kompanije, koja je poznata po inovacijama i po posvećenosti održivom razvoju. Pored Vučevića, u obilasku fabrike u delegaciji Srbije bila je… »
"Potrebne su nam investicije i ulaganja u nove tehnologije" Vučević u Šangaju obišao kinesku kompaniju Mint, potpisan i…

"Potrebne su nam investicije i ulaganja u nove tehnologije" Vučević u Šangaju obišao kinesku kompaniju Mint, potpisan i…

Kurir pre 1 dan
Premijer Srbije Miloš Vučević obišao je danas kinesku kompaniju "Mint" u Šangaju zajedno sa direktorom te kompanije, koja je poznata po inovacijama i po posvećenosti održivom razvoju. U obilasku fabrike, sa Milošem Vučevićem, u delegaciji Srbije… »
Vučević u Šangaju obišao kinesku kompaniju Mint: Potpisan i memorandum o razumevanju

Vučević u Šangaju obišao kinesku kompaniju Mint: Potpisan i memorandum o razumevanju

Blic pre 1 dan
Premijer Srbije Miloš Vučević danas je u Šangaju obišao kinesku kompaniju "Mint" zajedno sa direktorom te kompanije, koja je poznata po inovacijama i po posvećenosti održivom razvoju. Pored Vučevića, u obilasku fabrike u delegaciji Srbije bila je… »

RTS pre 1 dan
Premijer Srbije Miloš Vučević bišao kinesku kompaniju "Mint" u Šangaju zajedno sa direktorom te kompanije, koja je poznata po inovacijama i po posvećenosti održivom razvoju. U obilasku fabrike, sa Milođem Vučeviem, u delegaciji Srbije bila je i… »

RTV pre 1 dan
ŠANGAJ - Premijer Srbije Miloš Vučević danas je u Šangaju obišao kinesku kompaniju "Mint" zajedno sa direktorom te kompanije, koja je poznata po inovacijama i po posvećenosti održivom razvoju. Pored Vučevića, u obilasku fabrike u delegaciji… »

Vesti dana »