Повезане вести

Вучевић у Шангају обишао кинеску компанију Минт, потписан и Меморандум о разумевању

Вучевић у Шангају обишао кинеску компанију Минт, потписан и Меморандум о разумевању

Политика 03.11.2024
ШАНГАЈ – Премијер Србије Милош Вучевић данас је у Шангају обишао кинеску компанију „Минт“ заједно са директором те компаније, која је позната по иновацијама и по посвећености одрживом развоју. Поред Вучевића, у обиласку фабрике у… »
Гробари нису дошли у Бачку Тополу, а на њиховом месту је осванула порука због трагедије у Новом Саду

Гробари нису дошли у Бачку Тополу, а на њиховом месту је осванула порука због трагедије у Новом Саду

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Фудбалери Партизана у оквиру 14. кола Суперлиге Србије гостују против ТСЦ-а у Бачкој Тополи, где неће моћи да рачунају на своје најватреније присталице Гробаре, који су се раније огласили и рекли да неће ни отићи… »
"Ово је село поред мог, ја ове људе знам": Репортерка се расплакала у програму пред сахрану погинулог младића

"Ово је село поред мог, ја ове људе знам": Репортерка се расплакала у програму пред сахрану погинулог младића

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Два дана након трагедије у Новом Саду цела Србија тугује. Након урушавања надстрешнице на железничкој станици, погинуло је 14 особа, а троје је у тешком стању. Данас је сахрањен погинули Милош Милосављевић, а… »
Грађанима допуштено да приђу Железничкој станици у Новом Саду ВИДЕО

Грађанима допуштено да приђу Железничкој станици у Новом Саду ВИДЕО

Нова 03.11.2024
: Након завршеног чишћења и увиђаја, грађанима је вечерас допуштено да приђу месту трагедије на Железничкој станици у Новом Саду. Како се види на снимку са лица места, скинуте су полицијске траке, а репортер Данаса јавља да… »
"Ово је село поред мог, ја све ове људе знам..." Водитељка се расплакала у Јутарњем програму извештавајући о трагедији у…

"Ово је село поред мог, ја све ове људе знам..." Водитељка се расплакала у Јутарњем програму извештавајући о трагедији у…

Курир 03.11.2024
Два дана након трагедије у Новом Саду цела Србија тугује. Након урушавања надстрешнице на железничкој станици, погинуло је 14 особа, а троје је у тешком стању. Тужилаштво је идентификовало свих 14 жртава: погинули су Сара Фирић… »
"Ко каже да сам био на наступу?" Реља избеснео након напада на мрежама да је певао на Дан жалости

"Ко каже да сам био на наступу?" Реља избеснео након напада на мрежама да је певао на Дан жалости

Мондо 03.11.2024
У Србији је јуче био проглашен Дан жалости док је у Новом Саду тродневна жалост, међутим, и поред тога многи певачи нису се одрекли својих наступа. Упркос томе што су многи позивали на саосећање због страдалих и давали подршку и… »
Мук у програму уживо! Водитељка се расплакала док је извештавала о трагедији у Новом Саду: "Ја све ове људе знам"

Мук у програму уживо! Водитељка се расплакала док је извештавала о трагедији у Новом Саду: "Ја све ове људе знам"

Мондо 03.11.2024
Водитељка ТВ Прве се расплакала у програму уживо док је извештавала о трагедији у Новом Саду. Два дана након трагедије у Новом Саду цела Србија тугује. Након урушавања надстрешнице на железничкој станици, погинуло је 14 особа… »
"Јад и чемер због свега..." Певач брутално о колегама који су наступили на Дан жалости: "Ужаснут сам!"

"Јад и чемер због свега..." Певач брутално о колегама који су наступили на Дан жалости: "Ужаснут сам!"

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Сандра Валтеровић, познатија као Секси Сандра, вечерас је одржала промоцију своје нове песме "Замка за тајкуна" у оквиру прославе свог рођендана. Међу првима је стигао певач Ера Ојданић, који је поделио своја… »
Легенде Партизана гледају црно-беле у Бачкој Тополи: Ту су Прекази, Тробок, Тошић, Обрадовић...

Легенде Партизана гледају црно-беле у Бачкој Тополи: Ту су Прекази, Тробок, Тошић, Обрадовић...

Телеграф 03.11.2024
Екипа Партизана у оквиру 14. кола Суперлиге Србије играју меч против ТСЦ-а у Бачкој Тополи, а на овом мечу је присутан и доста велик број легенди црно-белог клуба, што је потврдио и сам клуб из Хумске путем својих јавних гласила… »
Најтужнија слика из Суперлиге Србије: Погледајте минут ћутања на мечу ТСЦ - Партизан за страдале у Новом Саду

Најтужнија слика из Суперлиге Србије: Погледајте минут ћутања на мечу ТСЦ - Партизан за страдале у Новом Саду

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Фудбалери Партизана играју против ТСЦ-а меч 14. кола Суперлиге Србије, а и овај дуел као и сви остали је почео најтужнијом могућом сликом. Играчи обе екипе су пред почетак меча одржали и минут ћутања за настрадале… »
Бриге Звезде пред Барселону: Немања Радоњић замењен после само 7 минута на терену!

Бриге Звезде пред Барселону: Немања Радоњић замењен после само 7 минута на терену!

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Фудбалери Црвене звезде у оквиру 14. кола Суперлиге Србије играју меч против Војводине на свом терену, што је уједно и увертира навијачима пред дуел у Лиги шампиона који имају против Барселоне. Ипак, на овом мечу… »
"Какви смо то људи постали?" Певачица огорчена због поступака својих колега: "Нек нам је Бог у помоћи!"

"Какви смо то људи постали?" Певачица огорчена због поступака својих колега: "Нек нам је Бог у помоћи!"

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. У протекла два дана, јавност је у црно завила вест о трагедији у Новом Саду. Пошто се обрушила надстрешница на Железничкој станици, трагично је страдало 14 особа. У складу са ситуацијом јавност дели тугу и бол кроз… »
Грађани најавили радикалније потезе у тражењу одговора за несрећу у Новом Саду

Грађани најавили радикалније потезе у тражењу одговора за несрећу у Новом Саду

Ал Јазеера 03.11.2024
У Србији се настављају саслушања након несреће у Новом Саду када је у обрушавању надстрешнице на жељезничкој станици погинуло 14 људи. Троје повријеђених и даље је у тешком стању. Много је непознаница и неодговорених… »
Девојка са крилима завршила у колицима: Дејана се обратила јавности, а речи које је упутила након трагедије у Новом Саду…

Девојка са крилима завршила у колицима: Дејана се обратила јавности, а речи које је упутила након трагедије у Новом Саду…

Курир 03.11.2024
Дејана Бачко, познатија као " девојка са крилима", многима је инспирација за животне борбе. Она на друштвеним мрежама свакодневно објављује ствари из своје свакодневнице и своје борбе да живи као и сви други. Док су њене поруке… »
"Ко каже да сам био на наступу?" Реља се огласио након што су га на мрежама напали да је певао на Дан жалости

"Ко каже да сам био на наступу?" Реља се огласио након што су га на мрежама напали да је певао на Дан жалости

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. У језивој несрећи која се догодила 1. новембра у Новом Саду, на Железничкој станици, након што се обрушила бетонска надстрешница, 14 особа је изгубило животе. У Србији је јуче био проглашен Дан жалости док је у… »
Оставке због несрећа подношене у Грчкој, Египту, Судану: У Србији се вешто заобилазе

Оставке због несрећа подношене у Грчкој, Египту, Судану: У Србији се вешто заобилазе

Н1 Инфо 03.11.2024
У урушавању надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду погинуло је 14 особа, а троје је тешко повређено. Више јавно тужилаштво у Новом Саду обавестило је јавност да је саслушало 26 особа, између осталог, министра… »
Вучевић: Због несреће у Новом Саду почела инспекција других објеката

Вучевић: Због несреће у Новом Саду почела инспекција других објеката

Блоомберг Адриа 03.11.2024
Троје повређених у несрећи у Новом Саду и даље је у тешком стању, рекао је министар унутрашњих послова Ивица Дачић и навео да је у суботу саслушано 26 људи у вези са несрећом, а да ће у недељу бити саслушано још пет. Више… »
Вучевић у Шангају потписао меморандум са компанијом "Минт Груп"

Вучевић у Шангају потписао меморандум са компанијом "Минт Груп"

Радио 021 03.11.2024
Премијер Милош Вучевић данас је у Шангају на почетку посете током које ће присуствовати сајму увоза обишао фабрику Минт Груп која има две фабрике у Србији и са њом потписао меморандум о разумевању. Вучевић ће са делегацијом… »
Сви певачи коју су запевали након трагедије у нс "урадили" исту ствар! Коментари се нижу: "Срамите ли се?"

Сви певачи коју су запевали након трагедије у нс "урадили" исту ствар! Коментари се нижу: "Срамите ли се?"

Телеграф 03.11.2024
Препоручујемо. Док Србија тугује због велике трагедије која се догодила у Новом Саду, када је пала бетонска надстрешница на Железничкој станици и усмртила 14 особа међу, којима има и деце, многи певачи отказали су своје наступе… »
Премијер Србије у Кини, иако је имао дилему да ли да откаже пут због трагедије

Премијер Србије у Кини, иако је имао дилему да ли да откаже пут због трагедије

Нова економија 03.11.2024
Премијер Србије Милош Вучевић је у Шангају са Минт Групом потписао меморандум о разумевању, а како је рекао имао је дилему да ли да откаже пут због трагедије у Новом Саду. Ипак је превагнула велика част да премијер Србије… »
Вучевић у Шангају потписао меморандум о разумевању са компанијом Минт Груп

Данас 03.11.2024
Премијер Србије Милош Вучевић данас је у Шангају на почетку посете током које ће присуствовати сајму увоза обишао фабрику Минт Груп која има две фабрике у Србији и са њом потписао меморандум о разумевању. Вучевић ће са… »

Н1 Инфо 03.11.2024
Премијер Србије Милош Вучевић је у Шангају на почетку посете током које ће присуствовати сајму увоза обишао фабрику Минт Груп која има две фабрике у Србији и са њом потписао меморандум о разумевању. Вучевић ће са делегацијом… »
"Потребне су нам инвестиције и улагања у нове технологије" Вучевић у Шангају обишао кинеску компанију Минт, потписан и…

"Потребне су нам инвестиције и улагања у нове технологије" Вучевић у Шангају обишао кинеску компанију Минт, потписан и…

Курир 03.11.2024
Премијер Србије Милош Вучевић обишао је данас кинеску компанију "Минт" у Шангају заједно са директором те компаније, која је позната по иновацијама и по посвећености одрживом развоју. У обиласку фабрике, са Милошем Вучевићем, у… »
Вучевић у Шангају обишао кинеску компанију Минт: Потписан и Меморандум о разумевању

Вучевић у Шангају обишао кинеску компанију Минт: Потписан и Меморандум о разумевању

Б92 03.11.2024
Премијер Србије Милош Вучевић данас је у Шангају обишао кинеску компанију "Минт" заједно са директором те компаније, која је позната по иновацијама и по посвећености одрживом развоју. Поред Вучевића, у обиласку фабрике у… »
Вучевић у Шангају обишао кинеску компанију Минт: Потписан и меморандум о разумевању

Вучевић у Шангају обишао кинеску компанију Минт: Потписан и меморандум о разумевању

Блиц 03.11.2024
Премијер Србије Милош Вучевић данас је у Шангају обишао кинеску компанију "Минт" заједно са директором те компаније, која је позната по иновацијама и по посвећености одрживом развоју. Поред Вучевића, у обиласку фабрике у… »

РТС 03.11.2024
Премијер Србије Милош Вучевић бишао кинеску компанију "Минт" у Шангају заједно са директором те компаније, која је позната по иновацијама и по посвећености одрживом развоју. У обиласку фабрике, са Милођем Вучевием, у делегацији… »

РТВ 03.11.2024
ШАНГАЈ - Премијер Србије Милош Вучевић данас је у Шангају обишао кинеску компанију "Минт" заједно са директором те компаније, која је позната по иновацијама и по посвећености одрживом развоју. Поред Вучевића, у обиласку фабрике у… »

Вести дана »