Povezane vesti
Marija Kulić kipti od besa nakon miljanine akcije sa ženom! Neviđeni karambol u spoljnom svetu: "Ona je bolesna!"
Alo 04.11.2024
Marija prolazi kroz haos. Miljana Kulić imala je vrelu akciju sa cimerkom Mateom Stanković, a s obzirom na to da nikada nije pokazala interesovanje za žene, svi su bili šokirani njenim potezom. Njena majka Marija van sebe je zbog ćerkinog ponašanja, a to… »
Miljana javno otkrila detalje intimnog odnosa sa cimerkom! Marija će doživeti nervni slom: "Dodirivala me je, volim..."
Alo 04.11.2024
Miljana otkrila apsolutno sve. Miljana Kulić imala je vrelu akciju sa cimerkom Mateom Stanković, a s obzirom na to da nikada nije pokazala interesovanje za žene, svi su bili šokirani njenim potezom. Tokom sinoćnjeg razgovora sa Darkom Tanasijevićem… »
"Miljana je bolesna!" Prve reči Marije Kulić nakon ćerkinog odnosa sa zadrugarkom, ovo niko nije očekivao
Telegraf 04.11.2024
Preporučujemo. Marko Đedović komentarisao je nedavne događaje u rijalitiju "Elita 8", gde je Miljana Kulić navodno imala intimne odnose sa Mateom Stanković, te otkrio kako to komentariše Marija Kulić. - Juče sam joj poslao snimak i pitao sam je: "Šta bi… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za direktne susrete lidera
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 82 povezane

Vučić: Vlasnik kiparskog Pafosa spreman da ulaže u Fudbalski klub Loznica
Sportski žurnal pre 8 minutajoš 54 povezane

Dodik najavio referendum: "Nemam nameru da odlazim - ni iz RS, ni sa funkcije"
Blic pre 29 minutajoš 180 povezanih

Važna informacija za grobare: Evo kako navijači Partizana mogu do ulaznica za revanš sa Hibernijanom
Kurir pre 44 minutajoš 33 povezane