Povezane vesti
Kako sam upoznala Viktoriju Vudhal, prvu američku predsedničku kandidatkinju
BBC News pre 3 sata
Od žrtve porodičnog nasilja, spiritualizma, pa do Vol Strita i politike - ko je bila Viktorija Vudhal? U maloj studentskoj sobi, okružena hrpom knjiga i papira, crpim poslednje atome snage kako bih završila master rad. Novembar je, 2016. godina -… »
Danas pre 3 sata
U maloj studentskoj sobi, okružena hrpom knjiga i papira, crpim poslednje atome snage kako bih završila master rad. Novembar je, 2016. godina – Amerikanci za nekoliko dana biraju 45. predsednika. Na glasačkom listiću su dva imena: Donald Tramp… »
Blic pre 3 sata
U maloj studentskoj sobi, okružena hrpom knjiga i papira, crpim poslednje atome snage kako bih završila master rad. Novembar je, 2016. godina - Amerikanci za nekoliko dana biraju 45. predsednika. Na glasačkom listiću su dva imena: Donald Tramp… »
Radio 021 pre 3 sata
Od žrtve porodičnog nasilja, spiritualizma, pa do Vol Strita i politike - ko je bila Viktorija Vudhal? Jakov Ponjević BBC/Billy Rose Theatre Division, New York Public Library U maloj studentskoj sobi, okružena hrpom knjiga i papira, crpim poslednje… »
Vesti dana »
Dom zdravlja "Novi Sad" otvorio liniju psihološke podrške za građane pogođene tragedijom
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana
Deset razloga zbog kojih i Haris i Tramp mogu da se nadaju pobedi
BBC News pre 47 minutajoš 18 povezanih