Povezane vesti
Đere se plasirao u osminu finala ATP turnira u Beogradu
Politika pre 1 sat
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u osminu finala ATP turnira u Beogradu pošto je pobedio Švajcarca Stena Vavrinku rezultatom 2:0 (6.4, 6:4) za sat i 24 minuta. Đere je u prvom setu napravio brejk za vođstvo 3:2, a u narednom gemu je spasio tri… »
Međedović: Odigrao sam bolje nego u prvom kolu; Đere: Fali mi malo samopouzdanja
Sportski žurnal pre 1 sat
Hamad bolji od Aleksandra Kovačevića, Laslo eliminiaso Stana Vavrinku. Srpski teniser Hamad Međedović izjavio je danas da je odigrao bolji meč nego u prvom kolu i da je zadovoljan današnjom igrom. - Iskreno, mučio sam se na riternu u prvom setu -… »
Lajović i Đere igraju sutra u popodnevnom delu programa u Beogradu
Sportski žurnal pre 2 sata
Sutrašnji program otvoriće u 11 časova Argentinac Fransisko Serundolo i Rus Roman Safijulin. Srpski teniseri Dušan Lajović i Laslo Đere igraće sutra u popodnevnom delu programa ATP turnira u Beogradu, saopštili su danas organizatori turnira. Kako… »
Lehečka pobedio Čilića i plasirao se u četvrtfinale Belgrade opena
Sportski žurnal pre 4 sati
Meč je trajao sat i 46 minuta. Češki teniser Jirži Lehečka plasirao se danas u četvrtfinale turnira "Belgrade open" u Beogradu, pošto je pobedio 196. tenisera sveta Hrvata Marina Čilića posle dva seta, 6:4, 7:6. Meč je trajao sat i 46 minuta… »
"Poznat sam po tome da se brzo iznerviram": Hamad zna šta mora da popravi da bi se približio najboljima
Mondo pre 3 sata
Hamad Međedović je izneo prve utiske posle prolaska u četvrfinale Beograd opena. Hamad Međedović je slavio u osmini finala Beograd opena. Savladao je Amerikanca Aleksandra Kovačevića 2:0 (7:6, 6:4) u setovima. Momku iz Novog Pazara je veliku pomoć… »
Beograd open: Đere srušio grend slem šampiona, pobedio i Međedović
Danas pre 4 sati
Srpski teniser Laslo Đere zabeležio je pobedu na ATP turniru Beograd open. On je savladao Stena Vavrinku sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4), za nešto malo manje od sat i po vremena. Srpskom teniseru su za pobedu trebala samo dva brejka i do oba je stigao u… »
Lehečka: Dobar test, Čilić nije zaboravio da igra
B92 pre 4 sati
Jirži Lehečka je bez većih problema izborio plasman u četvrtfinale na Beograd openu. Teniser iz Češke je imao za protivnika bivšeg šampiona US Opena, Hrvata Marina Čilića i slavio je u njihovom prvom okršaju do sada, 6:4, 7:6 (4). Jedan brejk… »
Sada su poznati i termini: Evo kada Đere i Lajović igraju na Beograd openu
Večernje novosti pre 4 sati
Srpski teniseri Dušan Lajović i Laslo Đere igraće sutra u popodnevnom delu programa ATP turnira u Beogradu, saopštili su danas organizatori turnira. Foto: AP Kako je saopšteno, sutrašnji popodnevni deo programa u Areni, ne pre 15 časova, otvoriće… »
Lehečkin trijumf nad Čilićem za kraj dnevnog programa u Beogradu
Sport klub pre 5 sati
Čeh Jirži Lehečka, 31. igrač sveta, pobedio je Hrvata Marina Čilića (ATP 196) 6:4, 7:6 (7:4) na Srbija openu u poslednjem duelu programa u utorak. Meč osmine finala turnira ATP 250 trajao je čas i 46 minuta. Lehečkin protivnik u četvrtfinalu… »
Đere nasmejao novinare: "Ja u tenisu sa 39? Ne..." VIDEO
B92 pre 6 sati
Srpski teniser Laslo Đere pričao je na konferenciji za medije u Beogradskoj areni o meču protiv Stena Vavrinke, svojoj aktuelnoj i prošloj sezoni, ali i planovima kada on bude imao 39 godina. Dejvis kup reprezentativac Srbije je posle 83 minuta igre… »
Kraj za Čilića, Lehečka zakazao meč sa Klajnom VIDEO
B92 pre 6 sati
Jirži Lehečka se plasirao u četvrtfinale Beograd opena. On je posle 104 minuta igre bio bolji od iskusnog hrvatskog tenisera Marina Čilića, 6:4, 7:6 (4). Bio je to njihov prvi okršaj na ATP turnirima, Čeh je bio sigurniji i bolji. Jirži je uhvatio… »
Pao grend slem šampion! Laso Đere gazi na Beograd openu 2024
Večernje novosti pre 6 sati
Srpski teniser Laslo Đere pobedio je u prvom kolu Beograd opena višestrukog grend slem šampiona Stena Vavrinku sa 2:0 (6:4, 6:4). Profimedia Bukvalno preslikana dva seta su viđena na ovom meču. Laslo je i u prvom i u drugom setu na 2:2 oduzimao… »
Đere bolji od Vavrinke
Sportski žurnal pre 7 sati
Laslo se plasirao u osminu finala ATP turnira u Beogradu. Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u osminu finala ATP turnira u Beogradu pošto je pobedio Švajcarca Stena Vavrinku rezultatom 2:0 (6.4, 6:4) za sat i 24 minuta. Đere je u prvom setu… »
Đere: Bio sam strpljiv, iskoristio sam greške Vavrinke
B92 pre 8 sati
Laslo Đere je odlično odradio prvi zadatak na Beograd Openu. Posle 83 minuta igre pobedio je iskusnog Švajcarca Stana Vavrinku, trostrukog grend slem šampiona, 6:4, 6:4. Uspeo je Đere da drži dobar ritam i na kraju je bio veoma zadovoljan svojim… »
Pobeda Lasla Đerea nad Stenom Vavrinkom
Euronews pre 7 sati
Laslo Đere u prvom meču na Beograd openu slavio je protiv trostrukog grend slem šampionaa Stena Vavrnke sa 2:0 po setovima 6:4, 6:4. Meč je trajao jedan čas i 23 minuta, a publika je uživala na Centralnom terenu. Odlično je odigrao srpski teniser… »
Ma bravo majstore: Laslo Đere nadigrao Vavrinku i zakazao duel sa hrvatskim teniserom!
Hot sport pre 8 sati
Iako se švajcarski teniser trenutno nalazi daleko izvan svog ‘prajma’, to nikako ne može da umanji pobedu srpskog asa. Laslo Đere je danas u okviru Belgrade opena savladao legendu švajcarskog tenisera Stanislava Stena Vavrinku. Srbin je slavio sa… »
Đere spakovao kofere Vavrinki
B92 pre 8 sati
Laslo Đere je izborio plasman u drugo kolo Beograd Opena. Dejvis kup reprezentativac Srbije je posle 83 minuta igre pobedio iskusnog Švajcarca Stana Vavrinku, 6:4, 6:4. U početnom setu, Đere je strpljivo čekao šansu. U prva dva servis gema Vavrinke… »
Đere oduševio Beograd, Srbin bolji od trostrukog grend slem šampiona!
Sportske.net pre 8 sati
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u narednu rundu Beograd opena. On je sa 2:0, po setoivma 6:4, 6:4, posle sat i 24 minuta igre savladao trostrukog grend slem šampiona Stena Vavrinku. Đere je odigrao veoma dobro protiv veterana u "Beogradskoj… »
Đere srušio trostrukog grend slem šampiona u Areni: Veliko iznenađenje u Beogradu
Mondo pre 8 sati
Laslo Đere pobedio je Stena Vavrinku na turniru u beogradskoj Areni. Laslo Đere igraće u osmini finala turnira u Beogradu! U prvom kolu napravio je iznenađenje i pobedio Stena Vavrinku - 6:4, 6:4. Savladao je trostrukog grend slem šampiona i čoveka… »
Bravo, Laslo: Đere pregazio čuvenog Švajcarca sa 2:0 za drugo kolo Belgrade Open-a!
Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Srpski tesnier Laslo Đere napravio je odličan rezultat, pošto je došao do drugog kola Belgrade opena i to ni manje ni više, nego pobedom protiv Stena Vavrinke sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4 za oko sat i po tenisa u Beogradskoj areni… »
Fonjini se svađao sa Marijanom Veljović, pa ispao VIDEO
B92 pre 12 sati
Italijanski teniser Fabio Fonjini neslavno je završio takmičenje na Beograd openu. Od njega je u prvom kolu turnira u prestonici Srbije bio bolji Roman Safijulin rezultatom 6:3, 6:3. Fonjini je odlično krenuo meč, brejkom, ali je već u prvom setu… »
Dušan Lajović: Čast mi je da igram pred domaćom publikom
Danas pre 1 dan
Srpski teniser Dušan Lajović izjavio je da je pobeda u prvom kolu ATP turnira u Beogradu veoma bitna za njega, i dodao da mu je čast da igra pred domaćom publikom. – Bitna pobeda za mene. Povredio sam se i delovalo je kao da sam završio sezonu… »
Vesti dana »
Šta ako Tramp i Kamala osvoje isti broj glasova? Evo ko odlučuje ko će biti novi predsednik
Mondo pre 24 minutajoš 7 povezanih
(UŽIVO) Predsednički izbori u SAD: Kamala Haris i Tramp skoro izjednačeni, stigle prve izlazne ankete
Danas pre 31 minutajoš 6 povezanih
Priveden gradski odbornik Miran Pogačar nakon protesta u Novom Sadu
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana
Sukob studenata i direktora SC Novi Sad: Direktor poliven crvenom farbom
Danas pre 31 minutajoš 1 povezana