Повезане вести
Ђере се пласирао у осмину финала АТП турнира у Београду
Политика 05.11.2024
Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у осмину финала АТП турнира у Београду пошто је победио Швајцарца Стена Вавринку резултатом 2:0 (6.4, 6:4) за сат и 24 минута. Ђере је у првом сету направио брејк за вођство 3:2, а у наредном… »
Међедовић: Одиграо сам боље него у првом колу; Ђере: Фали ми мало самопоуздања
Спортски журнал 05.11.2024
Хамад бољи од Александра Ковачевића, Ласло елиминиасо Стана Вавринку. Српски тенисер Хамад Међедовић изјавио је данас да је одиграо бољи меч него у првом колу и да је задовољан данашњом игром. - Искрено, мучио сам се на… »
Лајовић и Ђере играју сутра у поподневном делу програма у Београду
Сутрашњи програм отвориће у 11 часова Аргентинац Франсиско Серундоло и Рус Роман Сафијулин. Српски тенисери Душан Лајовић и Ласло Ђере играће сутра у поподневном делу програма АТП турнира у Београду, саопштили су данас… »
"Познат сам по томе да се брзо изнервирам": Хамад зна шта мора да поправи да би се приближио најбољима
Мондо 05.11.2024
Хамад Међедовић је изнео прве утиске после проласка у четврфинале Београд опена. Хамад Међедовић је славио у осмини финала Београд опена. Савладао је Американца Александра Ковачевића 2:0 (7:6, 6:4) у сетовима. Момку из Новог… »
Лехечка победио Чилића и пласирао се у четвртфинале Белграде опена
Меч је трајао сат и 46 минута. Чешки тенисер Јиржи Лехечка пласирао се данас у четвртфинале турнира "Белграде опен" у Београду, пошто је победио 196. тенисера света Хрвата Марина Чилића после два сета, 6:4, 7:6. Меч је трајао сат… »
Београд опен: Ђере срушио гренд слем шампиона, победио и Међедовић
Данас 05.11.2024
Српски тенисер Ласло Ђере забележио је победу на АТП турниру Београд опен. Он је савладао Стена Вавринку са 2:0 у сетовима (6:4, 6:4), за нешто мало мање од сат и по времена. Српском тенисеру су за победу требала само два брејка… »
Лехечка: Добар тест, Чилић није заборавио да игра
Б92 05.11.2024
Јиржи Лехечка је без већих проблема изборио пласман у четвртфинале на Београд опену. Тенисер из Чешке је имао за противника бившег шампиона УС Опена, Хрвата Марина Чилића и славио је у њиховом првом окршају до сада, 6:4, 7:6… »
Сада су познати и термини: Ево када Ђере и Лајовић играју на Београд опену
Вечерње новости 05.11.2024
Српски тенисери Душан Лајовић и Ласло Ђере играће сутра у поподневном делу програма АТП турнира у Београду, саопштили су данас организатори турнира. Фото: АП Како је саопштено, сутрашњи поподневни део програма у Арени, не пре 15… »
Лехечкин тријумф над Чилићем за крај дневног програма у Београду
Спорт клуб 05.11.2024
Чех Јиржи Лехечка, 31. играч света, победио је Хрвата Марина Чилића (АТП 196) 6:4, 7:6 (7:4) на Србија опену у последњем дуелу програма у уторак. Меч осмине финала турнира АТП 250 трајао је час и 46 минута. Лехечкин противник у… »
Крај за Чилића, Лехечка заказао меч са Клајном ВИДЕО
Б92 05.11.2024
Јиржи Лехечка се пласирао у четвртфинале Београд опена. Он је после 104 минута игре био бољи од искусног хрватског тенисера Марина Чилића, 6:4, 7:6 (4). Био је то њихов први окршај на АТП турнирима, Чех је био сигурнији и… »
Ђере насмејао новинаре: "Ја у тенису са 39? Не..." ВИДЕО
Б92 05.11.2024
Српски тенисер Ласло Ђере причао је на конференцији за медије у Београдској арени о мечу против Стена Вавринке, својој актуелној и прошлој сезони, али и плановима када он буде имао 39 година. Дејвис куп репрезентативац Србије је… »
Пао гренд слем шампион! Ласо Ђере гази на Београд опену 2024
Вечерње новости 05.11.2024
Српски тенисер Ласло Ђере победио је у првом колу Београд опена вишеструког гренд слем шампиона Стена Вавринку са 2:0 (6:4, 6:4). Профимедиа Буквално пресликана два сета су виђена на овом мечу. Ласло је и у првом и у другом сету… »
Победа Ласла Ђереа над Стеном Вавринком
Еуроневс 05.11.2024
Ласло Ђере у првом мечу на Београд опену славио је против троструког гренд слем шампионаа Стена Ваврнке са 2:0 по сетовима 6:4, 6:4. Меч је трајао један час и 23 минута, а публика је уживала на Централном терену. Одлично је… »
Ђере: Био сам стрпљив, искористио сам грешке Вавринке
Б92 05.11.2024
Ласло Ђере је одлично одрадио први задатак на Београд Опену. После 83 минута игре победио је искусног Швајцарца Стана Вавринку, троструког гренд слем шампиона, 6:4, 6:4. Успео је Ђере да држи добар ритам и на крају је био веома… »
Ђере бољи од Вавринке
Ласло се пласирао у осмину финала АТП турнира у Београду. Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у осмину финала АТП турнира у Београду пошто је победио Швајцарца Стена Вавринку резултатом 2:0 (6.4, 6:4) за сат и 24 минута. Ђере… »
Ма браво мајсторе: Ласло Ђере надиграо Вавринку и заказао дуел са хрватским тенисером!
Хот спорт 05.11.2024
Иако се швајцарски тенисер тренутно налази далеко изван свог ‘прајма’, то никако не може да умањи победу српског аса. Ласло Ђере је данас у оквиру Белграде опена савладао легенду швајцарског тенисера Станислава Стена Вавринку… »
Ђере срушио троструког гренд слем шампиона у Арени: Велико изненађење у Београду
Мондо 05.11.2024
Ласло Ђере победио је Стена Вавринку на турниру у београдској Арени. Ласло Ђере играће у осмини финала турнира у Београду! У првом колу направио је изненађење и победио Стена Вавринку - 6:4, 6:4. Савладао је троструког гренд… »
Ђере одушевио Београд, Србин бољи од троструког гренд слем шампиона!
Спортске.нет 05.11.2024
Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у наредну рунду Београд опена. Он је са 2:0, по сетоивма 6:4, 6:4, после сат и 24 минута игре савладао троструког гренд слем шампиона Стена Вавринку. Ђере је одиграо веома добро против… »
Ђере спаковао кофере Вавринки
Б92 05.11.2024
Ласло Ђере је изборио пласман у друго коло Београд Опена. Дејвис куп репрезентативац Србије је после 83 минута игре победио искусног Швајцарца Стана Вавринку, 6:4, 6:4. У почетном сету, Ђере је стрпљиво чекао шансу. У прва два… »
Браво, Ласло: Ђере прегазио чувеног Швајцарца са 2:0 за друго коло Белграде Опен-а!
Телеграф 05.11.2024
Препоручујемо. Српски тесниер Ласло Ђере направио је одличан резултат, пошто је дошао до другог кола Белграде опена и то ни мање ни више, него победом против Стена Вавринке са 2:0, по сетовима 6:4, 6:4 за око сат и по тениса у… »
Фоњини се свађао са Маријаном Вељовић, па испао ВИДЕО
Б92 05.11.2024
Италијански тенисер Фабио Фоњини неславно је завршио такмичење на Београд опену. Од њега је у првом колу турнира у престоници Србије био бољи Роман Сафијулин резултатом 6:3, 6:3. Фоњини је одлично кренуо меч, брејком, али је… »
Душан Лајовић: Част ми је да играм пред домаћом публиком
Данас 04.11.2024
Српски тенисер Душан Лајовић изјавио је да је победа у првом колу АТП турнира у Београду веома битна за њега, и додао да му је част да игра пред домаћом публиком. – Битна победа за мене. Повредио сам се и деловало је као да сам… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана