Povezane vesti

Đere se plasirao u osminu finala ATP turnira u Beogradu

Đere se plasirao u osminu finala ATP turnira u Beogradu

Politika pre 1 sat
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u osminu finala ATP turnira u Beogradu pošto je pobedio Švajcarca Stena Vavrinku rezultatom 2:0 (6.4, 6:4) za sat i 24 minuta. Đere je u prvom setu napravio brejk za vođstvo 3:2, a u narednom gemu je spasio tri… »
Međedović: Odigrao sam bolje nego u prvom kolu; Đere: Fali mi malo samopouzdanja

Međedović: Odigrao sam bolje nego u prvom kolu; Đere: Fali mi malo samopouzdanja

Sportski žurnal pre 1 sat
Hamad bolji od Aleksandra Kovačevića, Laslo eliminiaso Stana Vavrinku. Srpski teniser Hamad Međedović izjavio je danas da je odigrao bolji meč nego u prvom kolu i da je zadovoljan današnjom igrom. - Iskreno, mučio sam se na riternu u prvom setu -… »
Lajović i Đere igraju sutra u popodnevnom delu programa u Beogradu

Lajović i Đere igraju sutra u popodnevnom delu programa u Beogradu

Sportski žurnal pre 2 sata
Sutrašnji program otvoriće u 11 časova Argentinac Fransisko Serundolo i Rus Roman Safijulin. Srpski teniseri Dušan Lajović i Laslo Đere igraće sutra u popodnevnom delu programa ATP turnira u Beogradu, saopštili su danas organizatori turnira. Kako… »
Lehečka pobedio Čilića i plasirao se u četvrtfinale Belgrade opena

Lehečka pobedio Čilića i plasirao se u četvrtfinale Belgrade opena

Sportski žurnal pre 4 sati
Meč je trajao sat i 46 minuta. Češki teniser Jirži Lehečka plasirao se danas u četvrtfinale turnira "Belgrade open" u Beogradu, pošto je pobedio 196. tenisera sveta Hrvata Marina Čilića posle dva seta, 6:4, 7:6. Meč je trajao sat i 46 minuta… »
"Poznat sam po tome da se brzo iznerviram": Hamad zna šta mora da popravi da bi se približio najboljima

"Poznat sam po tome da se brzo iznerviram": Hamad zna šta mora da popravi da bi se približio najboljima

Mondo pre 3 sata
Hamad Međedović je izneo prve utiske posle prolaska u četvrfinale Beograd opena. Hamad Međedović je slavio u osmini finala Beograd opena. Savladao je Amerikanca Aleksandra Kovačevića 2:0 (7:6, 6:4) u setovima. Momku iz Novog Pazara je veliku pomoć… »
Beograd open: Đere srušio grend slem šampiona, pobedio i Međedović

Beograd open: Đere srušio grend slem šampiona, pobedio i Međedović

Danas pre 4 sati
Srpski teniser Laslo Đere zabeležio je pobedu na ATP turniru Beograd open. On je savladao Stena Vavrinku sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4), za nešto malo manje od sat i po vremena. Srpskom teniseru su za pobedu trebala samo dva brejka i do oba je stigao u… »
Lehečka: Dobar test, Čilić nije zaboravio da igra

Lehečka: Dobar test, Čilić nije zaboravio da igra

B92 pre 4 sati
Jirži Lehečka je bez većih problema izborio plasman u četvrtfinale na Beograd openu. Teniser iz Češke je imao za protivnika bivšeg šampiona US Opena, Hrvata Marina Čilića i slavio je u njihovom prvom okršaju do sada, 6:4, 7:6 (4). Jedan brejk… »
Sada su poznati i termini: Evo kada Đere i Lajović igraju na Beograd openu

Sada su poznati i termini: Evo kada Đere i Lajović igraju na Beograd openu

Večernje novosti pre 4 sati
Srpski teniseri Dušan Lajović i Laslo Đere igraće sutra u popodnevnom delu programa ATP turnira u Beogradu, saopštili su danas organizatori turnira. Foto: AP Kako je saopšteno, sutrašnji popodnevni deo programa u Areni, ne pre 15 časova, otvoriće… »
Lehečkin trijumf nad Čilićem za kraj dnevnog programa u Beogradu

Lehečkin trijumf nad Čilićem za kraj dnevnog programa u Beogradu

Sport klub pre 5 sati
Čeh Jirži Lehečka, 31. igrač sveta, pobedio je Hrvata Marina Čilića (ATP 196) 6:4, 7:6 (7:4) na Srbija openu u poslednjem duelu programa u utorak. Meč osmine finala turnira ATP 250 trajao je čas i 46 minuta. Lehečkin protivnik u četvrtfinalu… »
Đere nasmejao novinare: "Ja u tenisu sa 39? Ne..." VIDEO

Đere nasmejao novinare: "Ja u tenisu sa 39? Ne..." VIDEO

B92 pre 6 sati
Srpski teniser Laslo Đere pričao je na konferenciji za medije u Beogradskoj areni o meču protiv Stena Vavrinke, svojoj aktuelnoj i prošloj sezoni, ali i planovima kada on bude imao 39 godina. Dejvis kup reprezentativac Srbije je posle 83 minuta igre… »
Kraj za Čilića, Lehečka zakazao meč sa Klajnom VIDEO

Kraj za Čilića, Lehečka zakazao meč sa Klajnom VIDEO

B92 pre 6 sati
Jirži Lehečka se plasirao u četvrtfinale Beograd opena. On je posle 104 minuta igre bio bolji od iskusnog hrvatskog tenisera Marina Čilića, 6:4, 7:6 (4). Bio je to njihov prvi okršaj na ATP turnirima, Čeh je bio sigurniji i bolji. Jirži je uhvatio… »
Pao grend slem šampion! Laso Đere gazi na Beograd openu 2024

Pao grend slem šampion! Laso Đere gazi na Beograd openu 2024

Večernje novosti pre 6 sati
Srpski teniser Laslo Đere pobedio je u prvom kolu Beograd opena višestrukog grend slem šampiona Stena Vavrinku sa 2:0 (6:4, 6:4). Profimedia Bukvalno preslikana dva seta su viđena na ovom meču. Laslo je i u prvom i u drugom setu na 2:2 oduzimao… »
Đere bolji od Vavrinke

Đere bolji od Vavrinke

Sportski žurnal pre 7 sati
Laslo se plasirao u osminu finala ATP turnira u Beogradu. Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u osminu finala ATP turnira u Beogradu pošto je pobedio Švajcarca Stena Vavrinku rezultatom 2:0 (6.4, 6:4) za sat i 24 minuta. Đere je u prvom setu… »
Đere: Bio sam strpljiv, iskoristio sam greške Vavrinke

Đere: Bio sam strpljiv, iskoristio sam greške Vavrinke

B92 pre 8 sati
Laslo Đere je odlično odradio prvi zadatak na Beograd Openu. Posle 83 minuta igre pobedio je iskusnog Švajcarca Stana Vavrinku, trostrukog grend slem šampiona, 6:4, 6:4. Uspeo je Đere da drži dobar ritam i na kraju je bio veoma zadovoljan svojim… »
Pobeda Lasla Đerea nad Stenom Vavrinkom

Pobeda Lasla Đerea nad Stenom Vavrinkom

Euronews pre 7 sati
Laslo Đere u prvom meču na Beograd openu slavio je protiv trostrukog grend slem šampionaa Stena Vavrnke sa 2:0 po setovima 6:4, 6:4. Meč je trajao jedan čas i 23 minuta, a publika je uživala na Centralnom terenu. Odlično je odigrao srpski teniser… »
Ma bravo majstore: Laslo Đere nadigrao Vavrinku i zakazao duel sa hrvatskim teniserom!

Ma bravo majstore: Laslo Đere nadigrao Vavrinku i zakazao duel sa hrvatskim teniserom!

Hot sport pre 8 sati
Iako se švajcarski teniser trenutno nalazi daleko izvan svog ‘prajma’, to nikako ne može da umanji pobedu srpskog asa. Laslo Đere je danas u okviru Belgrade opena savladao legendu švajcarskog tenisera Stanislava Stena Vavrinku. Srbin je slavio sa… »
Đere spakovao kofere Vavrinki

Đere spakovao kofere Vavrinki

B92 pre 8 sati
Laslo Đere je izborio plasman u drugo kolo Beograd Opena. Dejvis kup reprezentativac Srbije je posle 83 minuta igre pobedio iskusnog Švajcarca Stana Vavrinku, 6:4, 6:4. U početnom setu, Đere je strpljivo čekao šansu. U prva dva servis gema Vavrinke… »
Đere oduševio Beograd, Srbin bolji od trostrukog grend slem šampiona!

Đere oduševio Beograd, Srbin bolji od trostrukog grend slem šampiona!

Sportske.net pre 8 sati
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u narednu rundu Beograd opena. On je sa 2:0, po setoivma 6:4, 6:4, posle sat i 24 minuta igre savladao trostrukog grend slem šampiona Stena Vavrinku. Đere je odigrao veoma dobro protiv veterana u "Beogradskoj… »
Đere srušio trostrukog grend slem šampiona u Areni: Veliko iznenađenje u Beogradu

Đere srušio trostrukog grend slem šampiona u Areni: Veliko iznenađenje u Beogradu

Mondo pre 8 sati
Laslo Đere pobedio je Stena Vavrinku na turniru u beogradskoj Areni. Laslo Đere igraće u osmini finala turnira u Beogradu! U prvom kolu napravio je iznenađenje i pobedio Stena Vavrinku - 6:4, 6:4. Savladao je trostrukog grend slem šampiona i čoveka… »
Bravo, Laslo: Đere pregazio čuvenog Švajcarca sa 2:0 za drugo kolo Belgrade Open-a!

Bravo, Laslo: Đere pregazio čuvenog Švajcarca sa 2:0 za drugo kolo Belgrade Open-a!

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Srpski tesnier Laslo Đere napravio je odličan rezultat, pošto je došao do drugog kola Belgrade opena i to ni manje ni više, nego pobedom protiv Stena Vavrinke sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4 za oko sat i po tenisa u Beogradskoj areni… »
Fonjini se svađao sa Marijanom Veljović, pa ispao VIDEO

Fonjini se svađao sa Marijanom Veljović, pa ispao VIDEO

B92 pre 12 sati
Italijanski teniser Fabio Fonjini neslavno je završio takmičenje na Beograd openu. Od njega je u prvom kolu turnira u prestonici Srbije bio bolji Roman Safijulin rezultatom 6:3, 6:3. Fonjini je odlično krenuo meč, brejkom, ali je već u prvom setu… »
Dušan Lajović: Čast mi je da igram pred domaćom publikom

Dušan Lajović: Čast mi je da igram pred domaćom publikom

Danas pre 1 dan
Srpski teniser Dušan Lajović izjavio je da je pobeda u prvom kolu ATP turnira u Beogradu veoma bitna za njega, i dodao da mu je čast da igra pred domaćom publikom. – Bitna pobeda za mene. Povredio sam se i delovalo je kao da sam završio sezonu… »

Vesti dana »