Povezane vesti
Milojević: Zadovoljan sam kako su se igrači borili na terenu
Politika pre 6 minuta
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je večeras da je zadovoljan angažmanom igrača na meču protiv Barselone i podsetio da "crveno-beli" imaju dosta problema sa povredama fudbalera. Crvena zvezda je večeras u Beogradu poražena od Barselone… »
Vladan Milojević: U igri je još 12 bodova
Sport klub pre 1 sat
Crvena zvezda je u Beogradu poražena od Barselone 5:2 u meču četvrtog kola Lige šampiona. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je novi format Lige šampiona veoma težak, ali je istakao da će ekipa nastaviti da se bori u preostala… »
Trener Crvene zvezde posle meča sa Bajernom: Flik me je pohvalio jer smo ih fenomenalno blokirali u nekim fazama igre
Danas pre 2 sata
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle utakmice 4. kola Lige šampiona u kojoj je njegov tim u Beogradu izgubio od Barselone (5:2) da je domaćima nedostajalo malo sreće da bi došli do povoljnijeg rezultata. „Fudbal je to, šta da… »
Elšnik zadovoljan Zvezdinim otporom Barseloni: Dali smo im više golova nego Real, ali smo primili previše
Danas pre 2 sata
Fudbaler Crvene zvezde Maks Timi Elšnik rekao je posle utakmice 4. kola Lige šampiona u kojoj je njegov tim u Beogradu izgubio od Barselone (5:2) da je zadovoljan otporom koji su crveno-beli pružili gostima. „Lep osećaj kada igraš protiv Barselone… »
Trener Barselone impresioniran boravkom u Beogradu: Bilo je jako lepo biti deo ovog ambijenta
Danas pre 2 sata
Trener Barselone Hansi Flik rekao je posle utakmice 4. kola Lige šampiona u kojoj su gosti pobedili Crvenu zvezdu u Beogradu (5:2) da je zadovovoljan partijom svog tima. „Veoma sam srećan kako smo igrali, pritiskali smo ih dosta visoko i impresivno je… »
Ilić: "Očekivali smo bolji rezultat" VIDEO
B92 pre 2 sata
Luka Ilić, vezista Crvene zvezde, bio je vidno nezadovoljan posle poraza od Barselone. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Barselone rezultatom 5:2 (2:1) u utakmici 4. kola Lige šampiona. "Mislim da je možda malo težak period za nas, ali mislim da… »
Rade Krunić nezadovoljan rezulatom meča sa Barselonom: Sudije nisu bile na našoj strani
Euronews pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su rezultatom 5:2 (2:1) na stadionu Rajko Mitić od Barselone u meču četvrtog kola UEFA Lige šampiona. Iako je beogradski klub prikazao prilično kompetentan fudbal u prvom delu, na kraju nije imao snage za neko veće… »
Vladan Milojević posle bolne večeri u Ligi šampiona: Teško bez ključnih igrača!
Euronews pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su rezultatom 5:2 (2:1) na stadionu Rajko Mitić od Barselone u meču četvrtog kola UEFA Lige šampiona. Iako je beogradski klub prikazao prilično kompetentan fudbal u prvom delu, na kraju nije imao snage za neko veće… »
"Barselona je moj omiljeni klub": Elšnik imao šta da kaže nakon poraza Zvezde
Večernje novosti pre 2 sata
Slovenački reprezentativac Timi Maks Elšnik je posle poraza od Barselone (2:5) govorio o duelu koji se igrao u Beogradu. FOTO: FK Crvena zvezda Priznao je Elšnik da mu je Barselona omiljeni tim. - Lep osećaj kada igraš protiv Barselone. Kada kreneš… »
Fudbaler Crvene zvezde nezadovoljan suđenjem posle poraza od Barselone: Moglo je da se dosudi par faulova za nas
Danas pre 2 sata
Vezni fudbaler Crvene zvezde Rade Krunić rekao je posle utakmice 4. kola Lige šampiona u kojoj je njegov tim u Beogradu izgubio od Barselone (5:2) da je nezadovoljan pojedinim sudijskim odlukama. “Mislim da smo u prvom poluvremenu odlično odgovorili… »
Ključa ispred „Marakane“: Trubači zagrevanje za meč Zvezda – Barselona (VIDEO)
Danas pre 6 sati
Vreme je za spektakl, Crvena zvezda dočekuje Barselonu u četvrtom kolu Lige šampiona. Utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ počinje u 21 čas, a Crvena zvezda je, kao nikada do sada, potpuni autsajder u utakmici na domaćem terenu. To, međutim… »
Vladan Milojević odredio startnih 11 za duel sa Barselonom: Kanga počinje, gosti bez Olma
Danas pre 6 sati
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odredio je startnu postavu koja će početi duel 4. kola Lige šampiona sa Barselonom, koji se igra večeras na stadionu “Rajko Mitić” (21.00). Crveno-beli će meč početi sa ovom startnom jedanaestoricom… »
Barselona o svom danu u Beogradu: Od aerodroma do stadiona “Rajko Mitić (VIDEO)
Danas pre 6 sati
Igrači, stručni štab i čelnici Barselone doputovali su u Beograd na utakmicu 4. kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde, koja se igra večeras (21.00), a kratak video o njihovom boravku u glavnom gradu Srbije objavljen je na društvenim mrežama… »
Vesti dana »
Donald Tramp na Palati Republika srpska: Boje američke zastave u Banjaluci
Danas pre 2 satajoš 2 povezane