Povezane vesti

Ključa ispred „Marakane“: Trubači zagrevanje za meč Zvezda – Barselona (VIDEO)

Ključa ispred „Marakane“: Trubači zagrevanje za meč Zvezda – Barselona (VIDEO)

Danas pre 18 dana
Vreme je za spektakl, Crvena zvezda dočekuje Barselonu u četvrtom kolu Lige šampiona. Utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ počinje u 21 čas, a Crvena zvezda je, kao nikada do sada, potpuni autsajder u utakmici na domaćem terenu. To, međutim… »
Milojević: Zadovoljan sam kako su se igrači borili na terenu

Milojević: Zadovoljan sam kako su se igrači borili na terenu

Politika pre 18 dana
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je večeras da je zadovoljan angažmanom igrača na meču protiv Barselone i podsetio da "crveno-beli" imaju dosta problema sa povredama fudbalera. Crvena zvezda je večeras u Beogradu poražena od Barselone… »
Trener Crvene zvezde posle meča sa Barselonom: Flik me je pohvalio jer smo ih fenomenalno blokirali u nekim fazama igre

Trener Crvene zvezde posle meča sa Barselonom: Flik me je pohvalio jer smo ih fenomenalno blokirali u nekim fazama igre

Danas pre 18 dana
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle utakmice 4. kola Lige šampiona u kojoj je njegov tim u Beogradu izgubio od Barselone (5:2) da je domaćima nedostajalo malo sreće da bi došli do povoljnijeg rezultata. „Fudbal je to, šta da… »
Pančev za SK: Sa Barselonom ne može niko u Evropi

Pančev za SK: Sa Barselonom ne može niko u Evropi

Sport klub pre 18 dana
Beograd, stadion Rajko Mitić, duel Crvene zvezde i Barselone u četvrtom kolu Lige šampiona, šesti novembar 2024.godine. Već viđeno. Nažalost. Ne radi se dekoru, radi se o fudbalu. Nažalost. „Da, tako je“, saglasan je legendarni Zvezdin… »
"Barselona je moj omiljeni klub": Elšnik imao šta da kaže nakon poraza Zvezde

"Barselona je moj omiljeni klub": Elšnik imao šta da kaže nakon poraza Zvezde

Večernje novosti pre 18 dana
Slovenački reprezentativac Timi Maks Elšnik je posle poraza od Barselone (2:5) govorio o duelu koji se igrao u Beogradu. FOTO: FK Crvena zvezda Priznao je Elšnik da mu je Barselona omiljeni tim. - Lep osećaj kada igraš protiv Barselone. Kada kreneš… »
Anri: Nije Flik započeo novu eru u Barsi, već Ćavi

Anri: Nije Flik započeo novu eru u Barsi, već Ćavi

Sport klub pre 18 dana
Barselona deluje nadmoćno pod vođstvom Hansija Flika, u sredu je na stadionu "Rajko Mitić" ubedljivo savladana Crvena Zvezda, za treću pobedu u ovosezonskoj Ligi Šampiona. U pobedi nad Zvezdom od 5:2 ponovo su se istakla „deca“ Barse, a u… »
Vladan Milojević: U igri je još 12 bodova

Vladan Milojević: U igri je još 12 bodova

Sport klub pre 18 dana
Crvena zvezda je u Beogradu poražena od Barselone 5:2 u meču četvrtog kola Lige šampiona. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je novi format Lige šampiona veoma težak, ali je istakao da će ekipa nastaviti da se bori u preostala… »
Elšnik zadovoljan Zvezdinim otporom Barseloni: Dali smo im više golova nego Real, ali smo primili previše

Elšnik zadovoljan Zvezdinim otporom Barseloni: Dali smo im više golova nego Real, ali smo primili previše

Danas pre 18 dana
Fudbaler Crvene zvezde Maks Timi Elšnik rekao je posle utakmice 4. kola Lige šampiona u kojoj je njegov tim u Beogradu izgubio od Barselone (5:2) da je zadovoljan otporom koji su crveno-beli pružili gostima. „Lep osećaj kada igraš protiv Barselone… »
Trener Barselone impresioniran boravkom u Beogradu: Bilo je jako lepo biti deo ovog ambijenta

Trener Barselone impresioniran boravkom u Beogradu: Bilo je jako lepo biti deo ovog ambijenta

Danas pre 18 dana
Trener Barselone Hansi Flik rekao je posle utakmice 4. kola Lige šampiona u kojoj su gosti pobedili Crvenu zvezdu u Beogradu (5:2) da je zadovovoljan partijom svog tima. „Veoma sam srećan kako smo igrali, pritiskali smo ih dosta visoko i impresivno je… »
Ilić: "Očekivali smo bolji rezultat" VIDEO

Ilić: "Očekivali smo bolji rezultat" VIDEO

B92 pre 18 dana
Luka Ilić, vezista Crvene zvezde, bio je vidno nezadovoljan posle poraza od Barselone. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Barselone rezultatom 5:2 (2:1) u utakmici 4. kola Lige šampiona. "Mislim da je možda malo težak period za nas, ali mislim da… »
Rade Krunić nezadovoljan rezulatom meča sa Barselonom: Sudije nisu bile na našoj strani

Rade Krunić nezadovoljan rezulatom meča sa Barselonom: Sudije nisu bile na našoj strani

Euronews pre 18 dana
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su rezultatom 5:2 (2:1) na stadionu Rajko Mitić od Barselone u meču četvrtog kola UEFA Lige šampiona. Iako je beogradski klub prikazao prilično kompetentan fudbal u prvom delu, na kraju nije imao snage za neko veće… »
Vladan Milojević posle bolne večeri u Ligi šampiona: Teško bez ključnih igrača!

Vladan Milojević posle bolne večeri u Ligi šampiona: Teško bez ključnih igrača!

Euronews pre 18 dana
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su rezultatom 5:2 (2:1) na stadionu Rajko Mitić od Barselone u meču četvrtog kola UEFA Lige šampiona. Iako je beogradski klub prikazao prilično kompetentan fudbal u prvom delu, na kraju nije imao snage za neko veće… »
Fudbaler Crvene zvezde nezadovoljan suđenjem posle poraza od Barselone: Moglo je da se dosudi par faulova za nas

Fudbaler Crvene zvezde nezadovoljan suđenjem posle poraza od Barselone: Moglo je da se dosudi par faulova za nas

Danas pre 18 dana
Vezni fudbaler Crvene zvezde Rade Krunić rekao je posle utakmice 4. kola Lige šampiona u kojoj je njegov tim u Beogradu izgubio od Barselone (5:2) da je nezadovoljan pojedinim sudijskim odlukama. “Mislim da smo u prvom poluvremenu odlično odgovorili… »
Vladan Milojević odredio startnih 11 za duel sa Barselonom: Kanga počinje, gosti bez Olma

Vladan Milojević odredio startnih 11 za duel sa Barselonom: Kanga počinje, gosti bez Olma

Danas pre 18 dana
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odredio je startnu postavu koja će početi duel 4. kola Lige šampiona sa Barselonom, koji se igra večeras na stadionu “Rajko Mitić” (21.00). Crveno-beli će meč početi sa ovom startnom jedanaestoricom… »
Barselona o svom danu u Beogradu: Od aerodroma do stadiona “Rajko Mitić (VIDEO)

Barselona o svom danu u Beogradu: Od aerodroma do stadiona “Rajko Mitić (VIDEO)

Danas pre 19 dana
Igrači, stručni štab i čelnici Barselone doputovali su u Beograd na utakmicu 4. kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde, koja se igra večeras (21.00), a kratak video o njihovom boravku u glavnom gradu Srbije objavljen je na društvenim mrežama… »

Vesti dana »