Povezane vesti
Beograđanka doživela uznemirujuće iskustvo kod Brankovog mosta: Sa dvogodišnjim sinom se vraćala kući, pa primetila da je…
Blic pre 4 sati
Jedna Beograđanka doživela je vrlo uznemirujuću situaciju nakon šetnje sa svojim dvogodišnjim sinom, vraćajući se kući u večernjim satima. Ona je primetila da ih prate tri muškarca, a onda i čekaju da krenu da silaze stepenicama sa Brankovog… »
"Vraćala sam se se kući sa sinom kad je počeo da pada mrak" Mlada mama iz Beograda doživela uznemirujuće iskustvo kod…
Alo pre 4 sati
Jedna Beograđanka doživela je vrlo uznemirujuću situaciju nakon šetnje sa svojim dvogodišnjim sinom, vraćajući se kući u večernjim satima. Ona je primetila da ih prate tri muškarca, a onda i čekaju da krenu da silaze stepenicama sa Brankovog… »
Horor iskustvo Beograđanke kod Brankovog mosta: "Bila sam sa dvogodišnjim sinom, pratila su me trojica"
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Nadasve zastrašujuća situacija dogodila se sinoć jednoj Beograđanki i to tokom večernje šetnje sa dvogodišnjim sinom kada je, sasvim slučajno, primetila da ih prate tri muškarca, a onda i čekaju da krenu da silaze stepenicama sa… »
Vesti dana »
Božić: Sutra blokada Varadinskog mosta zbog tragedije u Novom Sadu, danas okupljanje zbog saslušanja
N1 Info pre 1 satjoš 47 povezanih