Povezane vesti
Vesić: Odgovorne za tragediju u Novom Sadu tražiti među investitorima i projektantima
Politika 07.11.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić izjavio je večeras da odgovorne za tragediju u Novom Sadu treba tražiti među investitorima i projektantima, ali i onima koji su izvodili radove i vršili nadzor na rekonstrukciji… »
"Odgovorne tražiti među investitorima i projektantima" Vesić: Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce za tragediju u…
Kurir 07.11.2024
" Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce, one koji su odgovorni za tragediju u Novom Sadu. Ja sam uradio ono što sam smatrao da treba da uradim, pretpostavljam da će to još neko uraditi, ali u svakom slučaju važno je bilo da kao društvo pokažemo… »
Vesić: Odgovorne za tragediju u Novom Sadu tražiti među investitorima i projektantima
Insajder 07.11.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić izjavio je večeras da odgovorne za tragediju u Novom Sadu treba tražiti među investitorima i projektantima, ali i onima koji su izvodili radove i vršili nadzor na rekonstrukciji… »
Vesti dana »

Ukrajina i EU napravile predlog za dogovor sa Rusijom o prekidu vatre?
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih

Katai je Zvezdin doktor za Superligu: Milojević razigravao pojačanja i klince, Magiko mu dobio meč
Mondo pre 2 minutajoš 44 povezane

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 27 povezanih

RAT U UKRAJINI Zelenski povodom sastanka Trampa i Putina: "Ukrajinci neće dati svoju zemlju okupatorima"
Euronews pre 28 minutajoš 151 povezana

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih