Povezane vesti
Vesić: Odgovorne za tragediju u Novom Sadu tražiti među investitorima i projektantima
Politika pre 19 dana
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić izjavio je večeras da odgovorne za tragediju u Novom Sadu treba tražiti među investitorima i projektantima, ali i onima koji su izvodili radove i vršili nadzor na… »
"Odgovorne tražiti među investitorima i projektantima" Vesić: Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce za tragediju…
Kurir pre 18 dana
" Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce, one koji su odgovorni za tragediju u Novom Sadu. Ja sam uradio ono što sam smatrao da treba da uradim, pretpostavljam da će to još neko uraditi, ali u svakom slučaju važno je bilo da kao društvo… »
Vesić: Odgovorne za tragediju u Novom Sadu tražiti među investitorima i projektantima
Insajder pre 18 dana
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić izjavio je večeras da odgovorne za tragediju u Novom Sadu treba tražiti među investitorima i projektantima, ali i onima koji su izvodili radove i vršili nadzor na… »
Vesti dana »
I Šurlan primljen u bolnicu u Sremskoj Kamenici zbog zdravstvenih tegoba
N1 Info pre 2 satajoš 82 povezane
Uhapšen v.d. direktor JGSP “Novi Sad” kao pripadnik tzv. balkanskog kartela
IndeksOnline pre 40 minutajoš 76 povezanih
Milijaš: Očekuje nas interesantan meč, izvukli smo pouke iz prethodnih utakmica
Politika pre 1 satjoš 37 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 7 satijoš 35 povezanih
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih