Povezane vesti
Vesić: Odgovorne za tragediju u Novom Sadu tražiti među investitorima i projektantima
Politika 07.11.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić izjavio je večeras da odgovorne za tragediju u Novom Sadu treba tražiti među investitorima i projektantima, ali i onima koji su izvodili radove i vršili nadzor na… »
"Odgovorne tražiti među investitorima i projektantima" Vesić: Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce za tragediju…
Kurir 07.11.2024
" Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce, one koji su odgovorni za tragediju u Novom Sadu. Ja sam uradio ono što sam smatrao da treba da uradim, pretpostavljam da će to još neko uraditi, ali u svakom slučaju važno je bilo da kao društvo… »
Vesić: Odgovorne za tragediju u Novom Sadu tražiti među investitorima i projektantima
Insajder 07.11.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić izjavio je večeras da odgovorne za tragediju u Novom Sadu treba tražiti među investitorima i projektantima, ali i onima koji su izvodili radove i vršili nadzor na… »
Vesti dana »

Muk i tišina u Kočanima: Danas će biti sahranjene žrtve požara, najtužniji dan za celu Severnu Makedoniju
Mondo pre 24 minutajoš 24 povezane

Dženesis kaže da nije LRAD, ali se poziva na Earshot da nečim jeste pucano na demonstrante u Beogradu
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

Zastrašujući ruski napad na ukrajinski grad od 200.000 ljudi, gorele zgrade: „Najveći udar tokom poslednjih nekoliko godina!“
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih