Povezane vesti
Vesić: Odgovorne za tragediju u Novom Sadu tražiti među investitorima i projektantima
Politika pre 1 dan
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić izjavio je večeras da odgovorne za tragediju u Novom Sadu treba tražiti među investitorima i projektantima, ali i onima koji su izvodili radove i vršili nadzor na… »
"Odgovorne tražiti među investitorima i projektantima" Vesić: Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce za tragediju…
Kurir pre 5 sati
" Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce, one koji su odgovorni za tragediju u Novom Sadu. Ja sam uradio ono što sam smatrao da treba da uradim, pretpostavljam da će to još neko uraditi, ali u svakom slučaju važno je bilo da kao društvo… »
Vesić: Odgovorne za tragediju u Novom Sadu tražiti među investitorima i projektantima
Insajder pre 5 sati
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić izjavio je večeras da odgovorne za tragediju u Novom Sadu treba tražiti među investitorima i projektantima, ali i onima koji su izvodili radove i vršili nadzor na… »
Vesti dana »
Obradović: Ponosan sam kako smo se borili, zaslužili smo da pobedimo
Politika pre 1 satjoš 3 povezane
„Oprezna dobrodošlica Trampu, ali sami moramo“: AP o današnjem samitu evropskih lidera u Budimpešti
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Putin: Rusko priznanje granica Ukrajine moguće tek nakon što ona izabere neutralnost
Blic pre 57 minutajoš 2 povezane