Povezane vesti
Vesić: Odgovorne za tragediju u Novom Sadu tražiti među investitorima i projektantima
Politika 07.11.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić izjavio je večeras da odgovorne za tragediju u Novom Sadu treba tražiti među investitorima i projektantima, ali i onima koji su izvodili radove i vršili nadzor na rekonstrukciji… »
"Odgovorne tražiti među investitorima i projektantima" Vesić: Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce za tragediju u…
Kurir 07.11.2024
" Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce, one koji su odgovorni za tragediju u Novom Sadu. Ja sam uradio ono što sam smatrao da treba da uradim, pretpostavljam da će to još neko uraditi, ali u svakom slučaju važno je bilo da kao društvo pokažemo… »
Vesić: Odgovorne za tragediju u Novom Sadu tražiti među investitorima i projektantima
Insajder 07.11.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u ostavci Goran Vesić izjavio je večeras da odgovorne za tragediju u Novom Sadu treba tražiti među investitorima i projektantima, ali i onima koji su izvodili radove i vršili nadzor na rekonstrukciji… »
Vesti dana »
Slučaj "zvučni top": Advokatska komora Beograda i Više javno tužilaštvo u Beogradu u klinču
RTV pre 5 satijoš 42 povezane
Bajatović: Srbija produžila gasni aranžman sa Rusijom, uskoro i novi dogovor do Nove godine
Insajder pre 6 satijoš 26 povezanih
Za upis na neki od fakulteta UB prijavilo se 17.016 maturanata, gotovo 1.000 više nego lane
Serbian News Media pre 12 minutajoš 37 povezanih
Leskovac među najzagađenijim gradovima u Srbiji: Građani prošle godine više od tri meseca disali vazduh iznad dozvoljenih granica
Rešetka pre 6 satijoš 11 povezanih
"Toplotni talas ugrožava živote": Dramatično upozorenje SZO nakon rekordnih temperatura širom Evrope
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane