Повезане вести

Трудна Милица завршила у полицији! Откривени сви детаљи, ево о чему је реч!

Трудна Милица завршила у полицији! Откривени сви детаљи, ево о чему је реч!

Ало 08.11.2024
Софијина мајка је пријавила надлежним органима, морала је хитно да се одазове! Борислав Терзић Терза преварио је трудну вереницу Милицу Величковић пред камерама ријалитија када је упловио у везу са Софијом Јанићијевић. Терза и… »
Бивша ријалити учесница приложила све доказе против софије Обелоданила шокантне детаље, јавност у шоку! (фото)

Бивша ријалити учесница приложила све доказе против софије Обелоданила шокантне детаље, јавност у шоку! (фото)

Ало 08.11.2024
Тотално раскринкавање учеснице. Актуелна ријалити учесница Софија Јанићијевић својом везом са Бориславом Терзићем Терзом, који је јавно преварио трудну Милицу Величковић, постала је једна од горећих тема како у Белој кући тако и… »
"Биће срећна ако побацим бебу или превремено родим" Милица жестоко одбрусила Софијиној мајци, јавно изговорила језиве оптужбе!…

"Биће срећна ако побацим бебу или превремено родим" Милица жестоко одбрусила Софијиној мајци, јавно изговорила језиве оптужбе!…

Ало 08.11.2024
Милица немилосрдно о Софији Јанићијевић. Као што је јавност упозната, Борислав Терзић Терза преварио је своју трудну вереницу на самом почетку ријалитија са цимерком Софијом Јанићијевић. За домаће медије недавно се огласила… »
"Напали су ме на улици!": Софијина мајка пријавила трудну Милицу полицији, па оштро прокоментарисала Терзу

"Напали су ме на улици!": Софијина мајка пријавила трудну Милицу полицији, па оштро прокоментарисала Терзу

Телеграф 08.11.2024
Бранкица Јанићијевић, мајка Софије Јанићијевић, отворено је проговорила о незадовољству због ћеркине везе са Бориславом Терзићем Терзом, који је ушао у "Елиту" упркос својој веридби и трудноћи тадашње партнерке Милице… »
"Чупао ме је и претио да ће ме убити" Нападнута мајка Софије Јанићијевић, сумња да је умешана Милица, полицији дала све…

"Чупао ме је и претио да ће ме убити" Нападнута мајка Софије Јанићијевић, сумња да је умешана Милица, полицији дала све…

Ало 08.11.2024
Ево ко је нападач. Мајка Софије Јанићијевић, Бранкица, доживела је инцидент на улици. Нападнута је испред салона, након чега се први пут огласила за медије. Она не крије да ју је ћерка Софија дубоко разочарала ушавши у везу са… »

Вести дана »