Povezane vesti

Oplela žestoko! Oglasila se majka Mine Vrbaški nakon što je Ivan Marinković u ''Eliti 8'' izjavio da joj je pravio dete

Oplela žestoko! Oglasila se majka Mine Vrbaški nakon što je Ivan Marinković u ''Eliti 8'' izjavio da joj je pravio dete

Alo pre 4 dana
Nije birala reči. Ivan Marinković sinoć je u toku emisije "Pitanja novinara" u Eliti 8 otkrio da je imao intimne odnose sa Ivanom Vrbaški, majkom Mine Vrbaški, te potvrdio da su pravili dete. Ova informacija je podigla veliku prašinu u javnosti, a… »
Oglasila se majka Mine Vrbaški nakon što se saznalo da je imala odnos sa Marinkovićem: "Samo ja znam kroz šta"

Oglasila se majka Mine Vrbaški nakon što se saznalo da je imala odnos sa Marinkovićem: "Samo ja znam kroz šta"

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Majka Mine Vrbaški, Ivana, oglasila se nakon što je Ivan Marinković u emisiji izneo tvrdenje da je imao intimne odnose s njom. Naime, Marinković je u emisiji "Pitanja novinara" otkrio da je imao seksualne odnose sa Ivanom Vrbaški… »
Šok! Ivan Marinković priznao aferu sa majkom Mine Vrbaški: "Da, imali smo odnose, mogao sam postati otac!"

Šok! Ivan Marinković priznao aferu sa majkom Mine Vrbaški: "Da, imali smo odnose, mogao sam postati otac!"

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. U sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara" rijalitija "Elita 8", Ivan Marinković je priznao da je imao aferu sa Ivanom Vrbaški, majkom bivše rijaliti učesnice Mine Vrbaški. Tokom žustre diskusije, novinari su ga suočili s pitanjima koja… »
Ivan Marinković priznao aferu sa majkom voditeljke pinka! Ispričao sve detalje: Tačno je, pravio sam joj dete!

Ivan Marinković priznao aferu sa majkom voditeljke pinka! Ispričao sve detalje: Tačno je, pravio sam joj dete!

Alo pre 4 dana
Priznao sve detalje afere. Mina Vrbaški nedavno je priznala da je srećna jer je postala deo Pink porodice, ali samo nekoliko meseci nakon pozicije koju je dobila na ružičastoj televiziji, sačekao ju je skandal. Danima unazad u Eliti se spekuliše da… »

Vesti dana »