Povezane vesti
Jedan sveštenik kritično, sedmoro monaha povređeno: Napad na hrišćanski manastir u Španiji
Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Osmoro monaha je povređeno u užasnom napadu na manastir u Valensiji koja je krajem oktobra bila pogođena poplavama u Španiji. Napadač, koji je još uvek na slobodi, navodno je vikao "Ja sam Isus Hrist" dok je napadao sveštenstvo u… »
Novi horor u Valensiji! Napadnut manastir, ubijen sveštenik, ranjeno sedam monaha! Napadač uzvikivao: "Ja sam Isus Hrist"…
Kurir 10.11.2024
Jedan sveštenik je ubijen, a sedmorica monaha je ranjeno u napadu na manastir u Valensiji, koja je krajem oktobra bila pogođena katastrofalnim poplavama. Napadač, koji je još uvek na slobodi, navodno je vikao: "Ja sam Isus Hrist" tokom napada na… »
Strašan napad na manastir: Ubijen sveštenik; Napadač i dalje u bekstvu FOTO
B92 10.11.2024
U napadu na manastir u Valensiji ubijen je jedan sveštenik, dok je sedmoro povređeno. Napadač, koji je još uvek na slobodi, navodno je vikao "Ja sam Isus Hrist" kada je napado sveštenstvo u manastiru Santo Espiritu del Monte. Navodi se da je napadač… »
Vesti dana »
Vozači, oprez! Zapadna i Centralna Srbija na meti oštrog mraza, u pojedinim delovima prisutna i magla
Telegraf pre 4 satijoš 26 povezanih
Ovu zgodnu voditeljku je Igor Kojić ostavio nakon što je cela Srbija brujala o njenom intimnom snimku: "Razočarao me je, bio je moja velika ljubav"
Blic pre 51 minutajoš 21 povezana
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih