Povezane vesti

Jedan sveštenik kritično, sedmoro monaha povređeno: Napad na hrišćanski manastir u Španiji

Jedan sveštenik kritično, sedmoro monaha povređeno: Napad na hrišćanski manastir u Španiji

Telegraf pre 12 dana
Preporučujemo. Osmoro monaha je povređeno u užasnom napadu na manastir u Valensiji koja je krajem oktobra bila pogođena poplavama u Španiji. Napadač, koji je još uvek na slobodi, navodno je vikao "Ja sam Isus Hrist" dok je napadao sveštenstvo u… »
Novi horor u Valensiji! Napadnut manastir, ubijen sveštenik, ranjeno sedam monaha! Napadač uzvikivao: "Ja sam Isus Hrist"…

Novi horor u Valensiji! Napadnut manastir, ubijen sveštenik, ranjeno sedam monaha! Napadač uzvikivao: "Ja sam Isus Hrist"…

Kurir pre 12 dana
Jedan sveštenik je ubijen, a sedmorica monaha je ranjeno u napadu na manastir u Valensiji, koja je krajem oktobra bila pogođena katastrofalnim poplavama. Napadač, koji je još uvek na slobodi, navodno je vikao: "Ja sam Isus Hrist" tokom napada na… »
Strašan napad na manastir: Ubijen sveštenik; Napadač i dalje u bekstvu FOTO

Strašan napad na manastir: Ubijen sveštenik; Napadač i dalje u bekstvu FOTO

B92 pre 12 dana
U napadu na manastir u Valensiji ubijen je jedan sveštenik, dok je sedmoro povređeno. Napadač, koji je još uvek na slobodi, navodno je vikao "Ja sam Isus Hrist" kada je napado sveštenstvo u manastiru Santo Espiritu del Monte. Navodi se da je napadač… »

Vesti dana »