Povezane vesti
Crnomarković priželjkuje da se Voši ponovi Voždovac
Sportske.net pre 3 dana
Štoper Vojvodine Đorđe Crnomarković razočaran je posle remija sa ekipom Mladosti iz Lučana. Voši je bilo nedovoljno i 18 šuteva ka golu rivala i nekoliko velikih prilika. Ali, odbrana na čelu sa Đorđem Crnomarkovićem, dobro je odradila svoj… »
Odgovor na lalatovićeve reči: Crnomarković priželjkuje da se Voši ponovi Voždovac
Večernje novosti pre 3 dana
Štoper Vojvodine Đorđe Crnomarković razočaran je posle remija sa ekipom Mladosti iz Lučana. FOTO: EPA Voši je bilo nedovoljno i 18 šuteva ka golu rivala i nekoliko velikih prilika. Ali, odbrana na čelu sa Đorđem Crnomarkovićem, dobro je… »
"Znamo čiji grb nosimo"
B92 pre 3 dana
"Mi smo Vojvodina, veliki klub, znamo čiji grb nosimo. Želimo da se to vidi i na terenu", izjavio je fudbaler Vojvodine Đorđe Crnomarković. Fudbaleri Vojvodine odigrali su u subotu bez golova u Novom Sadu protiv ekipe Mladosti u 15. kolu Superlige… »
Štoper Voše: Znamo čiji grb nosimo i to želimo da pokažemo na terenu
Sportski žurnal pre 3 dana
Fudbaleri Vojvodine odigrali su u subotu bez golova u Novom Sadu protiv ekipe Mladosti u 15. kolu Super lige Srbije. - Mi smo Vojvodina, veliki klub, znamo čiji grb nosimo. Želimo da se to vidi i na terenu - izjavio je danas fudbaler Vojvodine Đorđe… »
Vesti dana »
U većem delu Srbije kiša i susnežica, na planinama sneg, temperatura od -2 do 6 stepeni
RTV pre 6 satijoš 4 povezane
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Kac: Nema prekida vatre u Libanu dok se Hezbolah ne povuče; Erdogan: Nemamo nikakve odnose sa Izraelom
RTS pre 33 minutajoš 4 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 7 satijoš 1 povezana