Povezane vesti

„Pitao sam Federera – šta bi ti uradio protiv Novaka u finalu Igara?“: Alkaraz otkrio šta ne može da izbije iz glave

„Pitao sam Federera – šta bi ti uradio protiv Novaka u finalu Igara?“: Alkaraz otkrio šta ne može da izbije iz glave

Nova pre 2 dana
: Karlos Alkaraz je finale Šangaja između Novaka Đokovića i Janika Sinera pratio u društvu Rodžera Federera, pričali su gotovo neprekidno i to je privuklo veliku pažnju medija. Sada je konačno poznato o čemu su pričala dvojica velikana tokom… »
Sada je sve otkriveno! Karlos Alkaraz priznao šta je pitao Rodžera Federera, a tiče se Novaka Đokovića

Sada je sve otkriveno! Karlos Alkaraz priznao šta je pitao Rodžera Federera, a tiče se Novaka Đokovića

Večernje novosti pre 3 dana
Treći teniser na svetu Karlos Alkaraz otkrio je šta je pričao sa bivšim velikim šampionom Rodžerom Federerom u Šangaju. Foto: Printskrin Podsećanja radi, Alkaraz je ispao u četvrtfinalu mastersa 1000 u Šangaju porazom od Čeha Tomaša Mahača sa… »
Alkaras o Đokoviću: "Pitao sam Federera - šta bi ti uradio?"

Alkaras o Đokoviću: "Pitao sam Federera - šta bi ti uradio?"

B92 pre 3 dana
Španski teniser Karlos Alkaras otkrio je detalje razgovora sa Rodžerom Federerom. Alkaras i Federer sastali su se u Šangaju, gde su zajedno gledali finale između Đokovića i Sinera. Mladi španski teniser istakao je o čemu je razgovarao sa… »

Vesti dana »