Povezane vesti
"Želeli su me i prošle godine, pred utakmice slušam grupu jna!" Partizanov Francuz o crno-belima, ambicijama, navijačima…
Večernje novosti pre 3 dana
Košarkaš Partizana Frenk Nilikina bio je gost najnovijeg izdanja emisije ''Oni vole Srbiju'' na TV Arena sport i pričao o mnogim košarkaškim temama. Foto: I. Marinković U razgovoru sa Kristinom Tomić košarkaš Partizana je najpre otkrio kako se… »
Frenk Nilikina: „Srećan sam u Partizanu! Slušam grupu jna pre utakmica“ (video)
Hot sport pre 2 dana
„Odlična grupa momaka, zahvalan sam na tome“ Košarkaš Partizana, Frenk Nilikina, pojavio se kao gost u emisiji „Oni vole Srbiju“ na TV Arena sport, gde je sa Kristinom Tomić podelio utiske o svom dolasku u crno-beli tim, mesec i po dana od… »
Nilikina: ''Uživam u Partizanu i vidim ga u plej-ofu EL! Slušam Grupu JNA na dan utakmice!''
Sportske.net pre 2 dana
Košarkaš Partizana Frenk Nilikina bio je gost najnovijeg izdanja emisije ''Oni vole Srbiju'' na TV Arena sport. U razgovoru sa Kristinom Tomić košarkaš Partizana je najpre otkrio kako se oseća u Partizanovom dresu, mesec i po od početka sezone… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 3 satajoš 9 povezanih
Vozači vojnih kamiona svedočili na suđenju Urošu Blažiću: „Prolazili smo glavnim putem, nismo skretali“
Danas pre 1 satjoš 24 povezane
Troje povređenih u Novom Sadu u teškom stanju, Nikolić: Razvijaju se sekundarne komplikacije
NIN pre 3 satajoš 17 povezanih