Повезане вести
"Желели су ме и прошле године, пред утакмице слушам групу јна!" Партизанов Француз о црно-белима, амбицијама, навијачима…
Вечерње новости 11.11.2024
Кошаркаш Партизана Френк Ниликина био је гост најновијег издања емисије ''Они воле Србију'' на ТВ Арена спорт и причао о многим кошаркашким темама. Фото: И. Маринковић У разговору са Кристином Томић кошаркаш Партизана је најпре… »
Френк Ниликина: „Срећан сам у Партизану! Слушам групу јна пре утакмица“ (видео)
Хот спорт 11.11.2024
„Одлична група момака, захвалан сам на томе“ Кошаркаш Партизана, Френк Ниликина, појавио се као гост у емисији „Они воле Србију“ на ТВ Арена спорт, где је са Кристином Томић поделио утиске о свом доласку у црно-бели тим, месец и… »
Ниликина: ''Уживам у Партизану и видим га у плеј-офу ЕЛ! Слушам Групу ЈНА на дан утакмице!''
Спортске.нет 11.11.2024
Кошаркаш Партизана Френк Ниликина био је гост најновијег издања емисије ''Они воле Србију'' на ТВ Арена спорт. У разговору са Кристином Томић кошаркаш Партизана је најпре открио како се осећа у Партизановом дресу, месец и по од… »
Вести дана »
Наложена обдукција тела страдалог пилота: Очевици открили детаље стравичне несреће код Никшића: "Неконтролисано је пала на земљу"
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане
„Две милијарде рубаља на сат“: Чак и ако се успостави мир у Украјини, Кремљ не планира смањење војних издатака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
Британска морнарица на ногама: Три дана пратила руску подморницу у Ламаншу
Вечерње новости пре 2 сатајош 4 повезане