Повезане вести

"Желели су ме и прошле године, пред утакмице слушам групу јна!" Партизанов Француз о црно-белима, амбицијама, навијачима…

"Желели су ме и прошле године, пред утакмице слушам групу јна!" Партизанов Француз о црно-белима, амбицијама, навијачима…

Вечерње новости 11.11.2024
Кошаркаш Партизана Френк Ниликина био је гост најновијег издања емисије ''Они воле Србију'' на ТВ Арена спорт и причао о многим кошаркашким темама. Фото: И. Маринковић У разговору са Кристином Томић кошаркаш Партизана је најпре… »
Френк Ниликина: „Срећан сам у Партизану! Слушам групу јна пре утакмица“ (видео)

Френк Ниликина: „Срећан сам у Партизану! Слушам групу јна пре утакмица“ (видео)

Хот спорт 11.11.2024
„Одлична група момака, захвалан сам на томе“ Кошаркаш Партизана, Френк Ниликина, појавио се као гост у емисији „Они воле Србију“ на ТВ Арена спорт, где је са Кристином Томић поделио утиске о свом доласку у црно-бели тим, месец и… »
Ниликина: ''Уживам у Партизану и видим га у плеј-офу ЕЛ! Слушам Групу ЈНА на дан утакмице!''

Ниликина: ''Уживам у Партизану и видим га у плеј-офу ЕЛ! Слушам Групу ЈНА на дан утакмице!''

Спортске.нет 11.11.2024
Кошаркаш Партизана Френк Ниликина био је гост најновијег издања емисије ''Они воле Србију'' на ТВ Арена спорт. У разговору са Кристином Томић кошаркаш Партизана је најпре открио како се осећа у Партизановом дресу, месец и по од… »

Вести дана »