Povezane vesti
"Želeli su me i prošle godine, pred utakmice slušam grupu jna!" Partizanov Francuz o crno-belima, ambicijama, navijačima…
Večernje novosti 11.11.2024
Košarkaš Partizana Frenk Nilikina bio je gost najnovijeg izdanja emisije ''Oni vole Srbiju'' na TV Arena sport i pričao o mnogim košarkaškim temama. Foto: I. Marinković U razgovoru sa Kristinom Tomić košarkaš Partizana je najpre otkrio kako se oseća u… »
Frenk Nilikina: „Srećan sam u Partizanu! Slušam grupu jna pre utakmica“ (video)
Hot sport 11.11.2024
„Odlična grupa momaka, zahvalan sam na tome“ Košarkaš Partizana, Frenk Nilikina, pojavio se kao gost u emisiji „Oni vole Srbiju“ na TV Arena sport, gde je sa Kristinom Tomić podelio utiske o svom dolasku u crno-beli tim, mesec i po dana od početka… »
Vesti dana »
Srbijavode: Naredna dva dana obilne padavine, moguće izlivanje bujičnih vodotokova
Šabačke novosti pre 33 minutajoš 27 povezanih
Pronađeno telo ženske osobe ispred Filozofskog fakulteta, uviđajne ekipe izašle na lice mesta
Insajder pre 53 minutajoš 30 povezanih
Danas matematika, sutra srpski i izborni predmet: Evo kada osmaci mogu da promene treći test
Ozon pre 1 satjoš 10 povezanih
"Simbol ekonomskog prosperiteta": Trampov potpis prvi put na novčanicama dolara na 250. godišnjicu osnivanja SAD
Blic pre 23 minutajoš 10 povezanih