Povezane vesti
"Želeli su me i prošle godine, pred utakmice slušam grupu jna!" Partizanov Francuz o crno-belima, ambicijama, navijačima…
Večernje novosti 11.11.2024
Košarkaš Partizana Frenk Nilikina bio je gost najnovijeg izdanja emisije ''Oni vole Srbiju'' na TV Arena sport i pričao o mnogim košarkaškim temama. Foto: I. Marinković U razgovoru sa Kristinom Tomić košarkaš Partizana je najpre otkrio kako se… »
Frenk Nilikina: „Srećan sam u Partizanu! Slušam grupu jna pre utakmica“ (video)
Hot sport 11.11.2024
„Odlična grupa momaka, zahvalan sam na tome“ Košarkaš Partizana, Frenk Nilikina, pojavio se kao gost u emisiji „Oni vole Srbiju“ na TV Arena sport, gde je sa Kristinom Tomić podelio utiske o svom dolasku u crno-beli tim, mesec i po dana od… »
Nilikina: ''Uživam u Partizanu i vidim ga u plej-ofu EL! Slušam Grupu JNA na dan utakmice!''
Sportske.net 11.11.2024
Košarkaš Partizana Frenk Nilikina bio je gost najnovijeg izdanja emisije ''Oni vole Srbiju'' na TV Arena sport. U razgovoru sa Kristinom Tomić košarkaš Partizana je najpre otkrio kako se oseća u Partizanovom dresu, mesec i po od početka sezone… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 4 satijoš 26 povezanih

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 1 satjoš 58 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Nova pre 4 satijoš 19 povezanih

Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta: Taktika salame
Novi magazin pre 1 satjoš 30 povezanih