Povezane vesti

Vučić: Protest u Beogradu bio neuspešan, od ljudi iz Vlade tražim da pokažu odgovornost

Vučić: Protest u Beogradu bio neuspešan, od ljudi iz Vlade tražim da pokažu odgovornost

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobro procenio kada je rekao da će sinoćni skup opozicije u Beogradu biti neuspešan i dodao da je opozicija napravila mnogo katastrofalnih grešaka. "Ne možete da obmanjujete narod… »
Predsednik: Zahtevam moralnu i političku odgovornost za nesreću u Novom Sadu; Važno da tužilaštvo što pre izađe sa…

Predsednik: Zahtevam moralnu i političku odgovornost za nesreću u Novom Sadu; Važno da tužilaštvo što pre izađe sa…

RTV pre 1 dan
BAKU - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da zahteva moralnu i političku odgovornost predstavnika vlasti za nesreću u Novom Sadu i pozvao tužilaštvo da, ako je moguće, što pre izađe sa činjenicama i optužnim predlogom za lica… »
"Politička priča o litijumu je završena": Vučić o protestima i nesreći u Novom Sadu: Važno je da Tužilaštvo što pre…

"Politička priča o litijumu je završena": Vučić o protestima i nesreći u Novom Sadu: Važno je da Tužilaštvo što pre…

Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da zahteva moralnu i političku odgovornost predstavnika vlasti za nesreću u Novom Sadu i pozvao Tužilaštvo da, ako je moguće, što pre izađe sa činjenicama i optužnim predlogom za lica koja… »
Vučić: Važno da Tužilaštvo što pre izađe sa činjenicama i optužnim predlogom

Vučić: Važno da Tužilaštvo što pre izađe sa činjenicama i optužnim predlogom

NIN pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da zahteva moralnu i političku odgovornost predstavnika vlasti za nesreću u Novom Sadu i pozvao tužilaštvo da, ako je moguće, što pre izađe sa činjenicama i optužnim predlogom za lica koja smatraju… »
Nemački mediji: Posledice nesreće u Srbiji prerastaju u krizu

Nemački mediji: Posledice nesreće u Srbiji prerastaju u krizu

Danas pre 1 dan
Rušenje nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu šokiralo je javnost. Deset dana kasnije, još uvek nisu utvrđeni ni uzroci, ni odgovorni. Mnoge ljude je ogorčenost izvela na ulice, pišu nemački mediji. Pod sloganom „Korupcija ubija!“… »
"Važno da tužilaštvo što pre izađe sa činjenicama i optužnim predlogom": Vučić o tragediji u Novom Sadu

"Važno da tužilaštvo što pre izađe sa činjenicama i optužnim predlogom": Vučić o tragediji u Novom Sadu

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da zahteva moralnu i političku odgovornost predstavnika vlasti za nesreću u Novom Sadu i pozvao tužilaštvo da, ako je moguće, što pre izađe sa činjenicama i optužnim predlogom za lica koja smatraju… »
"Dobro sam procenio da će biti neuspešan" Predsednik o protestu: Ne možete narodu da kažete Vučić nije zapalio sveću

"Dobro sam procenio da će biti neuspešan" Predsednik o protestu: Ne možete narodu da kažete Vučić nije zapalio sveću

Kurir pre 1 dan
BAKU - Dobro sam procenio da će skup da bude neuspešan, jer su napravili mnogo katastrofalnih grešaka. Ne možete da obmanjujete narod. Ne možete svaku tragediju, pre svega, da koristite za dobijanje političkih poena, rekao je jutros predsednik… »
Vučić: Dobro sam procenio da će protest u Beogradu biti neuspešan, napravili su mnogo katastrofalnih grešaka

Vučić: Dobro sam procenio da će protest u Beogradu biti neuspešan, napravili su mnogo katastrofalnih grešaka

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su ljudi zabrinuti zbog nesreće u kojoj je poginulo 14 osoba na Železničkoj stanici u Novom Sadu i da traže odgovornost, i zatražio od članova Vlade Srbije da pokažu odgovornost, navodeći da… »
Vučić: Protest u Beogradu bio neuspešan, od ljudi iz vlade tražim da pokažu odgovornost

Vučić: Protest u Beogradu bio neuspešan, od ljudi iz vlade tražim da pokažu odgovornost

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobro procenio kada je rekao da će sinoćni skup opozicije u Beogradu biti neuspešan i dodao da je opozicija napravila mnogo katastrofalnih grešaka. "Ne možete da obmanjujete narod i da koristite… »
Vučić o nesreći u Novom Sadu: Znam da neki namerno nisu podneli ostavke, evo sada prilike

Vučić o nesreći u Novom Sadu: Znam da neki namerno nisu podneli ostavke, evo sada prilike

Radio 021 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od članova Vlade Srbije da pokažu odgovornost u vezi sa nesrećom na Železničkoj stanici u Novom Sadu. "Ja znam da neki ljudi namerno nisu podnosili ostavke, ili im nije dozvoljeno da podnose pre tog… »
Vučić o podnošenju ostavki zbog nesreće u Novom Sadu: Evo vam sada prilike, pokažite moralnu i političku odgovornost

Vučić o podnošenju ostavki zbog nesreće u Novom Sadu: Evo vam sada prilike, pokažite moralnu i političku odgovornost

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su ljudi zabrinuti zbog nesreće u kojoj je poginulo 14 osoba na Železničkoj stanici u Novom Sadu i da traže odgovornost, i zatražio od članova Vlade Srbije da pokažu odgovornost, navodeći da… »

Nova pre 1 dan
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su ljudi zabrinuti zbog nesreće u kojoj je poginulo 14 osoba na Železničkoj stanici u Novom Sadu i da traže odgovornost, i zatražio od članova Vlade Srbije da pokažu odgovornost, navodeći… »

Pravda pre 1 dan
Vučić poziva da se podnesu ostavke zbog tragedije u Novom Sadu: Pokažite moralnu i političku odgovornost

Vučić poziva da se podnesu ostavke zbog tragedije u Novom Sadu: Pokažite moralnu i političku odgovornost

Mondo pre 1 dan
Aleksandar Vučić je pozvao na podnošenje ostavki zbog tragedije u Novom Sadu. Govoreći o protestima građana i dela opozicije povodom tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu koji su 11. novembra održani u Beogradu, istakao je da su ljudi sa… »
"Ne možete narodu da kažete Vučić nije zapalio sveću": Predsednik Srbije o protestu opozicije: Dobro sam procenio da će…

"Ne možete narodu da kažete Vučić nije zapalio sveću": Predsednik Srbije o protestu opozicije: Dobro sam procenio da će…

Blic pre 1 dan
Dobro sam procenio da će skup da bude neuspešan, jer su napravili mnogo katastrofalnih grešaka. Ne možete da obmanjujete narod. Ne možete da kažete, ne možete svaku tragediju, pre svega, da koristite za dobijanje političkih poena, kaže predsednik… »

Vesti dana »