Повезане вести
Вучић: Протест у Београду био неуспешан, од људи из Владе тражим да покажу одговорност
Телеграф 12.11.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је добро проценио када је рекао да ће синоћни скуп опозиције у Београду бити неуспешан и додао да је опозиција направила много катастрофалних грешака. "Не можете да… »
Председник: Захтевам моралну и политичку одговорност за несрећу у Новом Саду; Важно да тужилаштво што пре изађе са оптужним…
РТВ 12.11.2024
БАКУ - Председник Србије Александар Вучић поновио је данас да захтева моралну и политичку одговорност представника власти за несрећу у Новом Саду и позвао тужилаштво да, ако је могуће, што пре изађе са чињеницама и оптужним… »
"Политичка прича о литијуму је завршена": Вучић о протестима и несрећи у Новом Саду: Важно је да Тужилаштво што пре изађе са…
Блиц 12.11.2024
Председник Србије Александар Вучић поновио је данас да захтева моралну и политичку одговорност представника власти за несрећу у Новом Саду и позвао Тужилаштво да, ако је могуће, што пре изађе са чињеницама и оптужним предлогом… »
Вучић: Важно да Тужилаштво што пре изађе са чињеницама и оптужним предлогом
НИН 12.11.2024
Председник Србије Александар Вучић поновио је да захтева моралну и политичку одговорност представника власти за несрећу у Новом Саду и позвао тужилаштво да, ако је могуће, што пре изађе са чињеницама и оптужним предлогом за лица… »
Немачки медији: Последице несреће у Србији прерастају у кризу
Данас 12.11.2024
Рушење надстрешнице на железничкој станици у Новом Саду шокирало је јавност. Десет дана касније, још увек нису утврђени ни узроци, ни одговорни. Многе људе је огорченост извела на улице, пишу немачки медији. Под слоганом… »
"Важно да тужилаштво што пре изађе са чињеницама и оптужним предлогом": Вучић о трагедији у Новом Саду
Еуроневс 12.11.2024
Председник Србије Александар Вучић поновио је да захтева моралну и политичку одговорност представника власти за несрећу у Новом Саду и позвао тужилаштво да, ако је могуће, што пре изађе са чињеницама и оптужним предлогом за лица… »
"Добро сам проценио да ће бити неуспешан" Председник о протесту: Не можете народу да кажете Вучић није запалио свећу
Курир 12.11.2024
БАКУ - Добро сам проценио да ће скуп да буде неуспешан, јер су направили много катастрофалних грешака. Не можете да обмањујете народ. Не можете сваку трагедију, пре свега, да користите за добијање политичких поена, рекао је… »
Вучић: Добро сам проценио да ће протест у Београду бити неуспешан, направили су много катастрофалних грешака
Н1 Инфо 12.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су људи забринути због несреће у којој је погинуло 14 особа на Железничкој станици у Новом Саду и да траже одговорност, и затражио од чланова Владе Србије да покажу… »
Вучић: Протест у Београду био неуспешан, од људи из владе тражим да покажу одговорност
Еуроневс 12.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је добро проценио када је рекао да ће синоћни скуп опозиције у Београду бити неуспешан и додао да је опозиција направила много катастрофалних грешака. "Не можете да обмањујете… »
Вучић о несрећи у Новом Саду: Знам да неки намерно нису поднели оставке, ево сада прилике
Радио 021 12.11.2024
Председник Србије Александар Вучић затражио је од чланова Владе Србије да покажу одговорност у вези са несрећом на Железничкој станици у Новом Саду. "Ја знам да неки људи намерно нису подносили оставке, или им није дозвољено да… »
Вучић о подношењу оставки због несреће у Новом Саду: Ево вам сада прилике, покажите моралну и политичку одговорност
Данас 12.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су људи забринути због несреће у којој је погинуло 14 особа на Железничкој станици у Новом Саду и да траже одговорност, и затражио од чланова Владе Србије да покажу… »
Вучић о подношењу оставки због несреће у Новом Саду: Ево вам сада прилике, покажите моралну и политичку одговорност
Правда 12.11.2024
Вучић: Добро сам проценио да ће протест у Београду бити неуспешан, направили су много катастрофалних грешака
Нова 12.11.2024
: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су људи забринути због несреће у којој је погинуло 14 особа на Железничкој станици у Новом Саду и да траже одговорност, и затражио од чланова Владе Србије да покажу… »
Вучић позива да се поднесу оставке због трагедије у Новом Саду: Покажите моралну и политичку одговорност
Мондо 12.11.2024
Александар Вучић је позвао на подношење оставки због трагедије у Новом Саду. Говорећи о протестима грађана и дела опозиције поводом трагедије на Железничкој станици у Новом Саду који су 11. новембра одржани у Београду, истакао… »
"Не можете народу да кажете Вучић није запалио свећу": Председник Србије о протесту опозиције: Добро сам проценио да ће да…
Блиц 12.11.2024
Добро сам проценио да ће скуп да буде неуспешан, јер су направили много катастрофалних грешака. Не можете да обмањујете народ. Не можете да кажете, не можете сваку трагедију, пре свега, да користите за добијање политичких… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ војна парада 2025 Испаљени почасни плотуни, развијена застава од 300 метара: Дефиловали сви ешалони Војске Србије, учествује 10.000 људи (фото, видео)
Блиц пре 1 минутјош 49 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТВ пре 1 сатјош 24 повезане

Ухапшен дилер (25) из ниша: Полиција му упала у кућу и пронашла хероин, одмах му одређено задржавање!
Курир пре 1 сатјош 18 повезаних

Сајбер напад пореметио рад на неколико главних европских аеродрома
Радио 021 пре 11 минутајош 16 повезаних