Povezane vesti
„Plakali smo Novak i ja“: Bivši trener Đokovića otkrio scenu sa teniserom kad su se obojica slomila, pa raspametio Srbiju…
Nova 12.11.2024
: Marjan Vajda je bio ambasador Belgrade Opena, pa je dobio specijalnu ulogu i u završnoj ceremoniji pobednika nakon što je Denis Šapovalov sa 6:4, 6:4 savladao Hamada Međedovića. Vajda je istakao da je dobro upoznao ljude u Srbiji i da ih voli. „Nisu me… »
"Plakao sam zajedno sa Novakom!" Đokovićev teniski otac otkrio veliku tajnu
Večernje novosti 12.11.2024
Marjan Vajda, bivši trener Novaka Đokovića, imao je posebnu ulogu na završnoj ceremoniji pobednika Beograd opena. Nakon što je Denis Šapovalov trijumfovao nad Hamadom Međedovićem s rezultatom 6:4, 6:4, Vajda je dobio priliku da se obrati publici. FOTO… »
Vesti dana »
(BLOG) Policija primenila silu na Filozofskom u Novom Sadu: Studenti izbačeni iz zgrade
N1 Info pre 2 minutajoš 68 povezanih
U požaru u Specijalnom sudu oštećene kancelarije TOK-a, ali je dokumentacija spasena
Beta pre 28 minutajoš 10 povezanih
Tramp uzdrmao svetski poredak više nego bilo koji predsednik od Drugog svetskog rata: BBC urednica
Radio 021 pre 38 minutajoš 47 povezanih
Vučić: Presrećan zbog ugovora sa Arčer Avijacijom, u Srbiju dolazi vrhunska tehnologija
Euronews pre 8 minutajoš 27 povezanih
Predsednik Vučić razgovarao sa Rubiom u Davosu o geopolitičkim izazovima i budućoj saradnji
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih