Povezane vesti
Učesnica "elite 8" trudna! Javnost u šoku: Drugi sam mesec, išla sam na to da zatrudnim!
Kurir pre 2 dana
Diskvalifikovana učesnica rijalitija " Elita", Sara Stijović (19) otkrila je da je trudna. Naime, Sara je i nakon izlaska iz rijalitija privlači ogromnu pažnju javnosti, a njeno priznanje da čeka bebu je šokirala sve njene pratioce. Na pitanje… »
Učesnica Elite 8 (19) trudna: Stigle neočekivane vesti: "Drugi sam mesec, išla sam na to da zatrudnim"
Blic pre 2 dana
Nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija "Elite 8", Sara Stijović (19) nastavlja da privlači pažnju javnosti. A sada je otkrila da je trudna. Naime, Sara Stijović ne prestaje da bude u centru pažnje, a njeno priznanje da čeka bebu je najnovija… »
Vesti dana »
uživo "Veze dve zemlje čvršće nego ikada": Potpisano više sporazuma i zajednička politička deklaracija Srbije i Mađarske
Euronews pre 15 minutajoš 42 povezane
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
N1 Info pre 6 satijoš 10 povezanih
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 39 minutajoš 36 povezanih
"Ubijena su mi dva deteta, molim vas da mi dopustite..." Drama na suđenju Urošu Blažiću: Zorici Panić ugašen mikrofon, sudija joj tražio da napusti sudnicu
Blic pre 46 minutajoš 30 povezanih
Izveštaj HRW: Prisilno raseljavanje Palestinaca u Gazi predstavlja ratne zločine
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane