Povezane vesti
Učesnica "elite 8" trudna! Javnost u šoku: Drugi sam mesec, išla sam na to da zatrudnim!
Kurir 12.11.2024
Diskvalifikovana učesnica rijalitija " Elita", Sara Stijović (19) otkrila je da je trudna. Naime, Sara je i nakon izlaska iz rijalitija privlači ogromnu pažnju javnosti, a njeno priznanje da čeka bebu je šokirala sve njene pratioce. Na pitanje… »
Učesnica Elite 8 (19) trudna: Stigle neočekivane vesti: "Drugi sam mesec, išla sam na to da zatrudnim"
Blic 12.11.2024
Nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija "Elite 8", Sara Stijović (19) nastavlja da privlači pažnju javnosti. A sada je otkrila da je trudna. Naime, Sara Stijović ne prestaje da bude u centru pažnje, a njeno priznanje da čeka bebu je najnovija… »
Vesti dana »

Studenti i građani se okupljaju ispred Radio televizije Kragujevac
N1 Info pre 3 satajoš 39 povezanih

Policija pendrecima udarala studente i građane ispred RTS-a, pa saopštila: Nismo i nećemo intervenisati
Insajder pre 3 satajoš 22 povezane

Student o incidentu sa policijom ispred RTS-a: Došlo je određenog guranja između pripadnika MUP-a i studenata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Izbeći će najtežu: Kaznu!? Evo šta će biti sa majkom iz Malošišta koja je bacila bebu u kontejner (foto, video)
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana