Povezane vesti

Ronaldo se boji da ga "ne izdaju noge"

Ronaldo se boji da ga "ne izdaju noge"

B92 pre 2 dana
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da možda neće dostići svoj cilj od 1.000 postignutih golova i da više ne može da razmišlja dugoročno u vezi karijere. "Sada svoj život gledam kao da živim u trenutku. Više ne mogu da gledam… »
"Pa šta, već sam najbolji u istoriji!" Kristijano Ronaldo se ne hvata za skromnost kada o ovome priča

"Pa šta, već sam najbolji u istoriji!" Kristijano Ronaldo se ne hvata za skromnost kada o ovome priča

Večernje novosti pre 1 dan
KRISTIJANO Ronaldo nikada nije krio da ima želju da karijeru okonča sa 1.000 golova, ali otkrio je da neće žaliti ukoliko ne ostvari to dostignuće. FOTO: AP/Tanjug Portugalac je do sad postigao 908 golova i najbolji je strelac u istoriji fudbala. -… »
Ronaldo: Više ne mogu da razmišljam dugoročno, možda neću dostići cilj 1.000 postignutih golova

Ronaldo: Više ne mogu da razmišljam dugoročno, možda neću dostići cilj 1.000 postignutih golova

Politika pre 2 dana
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da možda neće dostići svoj cilj od 1.000 postignutih golova i da više ne može da razmišlja dugoročno u vezi karijere. „Sada svoj život gledam kao da živim u trenutku. Više ne mogu da gledam… »
Ronaldo: Samo moje noge znaju dokle i dokad

Ronaldo: Samo moje noge znaju dokle i dokad

Sportski žurnal pre 2 dana
Portugalac odskora živi u trenutku i više ne opterećuje rekordima. Kristijano Ronaldo, kako je rekao za sajt „Gol”, možda neće dostići cilj od 1.000 golova, uzgred i da ne razmišlja dugoročno u vezi karijere. - Sad na svoj život gledam kao da… »

Vesti dana »