Povezane vesti
Ronaldo se boji da ga "ne izdaju noge"
B92 12.11.2024
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da možda neće dostići svoj cilj od 1.000 postignutih golova i da više ne može da razmišlja dugoročno u vezi karijere. "Sada svoj život gledam kao da živim u trenutku. Više ne mogu da gledam… »
"Pa šta, već sam najbolji u istoriji!" Kristijano Ronaldo se ne hvata za skromnost kada o ovome priča
Večernje novosti 12.11.2024
KRISTIJANO Ronaldo nikada nije krio da ima želju da karijeru okonča sa 1.000 golova, ali otkrio je da neće žaliti ukoliko ne ostvari to dostignuće. FOTO: AP/Tanjug Portugalac je do sad postigao 908 golova i najbolji je strelac u istoriji fudbala. -… »
Ronaldo: Više ne mogu da razmišljam dugoročno, možda neću dostići cilj 1.000 postignutih golova
Politika 12.11.2024
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da možda neće dostići svoj cilj od 1.000 postignutih golova i da više ne može da razmišlja dugoročno u vezi karijere. „Sada svoj život gledam kao da živim u trenutku. Više ne mogu da gledam… »
Ronaldo: Samo moje noge znaju dokle i dokad
Sportski žurnal 12.11.2024
Portugalac odskora živi u trenutku i više ne opterećuje rekordima. Kristijano Ronaldo, kako je rekao za sajt „Gol”, možda neće dostići cilj od 1.000 golova, uzgred i da ne razmišlja dugoročno u vezi karijere. - Sad na svoj život gledam kao da… »
Vesti dana »
Veliki protest u Beogradu: Studenti, poljoprivrednici i građani odali poštu nastradalima u Novom Sadu
Glas Amerike pre 24 satajoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 7 satijoš 9 povezanih
Povećan ulog pred derbi Zvezde i Partizana: Ko izgubi, neće biti ni drugi!
Mondo pre 50 minutajoš 41 povezana
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 16 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane