Povezane vesti
"Vinisijus mi ne bi Bio ni drugi!" Rodri nakon osvajanja nagrade za najboljeg fudbalera sveta "pecnuo" Brazilca
Večernje novosti pre 2 dana
Španski fudbaler Rodri osvojio je "zlatnu loptu" ispred Vinisijusa iz Reala, a nakon ove prestižne nagrade oglasio se i vezista Mančester sitija. FOTO: Tanjug/AP Osvajač prestižne Zlatne lopte, fudbaler Mančester sitija Rodri, u razgovoru za "Cope"… »
Rodri: "Vinisijus mi ne bi bio ni drugi u izboru za Zlatnu loptu!"
B92 pre 2 dana
Rodri, vezista Mančester sitija, nedavno je dobio priznanje "Zlatna lopta" za najboljeg fudbalera sveta u izboru magazina Frans Fudbal. Njegov izbor je izazvao velike polemike, pošto su mnogi bili mišljenja da je nagradu zaslužio fudbaler Reala… »
Vesti dana »
Vučić: Brzim vozom do Budimpešte do marta 2026, želimo deo vlasništva nuklearne elektrane Pakš
Beta pre 31 minutajoš 42 povezane
Tužiteljka Paunović: Tužilaštvo za organizovani kriminal treba da istražuje nesreću u Novom Sadu
Radio 021 pre 6 satijoš 10 povezanih
Vremenska prognoza do 20. novembra: U samo nedelju dana nam se spremaju velike promene, zima, pa 18 stepeni
Mondo pre 2 satajoš 36 povezanih
"Ubijena su mi dva deteta, molim vas da mi dopustite..." Drama na suđenju Urošu Blažiću: Zorici Panić ugašen mikrofon, sudija joj tražio da napusti sudnicu
Blic pre 56 minutajoš 30 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog raseljavanja Gaze
RTV pre 5 satijoš 23 povezane