Povezane vesti
Ovaj muzičar je otkrio cecu Ražnatović! Kada nisam mogla da finansiram svoju karijeru, stao je iza mene! Pevačica otkrila…
Kurir pre 1 dan
Svetlana Ceca Ražnatović ispričala je da je harmonikaš Mirko Kodić bio ključan za njen uspeh. Njegova podrška i verovanje u njen talenat bili su presudni u trenucima kada je bila na početku i bez finansijskih sredstava za karijeru. Mirko Kodić… »
Bila sam bez novca, a on mi je pomogao: Mirko Kodić je "otkrio" Cecu, ovo su detalji početka karijere
Večernje novosti pre 1 dan
MIRKO KODIĆ I DRAGAN KOJIĆ KEBA gosti su Svetlane Cece Ražnatović u njenoj emisiji "Ceca šou". Foto: Miloš Nadaždin Jedna od najvećih zvezda na Balkanu, otkrila je da je harmonikaš Mirko Kodić bio ključan za njen uspeh. Njegova podrška i… »
Vesti dana »
Zavejaće Srbiju, sneg će od ovog datuma padati i u Beogradu! Ristić najavio da dolazi hladni front i donosi zahlađenje
Kurir pre 2 satajoš 39 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 7 satijoš 10 povezanih
SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTS pre 1 satjoš 23 povezane
LSV: Uklonite prazničnu dekoraciju, da vam Novosađani ne bi to poskidali
Radio 021 pre 5 satijoš 18 povezanih