Повезане вести

"Милион ми стави на сто": Инфлуенсер који је запалио јавност причом о оцу и Ксенији Пајчин, проговорио о ријалитију

"Милион ми стави на сто": Инфлуенсер који је запалио јавност причом о оцу и Ксенији Пајчин, проговорио о ријалитију

Мондо 13.11.2024
Јован Радуловић, познатији као Јоџир, дао је јасан одговор на ово да ли ће ући у ријалити Задруга 8 Елита. Црногорски инфлуенсер Јоџир, неретко својим изјавама привлачи пажњу јавности. У септембру ове године се причало о… »
Јоџир открио све о уласку у Елиту 8 Споменуо и цифру, у питању су милиони, ово нико није очекивао!

Јоџир открио све о уласку у Елиту 8 Споменуо и цифру, у питању су милиони, ово нико није очекивао!

Ало 13.11.2024
Радуловић је недавно гостовао у једној емисији где је проговорио о наводном уласку у ријалити. Јован Радуловић, познатији као Јоџир, недавно је изазвао прави хаос на мрежама због вести да улази у Елиту. Почетком септембра велику… »
Јоџир због наводног уласка у Елиту направио хаос, сад открио да ли постоји цена: "Милион да ми ставе на сто"

Јоџир због наводног уласка у Елиту направио хаос, сад открио да ли постоји цена: "Милион да ми ставе на сто"

Телеграф 13.11.2024
Препоручујемо. Познати Црногорац, Јован Радуловић, познатији као Јоџир, недавно је изазвао прави хаос на мрежама због вести да улази у Елиту. Наиме, почетком септембра велику пажњу изазвала је вест да ће Јоџир ући у ријалити… »

Вести дана »