Повезане вести
"Милион ми стави на сто": Инфлуенсер који је запалио јавност причом о оцу и Ксенији Пајчин, проговорио о ријалитију
Мондо 13.11.2024
Јован Радуловић, познатији као Јоџир, дао је јасан одговор на ово да ли ће ући у ријалити Задруга 8 Елита. Црногорски инфлуенсер Јоџир, неретко својим изјавама привлачи пажњу јавности. У септембру ове године се причало о… »
Јоџир открио све о уласку у Елиту 8 Споменуо и цифру, у питању су милиони, ово нико није очекивао!
Ало 13.11.2024
Радуловић је недавно гостовао у једној емисији где је проговорио о наводном уласку у ријалити. Јован Радуловић, познатији као Јоџир, недавно је изазвао прави хаос на мрежама због вести да улази у Елиту. Почетком септембра велику… »
Јоџир због наводног уласка у Елиту направио хаос, сад открио да ли постоји цена: "Милион да ми ставе на сто"
Телеграф 13.11.2024
Препоручујемо. Познати Црногорац, Јован Радуловић, познатији као Јоџир, недавно је изазвао прави хаос на мрежама због вести да улази у Елиту. Наиме, почетком септембра велику пажњу изазвала је вест да ће Јоџир ући у ријалити… »
Вести дана »
Јокића поново изнервирали питањем, он им оштро одговорио: „Не желим да ме људи упоређују са њим!“
Хот спорт пре 5 минутајош 43 повезане
Данас углавном облачно и топлије него претходних дана, до 18 степени
Н1 Инфо пре 55 минутајош 12 повезаних
Две особе повређене у два удеса Хитна помоћ интервенисала и због ове групе болесника
Ало пре 1 сатјош 9 повезаних
Група фирми купује руски удео у НИС?! Најближи договору са Русима енегетски гиганти са Блиског истока
Курир пре 30 минутајош 6 повезаних
Трамп одобрио план од 28 тачака за мир између Русије и Украјине - не иде у прилог Кијева
Радио 021 пре 10 минутајош 8 повезаних