Povezane vesti
Jablaničke žrtve su umirale u velikim mukama: Dr Damjanjuk specijalista sudske medicine – Najtužniji prizor bila su bila…
Večernje novosti pre 11 dana
DOKTOR Dražen Damjanjuk, specijalista sudske medicine iz Trebinja, odavno je u svojoj struci nadmašio okvire trebinjske bolnice, jer u celoj regiji Hercegovine, računajući i onaj deo koji pripada Federaciji BiH, sve obdukcije i forenzička pitanja… »
Ispovest dr Damjanjuka: Najteži posao mi je bila obdukcija tela 8 dece koja su se ugušila za doček Nove godine
Telegraf pre 12 dana
Doktor Dražen Damjanjuk, specijalista sudske medicine iz Trebinja, odavno je u svojoj struci nadmašio okvire trebinjske bolnice, jer u celoj regiji Hercegovine, računajući i onaj deo koji pripada Federaciji BiH, sve obdukcije i forenzička pitanja… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 32 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu - opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 11 minutajoš 138 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu
NIN pre 41 minutajoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje u svim školama u Srbiji skraćeni časovi
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane