Povezane vesti
Knez okupio skoro čitavu estradu! Pevač uradio nešto neviđeno: "Narednih devet meseci..."
Kurir 16.11.2024
Nenad Knežević Knez predstavio je novi verziju svog najvećeg hita “Da l’ si ikada mene voljela” i album sa devet pesama koji neće odmah ugledati svetlost dana, već će svakog meseca po jedna pesma biti objavljivana na pevačevom muzičkom… »
Dal si ikada mene voljela: Knez o rimejku svog hita i mogućem duetu sa ćerkom Ksenijom (foto/video)
Večernje novosti 16.11.2024
POP zvezda Nenad Knežević Knez objavio je novu verziju kultne numere „Da l’ si ikada mene voljela”. Foto Novosti – Nakon dugo vremena, odlučio sam da radim ceo album od devet novih pesama. Kao najavu, htio sam da bude nešto što ljudi od mene… »
Vesti dana »
Gradonačelnik Zagreba demantovao majku napadača iz škole! Inspekcija poslata na psihijatrijsku kliniku (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 78 povezanih
Protesti u Subotici: Učenike Gimnazije podržali profesori i studenti Ekonomskog fakulteta
Novi magazin pre 1 satjoš 43 povezane
„Skraćivanjem polugodišta Vlada bi naterala nastavnike da krše zakon“
Vreme pre 2 satajoš 62 povezane
Obustava rada prosvetara: U Beogradu stalo 19 od 20 gimnazija, u Nišu 45 škola ne radi
NIN pre 4 satijoš 7 povezanih
Kiša, sneg i zahlađenje stižu u Srbiju, a iznenadiće vas prognoza za Novu godinu!
Telegraf pre 4 satijoš 22 povezane