Povezane vesti
Knez okupio skoro čitavu estradu! Pevač uradio nešto neviđeno: "Narednih devet meseci..."
Kurir 16.11.2024
Nenad Knežević Knez predstavio je novi verziju svog najvećeg hita “Da l’ si ikada mene voljela” i album sa devet pesama koji neće odmah ugledati svetlost dana, već će svakog meseca po jedna pesma biti objavljivana na pevačevom muzičkom kanalu. Knez je… »
Dal si ikada mene voljela: Knez o rimejku svog hita i mogućem duetu sa ćerkom Ksenijom (foto/video)
Večernje novosti 16.11.2024
POP zvezda Nenad Knežević Knez objavio je novu verziju kultne numere „Da l’ si ikada mene voljela”. Foto Novosti – Nakon dugo vremena, odlučio sam da radim ceo album od devet novih pesama. Kao najavu, htio sam da bude nešto što ljudi od mene znaju, ali u… »
Vesti dana »

VIDEO Protest studenata i zborova u Beogradu: "Pravda spava, vi nećete"
Radio 021 pre 1 satjoš 23 povezane

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 7 satijoš 51 povezana

Ko je koju funkciju obavljao u vreme rekonstrukcije Železničke stanice? Toma i Vesić bili ministri, Dimoski njihova pomoćnica, Šurlan direktor „Infrastruktura“, a Slobodanka menadžerka
Nova pre 15 minutajoš 23 povezane

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Tramp naredio raspoređivanje nuklearnih podmornica usled pretnji Medvedeva i eskalacije nuklearne retorike
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 35 povezanih