Povezane vesti
Godišnjica tragedije u Aleksinačkom rudniku 1989. godine
Politika pre 19 minuta
ALEKSINAC – Tragedija u Aleksinačkom rudniku kada je u jami Morava poginulo 90 rudara, dogodila se 17. novembra 1989. pre 35 godina. Bila je to najveća tragedija u istoriji rudarstva u Srbiji, poginula je celokupna jedna smena, a u to vreme u… »
Milorad izbegao smrt na poslu jer je otišao na godišnji: "Istog dana stradalo je 90 kolega. Kada sam video odakle kulja dim…
Blic pre 31 minuta
"Da toga dana, pre tačno 35 godina, nisam bio na godišnjem odmoru, verovatno bih stradao zajedno sa mojih 90 kolega. Bio bih u jami sa njima. Čim sam čuo šta se dešava, došao sam na posao. Kada sam video odakle kulja dim, znao sam da niko od rudara… »
Na današnji dan pre 35 godina stradalo 90 rudara u rudniku u Aleksincu
Beta pre 2 sata
Na današnji dan pre 35 godina u Aleksinačkom rudniku nastradalo je 90 rudara, od 178 koliko ih je bilo u prvoj smeni u severnom reviru jame "Morava", na 700 metara ispod zemlje. Stradali su od požara koji je u minut do podneva izbio u rudarskom oknu… »
Na današnji dan pre 35 godina stradalo 90 rudara u rudniku u Aleksincu
Novi magazin pre 2 sata
Na današnji dan pre 35 godina u Aleksinačkom rudniku nastradalo je 90 rudara, od 178 koliko ih je bilo u prvoj smeni u severnom reviru jame "Morava", na 700 metara ispod zemlje. Stradali su od požara koji je u minut do podneva izbio u rudarskom oknu… »
Godišnjica tragedije u Aleksinačkom rudniku 1989. godine
RTV pre 4 sati
ALEKSINAC - Tragedija u Aleksinačkom rudniku kada je u jami Morava poginulo 90 rudara, dogodila se 17. novembra 1989. pre 35 godina. Bila je to najveća tragedija u istoriji rudarstva u Srbiji, poginula je celokupna jedna smena, a u to vreme u… »
Pre 35 godina dogodila se najveća tragedija u istoriji rudarstva u Srbiji: Kako je u toku jedne smene stradalo 90 rudara
Euronews pre 4 sati
Tragedija u Aleksinačkom rudniku kada je u jami Morava poginulo 90 rudara, dogodila se 17. novembra 1989. pre 35 godina. Bila je to najveća tragedija u istoriji rudarstva u Srbiji, poginula je celokupna jedna smena, a u to vreme u Aleksinačkom rudniku… »
U Aleksinačkom rudniku 1989. poginulo 90 rudara: Godišnjica najveće tragedije u istoriji rudarstva u Srbiji
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Tragedija u Aleksinačkom rudniku kada je u jami Morava poginulo 90 rudara, dogodila se 17. novembra 1989. pre 35 godina. Bila je to najveća tragedija u istoriji rudarstva u Srbiji, poginula je celokupna jedna smena, a u to vreme u… »
Vesti dana »
VIDEO Marčelo: Ne smemo im dozvoliti da obesmisle smrt 14 ljudi - kada ćemo se boriti, ako ne sad?
Radio 021 pre 7 minutajoš 58 povezanih
Masovni ruski vazdušni udari širom Ukrajine, u Poljskoj povišena borbena gotovost
Politika pre 19 minutajoš 35 povezanih
Stojković: Ne postoji važnija utakmica od Danske, spremno je dočekujemo
Politika pre 7 minutajoš 16 povezanih