Povezane vesti
Monodrama u leskovačkom muzeju: Povod 110 godina od smrti Stevana Mokranjca
Večernje novosti pre 36 minuta
U leskovačkom Narodnom muzeju sutra će, od 18 časova, biti izvedena monodrama „Ja ću tebi ljuba biti“, u organizaciji Muzeja Krajine. Foto: I.M. Ova predstava, koju je autorski za izvođenje pripremila Sanja Radosavljević, bazirana je na intimnoj… »
Monodrama „Ja ću tebi ljuba biti“ u Narodnom muzej u Leskovcu
Stav.life pre 4 sati
U utorak 19. novembra 2024. godine, u Narodnom muzeju u Leskovcu, sa početkom u 18 časova biće izvedena monodrama „Ja ću tebi ljuba biti“ u organizaciji Muzeja Krajine. Monodrama, koju je autorski za izvođenje pripremila Sanja Radosavljević… »
Muzejski teatar u Leskovcu povodom obeležavanja 110 godina od smrti Stevana Mokranjca
Jugmedia pre 4 sati
U utorak 19. novembra, u Narodnom muzeju u Leskovcu, sa početkom u 18 časova biće izvedena monodrama „Ja ću tebi ljuba biti“ u organizaciji Muzeja Krajine. Monodrama, koju je autorski za izvođenje pripremila Sanja Radosavljević, bazirana je na… »
Vesti dana »
Lokalne vlasti: Deset mrtvih i 44 ranjena u udaru na Odesu; Pariz: Gađanje ciljeva u Rusiji ostaje "jedna od opcija na stolu”
RTS pre 0 minutajoš 135 povezanih
"Izvini, Anja" Paraćinci se u suzama, uz sveće i cveće, opraštaju od tragično nastradale sugrađanke (foto)
Večernje novosti pre 1 satjoš 62 povezane
Francuska potvrdila: Upotreba francuskih raketa na ruskom tlu ostaje opcija
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Odbor SANU poziva na povlačenje predloženih izmena zakona o visokom obrazovanju
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih