Povezane vesti

Breskvica otkrila koliko je visoka i sve ostavila u čudu! Njoj je to najdraža stvar kod nje, a kad se popne na štikle viša…

Breskvica otkrila koliko je visoka i sve ostavila u čudu! Njoj je to najdraža stvar kod nje, a kad se popne na štikle viša…

Kurir pre 1 sat
Anđela Ignjatović Breskvica, važi za jednu od najlepših devojaka na estradi. Iako je na muzičkoj sceni prisutna svega nekoliko godina, Breskvica spada u najtraženije i najpopularnije mlade pevačice današnjice. Moćnim glasom i energijom privlači… »
Ljudi u čudu: Breskvica otkrila koliko je visoka: "To mi je najdraža stvar u vezi mene"

Ljudi u čudu: Breskvica otkrila koliko je visoka: "To mi je najdraža stvar u vezi mene"

Blic pre 4 sati
Anđela Ignjatović Breskvica osim vokalnim sposobnostima, skrenula je pažnju javnosti na sebe i svojim izgledom. Breskvica spada u najtraženije i najpopularnije mlade pevačice današnjice, a važi i za jednu od najlepših na javnoj sceni. Anđela… »
Breskvica ostavila ljude bez daha: Otkrila koliko je tačno visoka, bez štiklica

Breskvica ostavila ljude bez daha: Otkrila koliko je tačno visoka, bez štiklica

Večernje novosti pre 6 sati
MLADA i veoma uspešna pevačica Anđela Ignjatović Breskvica važi za jednu od najlepših devojaka na estradi. Foto: Mina Dishlenkovich Iako je na muzičkoj sceni prisutna svega nekoliko godina, Breskvica spada u najtraženije i najpopularnije mlade… »

Vesti dana »