Povezane vesti
Đoković objavio snimak na kojem pokušava da zagrize lopticu: “Evo koliko mi nedostaje tenis” (VIDEO)
Danas pre 3 sata
Novak Đoković objavio je video na Tiktoku, na kojem se vidi kako pokušava da zagrize tenisku lopticu zavezanu za kanap. „Evo koliko mi nedostaje tenis“, napisao je srpski teniser u opisu videa. Đoković je počeo sa pripremama za novu sezonu, a… »
Đoković objavio snimak na kojem pokušava da zagrize lopticu: “Evo koliko mi nedostaje tenis” (VIDEO)
Danas pre 3 sata
Novak Đoković objavio je video na Tiktoku, na kojem se vidi kako pokušava da zagrize tenisku lopticu zavezanu za kanap. „Evo koliko mi nedostaje tenis“, napisao je srpski teniser u opisu videa. Đoković je počeo sa pripremama za novu sezonu, a… »
Ovo niko živ nije očekivao: Nova sezona samo što nije, a Novak Đoković... (video)
Večernje novosti pre 2 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković podelio je snimak na kojem je pokazao koliko mu nedostaje tenis. FOTO: M. Vukadinović Đoković je na "Tik-toku" objavio video, gde je na šaljiv način pokazao koliko voli "beli sport". Novak na snimku juri za… »
Đoković podelio šaljiv snimak: "Evo koliko mi nedostaje tenis" VIDEO
B92 pre 4 sati
Srpski teniser Novak Đoković objavio je šaljiv video na Tiktoku. Na njemu se vidi kako Đoković pokušava da zagrize tenisku lopticu zavezanu za kanap. "Evo koliko mi nedostaje tenis", napisao je Novak. Novak je izgleda želeo da poruči i da je… »
Vesti dana »
Aktivisti koji brane Savski most najavili da će večeras izgraditi još jedan kamp
N1 Info pre 56 minutajoš 109 povezanih
Ponovo sukobi policije i opozicije tokom drugog dana blokade suda u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 31 minutajoš 61 povezana
Drama u Novom Pazaru: Deda pucao iz pištolja i pretio radnicima Poljoprivredne službe
Telegraf pre 2 satajoš 63 povezane
Jelena Tanasković podnela ostavku: Bila je v.d. direktora "Infrastruktura železnica Srbije"
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
Cicvarić ispred Rektorata: Policajac mi uvrtao ruku dok me hapsio – nismo planirali nasilje
N1 Info pre 3 satajoš 51 povezana