Повезане вести

Ђоковић објавио снимак на којем покушава да загризе лоптицу: “Ево колико ми недостаје тенис” (ВИДЕО)

Ђоковић објавио снимак на којем покушава да загризе лоптицу: “Ево колико ми недостаје тенис” (ВИДЕО)

Данас 20.11.2024
Новак Ђоковић објавио је видео на Тиктоку, на којем се види како покушава да загризе тениску лоптицу завезану за канап. „Ево колико ми недостаје тенис“, написао је српски тенисер у опису видеа. Ђоковић је почео са припремама за… »

Данас 20.11.2024
Новак Ђоковић објавио је видео на Тиктоку, на којем се види како покушава да загризе тениску лоптицу завезану за канап. „Ево колико ми недостаје тенис“, написао је српски тенисер у опису видеа. Ђоковић је почео са припремама за… »
Ово нико жив није очекивао: Нова сезона само што није, а Новак Ђоковић... (видео)

Ово нико жив није очекивао: Нова сезона само што није, а Новак Ђоковић... (видео)

Вечерње новости 20.11.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић поделио је снимак на којем је показао колико му недостаје тенис. ФОТО: М. Вукадиновић Ђоковић је на "Тик-току" објавио видео, где је на шаљив начин показао колико воли "бели спорт". Новак на… »
Ђоковић поделио шаљив снимак: "Ево колико ми недостаје тенис" ВИДЕО

Ђоковић поделио шаљив снимак: "Ево колико ми недостаје тенис" ВИДЕО

Б92 20.11.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић објавио је шаљив видео на Тиктоку. На њему се види како Ђоковић покушава да загризе тениску лоптицу завезану за канап. "Ево колико ми недостаје тенис", написао је Новак. Новак је изгледа желео да… »

Вести дана »