Povezane vesti
„Sa 50 godina nije lako biti roditelj malog deteta“: Husa otvoreno o roditeljstvu i drugom braku sa 21 godinu mlađom…
Nova pre 3 dana
: Husein Alijević, poznatiji kao Husa Beat Street ponovo je aktuelan u medijima, ali ovog puta ne zbog muzike nego zbog glume. Naime, uskoro počinje emitovanje serije "Nedelja" koja je rađena po životu pokojnog romskog pevača Džeja Ramadanovskog… »
Husa Alijević u velikom intervjuu za "novosti": Poziv mog života je muzika, a treba verovati u svoje snove (foto)
Večernje novosti pre 4 dana
VELIKI sam ljubitelj jugoslovenske i srpske kinematografije, tako da mi je bilo zaista zadovoljstvo da učestvujem u ovakvom projektu. Ovo je bio moj prvi dodir sa filmom i sa serijom, jer sam obično samo gledalac, ali mislim da smo jako dobro to… »
Vesti dana »
Krivična prijava protiv Gorana Vesića: Železnička stanica otvorena bez dozvole građevinske inspekcije
Nedeljnik pre 44 minutajoš 65 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 33 povezane
(Video) Novi udarac na Balkanski kartel: Velika akcija hapšenja: Dve godine švercovali kokain iz Brazila i Ekvadora! "Pali" organizatori i pomoćnici
Blic pre 56 minutajoš 28 povezanih
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih
Nismo mi svesni šta je učešće u ligi šampiona, privilegija je što zvezda igra ovo takmičenje: Milojević ponovo istakao ponos što igra elitu! (video)
Hot sport pre 38 minutajoš 24 povezane