Povezane vesti
„Sa 50 godina nije lako biti roditelj malog deteta“: Husa otvoreno o roditeljstvu i drugom braku sa 21 godinu mlađom…
Nova 22.11.2024
: Husein Alijević, poznatiji kao Husa Beat Street ponovo je aktuelan u medijima, ali ovog puta ne zbog muzike nego zbog glume. Naime, uskoro počinje emitovanje serije "Nedelja" koja je rađena po životu pokojnog romskog pevača Džeja Ramadanovskog… »
Husa Alijević u velikom intervjuu za "novosti": Poziv mog života je muzika, a treba verovati u svoje snove (foto)
Večernje novosti 22.11.2024
VELIKI sam ljubitelj jugoslovenske i srpske kinematografije, tako da mi je bilo zaista zadovoljstvo da učestvujem u ovakvom projektu. Ovo je bio moj prvi dodir sa filmom i sa serijom, jer sam obično samo gledalac, ali mislim da smo jako dobro to… »
Vesti dana »
Najmanje 126 poginulih i 188 povređenih u zemljotresu na Tibetu
BBC News pre 31 minutajoš 46 povezanih
"Držali su ga u sedećem položaju": Sveštenik o poslednjim trenucima Milinkovića, ugledao mu je lice!
Mondo pre 1 satjoš 85 povezanih
Ova stvar ga je odala, a u poteri učestvovali i građani: Novi detalji akcije u Jagodini, evo kako je lociran ubica iz Jagodine - Dačić otkrio sve
Kurir pre 2 satajoš 42 povezane
Francuska: Preminuo Žan-Mari Le Pen, osnivač krajnje desničarskog Nacionalnog fronta
BBC News pre 49 minutajoš 21 povezana