Povezane vesti

Dačić se rasplakao u studiju dok je govorio o Palmi: Otkrio detalje - "Nikome nije govorio o tome, bolovao je za sebe..."…

Dačić se rasplakao u studiju dok je govorio o Palmi: Otkrio detalje - "Nikome nije govorio o tome, bolovao je za sebe..."…

Kurir pre 31 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić govorio je jutros o smrti Dragana Markovića Palme, dugogodišnjeg političkog saborca. Dačić se rasplakao u programu kada je govorio o Palmi, ističući da ga nije ubila samo bolest, već i stres. - U svakom… »
Ovo su sinovi Dragana Markovića Palme, podarili mu 5 unučića: Markovići najbrojnija porodica u Končarevu

Ovo su sinovi Dragana Markovića Palme, podarili mu 5 unučića: Markovići najbrojnija porodica u Končarevu

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma preminuo je juče posle kraće i teške bolesti. On je umro u svom domu, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, dva sina i unuke. Snežana i on živeli su u Končarevu sa sinovima Daliborom i Darkom, snajama i… »
Ivica Dačić se rasplakao u studiju zbog Palmine smrti: Ne znam kako da gostujem, bio mi je kao brat

Ivica Dačić se rasplakao u studiju zbog Palmine smrti: Ne znam kako da gostujem, bio mi je kao brat

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, istaknuti političar i lider Jedinstvene Srbije (JS), preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Vest o njegovoj smrti duboko je potresla političku scenu Srbije, a među prvima se povodom ovog tužnog… »
Isplivali privatni snimci Palme: Sport je obožavao, a ovako su izgledali njegovi treninzi

Isplivali privatni snimci Palme: Sport je obožavao, a ovako su izgledali njegovi treninzi

Telegraf pre 30 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, političar i lider Jedinstvene Srbije, preminuo je juče u 64. godini posle kraće bolesti. Palma je oduvek bio zaljubljenik u boks i kik-boks, a jednom prilikom je i na svom profilu na Instagramu pokazao kako su… »
Knjiga žalosti za Dragana Markovića Palmu u Skupštini u ponedeljak, 25. novembra

Knjiga žalosti za Dragana Markovića Palmu u Skupštini u ponedeljak, 25. novembra

Nova pre 30 dana
: Knjiga žalosti povodom smrti poslanika Dragana Markovića Palme, lidera Jedinstvene Srbije i predsednika Skupštine grada Jagodina, biće otvorena u Domu Narodne skupštine od ponedeljka 25. novembra do četvrtka 28. novembra od 11:00 do 13:00 časova… »
"Nikad ne biste rekli da je bio bolestan" Palmin komšija otkrio kako je jednom zatekao Markovića: Političar mu dao savet…

"Nikad ne biste rekli da je bio bolestan" Palmin komšija otkrio kako je jednom zatekao Markovića: Političar mu dao savet…

Kurir pre 30 dana
Dragan Marković Palma umro je sinoć u 64. godini posle kraće i teške bolesti. Pored porodice i prijatelja, ova vest je zatekla maltene celu estradnu i političku scenu Srbije, budući da je Palma imao mnogo prijatelja među njima. Palma se stoički… »
Dačić: Nisam znao da je Palma kritično, nisam stigao da se oprostim

NIN pre 30 dana
Gradske vlasti Jagodine proglasile su trodnevnu žalost na teritoriji tog grada povodom smrti predsednika Skupštine grada Dragana Markovića Palme. Dani žalosti biće u nedelju 24. novembra, ponedeljak 25. i utorak 26. novembra, saopšteno je iz gradske… »
Zvaničnici uputili saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme

Politika pre 30 dana
Premijer Miloš Vučević, ministri u vladi, kaolicioni partneri izrazili su danas i sinoć saučešće povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. "Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme. Saosećam sa… »
"Zajedno rešavamo probleme": Palma je sa sinovima imao jako blizak odnos, oni su mu bili najveća podrška: "Porodica je…

"Zajedno rešavamo probleme": Palma je sa sinovima imao jako blizak odnos, oni su mu bili najveća podrška: "Porodica je…

Blic pre 30 dana
Dragana Marković Palma preminuo je u 64. godini od teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, sva sina i petoro unučadi. Palma je oduvek isticao da mu je porodica na prvom mestu. - Evo da predstavim članove porodice - Snežana, unuci… »
Saučešća zvaničnika povodom smrti Dragana Markovića Palme

Saučešća zvaničnika povodom smrti Dragana Markovića Palme

Euronews pre 30 dana
Premijer Miloš Vučević, ministri u vladi, koalicioni partneri izrazili su danas i sinoć saučešće povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. "Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme. Saosećam sa… »
Palmin komšija otkrio kako je jednom zatekao Markovića: "Dao mi je savet koji ću pamtiti zauvek"

Palmin komšija otkrio kako je jednom zatekao Markovića: "Dao mi je savet koji ću pamtiti zauvek"

Telegraf pre 30 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma umro je sinoć u 64. godini posle kraće i teške bolesti. Pored porodice i prijatelja, ova vest je zatekla maltene celu estradnu i političku scenu Srbije, budući da je Palma imao mnogo prijatelja među njima… »
Neodoljivi dečak koji se uvek smejao: Isplivala fotografija Palme iz prošlosti: "Detinjstvo ne pametim po igračkama"

Neodoljivi dečak koji se uvek smejao: Isplivala fotografija Palme iz prošlosti: "Detinjstvo ne pametim po igračkama"

Blic pre 30 dana
Dragan Marković Palma umro je sinoć u Zemunskoj bolnici u Beogradu nakon kratke borbe sa bolešću. Palma je preminuo u 64. godini, a svojevremeno je govorio iskreno o svom detinjstvu i rodnom Končarevu. - Proizvodili smo cigle, šećernu repu, čuvali… »
Maja Gojković uputila saučešće povodom smrti Palme: Građane Jagodine neizmerno voleo

Maja Gojković uputila saučešće povodom smrti Palme: Građane Jagodine neizmerno voleo

Radio 021 pre 30 dana
Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković uputila je danas saučešće povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije i narodnog poslanika Dragana Markovića Palme. "Sa velikom tugom sam primila vest o smrti Dragana Markovića Palme. U godinama iza nas… »
"Tata mi je zabranio da studiram, išamarao me je pred mojom ženom": Palma je od oca dugo morao da krije jednu stvar: "Patio…

"Tata mi je zabranio da studiram, išamarao me je pred mojom ženom": Palma je od oca dugo morao da krije jednu stvar: "Patio…

Blic pre 31 dana
Dragan Marković Palma umro je sinoć nakon kraće bolesti u 64. godini u Zemunskoj bolnici u Beogradu. Dragan Marković Palma svojevremeno je govorio o svom ocu koji je bio jako strog i autoritativan i branio mu je da studira i trenira. -Pitao sam oca… »
"Nikada nije pio, pronašli su određenu bakteriju u organizmu" Detalji smrti Dragana Markovića Palme: Dva puta je bio na…

"Nikada nije pio, pronašli su određenu bakteriju u organizmu" Detalji smrti Dragana Markovića Palme: Dva puta je bio na…

Kurir pre 31 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rasplakao se jutros kada je govorio o smrti Dragana Markovića Palme. Istakao je da ga nije ubila samo bolest, već i stres. On je rekao da su mu novinari javili da je Dragan Marković Palma preminuo, i otkrio… »
Dušica Jakovljević slomljena zbog Palme! Objavila tužne reči koje kidaju dušu: Hvala na... (foto)

Dušica Jakovljević slomljena zbog Palme! Objavila tužne reči koje kidaju dušu: Hvala na... (foto)

Kurir pre 31 dana
Sinoć je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina. Vest o smrti političara rastužila je mnoge, a ovim povodom oglasila se i voditeljka… »
"Nije mi dao da studiram i išamarao me je pred ženom": Palma je imao jako strogog oca, ovako je govorio o njemu

"Nije mi dao da studiram i išamarao me je pred ženom": Palma je imao jako strogog oca, ovako je govorio o njemu

Mondo pre 31 dana
Dragan Marković Palma često je govorio o svom ocu koji je bio izuzetno strog. Dragan Marković Palma umro je sinoć nakon kraće bolesti u 64. godini u Zemunskoj bolnici u Beogradu. On je svojevremeno govorio o svom ocu koji je bio jako strog i… »
Palma godinu dana patio zbog odluke oca: "Tata mi je to zabranio i išamarao me pred mojom ženom" - Odgovor supruge će se…

Palma godinu dana patio zbog odluke oca: "Tata mi je to zabranio i išamarao me pred mojom ženom" - Odgovor supruge će se…

Večernje novosti pre 31 dana
DRAGAN Marković Palma umro je sinoć nakon kraće bolesti u 64. godini u Zemunskoj bolnici u Beogradu. Foto Tanjug Dragan Marković Palma svojevremeno je govorio o svom ocu koji je bio jako strog i autoritativan i branio mu je da studira i trenira… »
Dragan Marković Palma biće sahranjen u utorak, komemoracija u Skupštini Srbije u ponedeljak

Dragan Marković Palma biće sahranjen u utorak, komemoracija u Skupštini Srbije u ponedeljak

RTV pre 31 dana
BEOGRAD - Lider Jedinstvene Srbije i narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, koji je preminuo juče u 64. godini nakon teške bolesti, biće sahranjen u utorak u Jagodini u 14 časova, saopštio je danas ministar… »
"Nismo mogli da mu pomognemo": Pevačica skrhana zbog Palme:"Ćutao je, samo je porodica znala kako mu je"

"Nismo mogli da mu pomognemo": Pevačica skrhana zbog Palme:"Ćutao je, samo je porodica znala kako mu je"

Blic pre 31 dana
Pevačica Vera Matović kaže da je slomila vest o smrti Dragana Markovića Palme, te je za Blic otkrila kada su se poslednji put videli, kao i kako je izgledalo njihovo druženje. Naime, Vera tvrdi da je samo njegova porodica znala kroz šta prolazi, a… »
"Počela je da mi opada kosa": Palma otkrio kada je počeo da ćelavi: "Na kraju sam samo obrijao glavu"

"Počela je da mi opada kosa": Palma otkrio kada je počeo da ćelavi: "Na kraju sam samo obrijao glavu"

Blic pre 31 dana
Dragan Marković Palma umro je sinoć u 64. godini nakon kraće bolesti, a od njega se i dalje opraštaju ljudi, koje je ova informacija zatekla. Inače, malo ko zna da je Palma nekada imao bujnu kosu. Čim je počeo da ćelavi, odlučio je da obrije… »
Paunović nakon smti Markovića: "Ne postavlja se pitanje da li će koalicija SPS-JS opstati"

Paunović nakon smti Markovića: "Ne postavlja se pitanje da li će koalicija SPS-JS opstati"

Euronews pre 31 dana
Šefica poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Snežana Paunović izjavila je danas da je šokirana smrću svog prijatelja Dragana Markovića Palme, predsednika Jedinstvene Srbije, i izrazila je saučešće porodici i stranačkim kolegama… »
"Nismo mogli ništa da uradimo, ni da pomognemo" Pevačica o Palminim poslednjim danima: "Samo ja znam kako..."

"Nismo mogli ništa da uradimo, ni da pomognemo" Pevačica o Palminim poslednjim danima: "Samo ja znam kako..."

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Pevačica Vera Matović ne krije da je slomila vest o smrti Dragana Markovića Palme. Otkrila je kada su se poslednji put videli i kako je izgledalo njihovo druženje. Vera tvrdi da je samo njegova porodica znala kroz šta prolazi, a on… »
Dragan Marković Palma biće sahranjen u utorak, u Jagodini proglašena trodnevna žalost

Dragan Marković Palma biće sahranjen u utorak, u Jagodini proglašena trodnevna žalost

Euronews pre 31 dana
Lider Jedinstvene Srbije i narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, koji je preminuo juče u 64. godini nakon teške bolesti, biće sahranjen u utorak u Jagodini u 14 časova, saopštio je danas ministar unutrašnjih… »
Dragan Marković Palma biće sahranjen u utorak, komemoracija u Jagodini u ponedeljak

Dragan Marković Palma biće sahranjen u utorak, komemoracija u Jagodini u ponedeljak

Politika pre 31 dana
Lider Jedinstvene Srbije i narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, koji je preminuo juče u 64. godini nakon teške bolesti, biće sahranjen u utorak u Jagodini u 14 časova, saopštio je danas ministar unutrašnjih… »
Trodnevna žalost u Jagodini zbog smrti Dragana Markovića Palme

Danas pre 31 dana
Grad Jagodina proglasio je trodnevnu žalost povodom smrti predsednika Skupštine grada Dragana Markovića Palme – od nedelje, 24. novembra, do utorka, 26. novembra. Komemorativni skup povodom smrti Markovića biće održan sutra u 11 časova u Velikoj… »
Televizija Palma plus potpuno prekinula program, u Jagodini tri dana žalosti

Televizija Palma plus potpuno prekinula program, u Jagodini tri dana žalosti

N1 Info pre 31 dana
Program televizije Palma plus iz Jagodine ne emituje se od petka uveče, kada se saznalo da je preminuo njen osnivač i vlasnik Dragan Marković Palma. Grad Jagodina doneo je odluku o proglašenju trodnevne žalosti na teritoriji grada, a dani žalosti su… »
"Nije hteo da nam kaže za bolest" Paunović za Kurir televiziju o iznenadnoj smrti Dragana Markovića Palme: Zvao me je…

"Nije hteo da nam kaže za bolest" Paunović za Kurir televiziju o iznenadnoj smrti Dragana Markovića Palme: Zvao me je…

Kurir pre 31 dana
O Draganu Markoviću Palmi s poštovanjem su govorili i oni koji su ga voleli i oni koji su mu bili politički oponenti. Za "Puls Srbije" na Kurir televiziji, više o Markoviću Palmi pričala je Snežana Paunović, šef poslaničke grupe SPS-JS. - Duboko… »
Grad Jagodina doneo odluku: Trodnevna žalost zbog smrti Dragana Markovića Palme

Grad Jagodina doneo odluku: Trodnevna žalost zbog smrti Dragana Markovića Palme

Blic pre 31 dana
Grad Jagodina doneo je odluku o proglašenju trodnevne žalosti na teritoriji grada Jagodine povodom smrti predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, piše Infocentrala. Dani žalosti su nedelja 24., ponedeljak 25. i utorak 26. 11… »
Ivica Dačić grca u suzama zbog smrti Dragana Markovića Palme: „Celu noć sam proveo sa njegovom i svojom porodicom“

Ivica Dačić grca u suzama zbog smrti Dragana Markovića Palme: „Celu noć sam proveo sa njegovom i svojom porodicom“

Nova pre 31 dana
: Dragan Marković Palma, istaknuti političar i lider Jedinstvene Srbije (JS), preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Vest o njegovoj smrti duboko je potresla političku scenu Srbije, a među prvima se povodom ovog tužnog događaja… »

Nedeljnik pre 31 dana
Grad Jagodina doneo je odluku o proglašenju trodnevne žalosti na teritoriji grada Jagodine povodom smrti predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, prenosi Nova.rs. Dani žalosti su nedelja 24., ponedeljak 25. i utorak 26. 11. 2024… »
Jagodinska televizija Palma plus potpuno prekinula program

Danas pre 31 dana
Program televizije Palma plus iz Jagodine ne emituje se od petka uveče, kada se saznalo da je preminuo njen osnivač i vlasnik Dragan Marković Palma. Gledaoci ove pomoravske televizije od petka uveče na ekranu vide crnu boju bez ikakvog natpisa, a nema… »
Komemoracija povodom smrti Dragana Markovića Palme u ponedeljak u Skupštini Srbije

Komemoracija povodom smrti Dragana Markovića Palme u ponedeljak u Skupštini Srbije

Danas pre 31 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je jutros da će komemoracija povodom smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme biti održana u ponedeljak u 11.00 u Skupštini Srbije, dok će sahrana biti organizovana u utorak, u… »

Nova pre 31 dana
: Grad Jagodina doneo je odluku o proglašenju trodnevne žalosti na teritoriji grada Jagodine povodom smrti predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, piše Infocentrala. Dani žalosti su nedelja 24., ponedeljak 25. i utorak 26. 11… »
"Otišao je moj najveći prijatelj": Jovana Jeremić u crnini zbog smrti Palme, otkrila šta je učinio za nju: "Srešćemo se…

"Otišao je moj najveći prijatelj": Jovana Jeremić u crnini zbog smrti Palme, otkrila šta je učinio za nju: "Srešćemo se…

Blic pre 31 dana
Dragana Marković Palma preminuo je u 64. godini od teške bolesti, a voditeljka Jovana Jeremić započela je jutarnji program ovom vešu, te je emisiju posvetila upravo njemu. Ona je obukla crninu zbog smrti političara, te je istakla koliko je Palma bio… »
"Dva puta je bio na reanimaciji, treći put nije uspela": Ivica Dačić o Palminoj bolesti: "Imao je bakteriju, umro je u…

"Dva puta je bio na reanimaciji, treći put nije uspela": Ivica Dačić o Palminoj bolesti: "Imao je bakteriju, umro je u…

Blic pre 31 dana
Dragan Marković Palma umro je sinoć u 64. godini nakon kraće bolesti, a Ivica Dačić kroz suze je progovorio o njegovim poslednjim danima. Dačić je istakao da se Palmino stanje naglo pogoršalo. - Nisam mogao da verujem da se to može desiti. Kada… »

Radio 021 pre 31 dana
Grad Jagodina doneo je odluku o proglašenju trodnevne žalosti na teritoriji grada Jagodine povodom smrti predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, prenosi Infocentrala. Dani žalosti su nedelja 24, ponedeljak 25. i utorak 26… »
Ovo je palmino rodno mesto: Tu je živeo sa velikom porodicom, a zbog jednog razloga je odbijao da se preseli u grad! "Kažem…

Ovo je palmino rodno mesto: Tu je živeo sa velikom porodicom, a zbog jednog razloga je odbijao da se preseli u grad! "Kažem…

Kurir pre 31 dana
Političar Dragan Marković Palmapreminuo je juče, posle kraće bolesti, u svom domu. Ekipa televizije "Pink" posetila je pre nekoliko godina rodno selo Dragana Markovića Palme, a poznato je i da je on u ovom mestu živeo pod istim krovom sa ženom… »
Poznato vreme i mesto sahrane Dragana Markovića Palme: Komemoracija će biti održana u Skupštini Srbije

Poznato vreme i mesto sahrane Dragana Markovića Palme: Komemoracija će biti održana u Skupštini Srbije

Kurir pre 31 dana
Političar i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, preminuo je sinoć u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Komemoracija povodom njegove smrti biće održana u ponedeljak u Skupštini Srbije, dok će sahrana biti upriličena u utorak u… »
Ovo su Palmini sinovi! Lider JS pre smrti doneo važnu odluku, Dačić: "Znao sam da se sprema nešto loše"

Ovo su Palmini sinovi! Lider JS pre smrti doneo važnu odluku, Dačić: "Znao sam da se sprema nešto loše"

Mondo pre 31 dana
Dragan Marković Palma su suprugom je imao dva sina, Dalibora i Darka. Političar Dragan Marković Palma bio je u dugogodišnjem je srećnom braku sa suprugom Snežanom, sa kojom ima dvoje dece - sinove Dalibora i Darka. U braku sa Snežanom živeo je u… »
U Jagodini proglašena trodnevna žalost! Smrt Dragana Markovića Palme šokirala Srbiju, evo gde će biti sahranjen

U Jagodini proglašena trodnevna žalost! Smrt Dragana Markovića Palme šokirala Srbiju, evo gde će biti sahranjen

Mondo pre 31 dana
Zbog smrti Dragana Markovića Palme u Jagodini je proglašena trodnevna žalost. Dragan Marković Palma preminuo je u 64. godini, posle kraće bolesti. Porodica i prijetelji se opraštaju od lidera Jedinstvene Srbije u njegovom domu u Končarevu. Kako… »

B92 pre 31 dana
Grad Jagodina doneo je odluku o proglašenju trodnevne žalosti na teritoriji grada Jagodine povodom smrti predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, piše Infocentrala. Dani žalosti su nedelja 24., ponedeljak 25. i utorak 26. 11… »

Novi magazin pre 31 dana
Program televizije Palma plus iz Jagodine ne emituje se od petka uveče, kada se saznalo da je preminuo njen osnivač i vlasnik Dragan Marković Palma. Gledaoci ove pomoravske televizije od petka uveče na ekranu vide crnu boju bez ikakvog natpisa, a nema… »
Trodnevna žalost zbog smrti Dragana Markovića Palme! Grad Jagodina doneo odluku

Trodnevna žalost zbog smrti Dragana Markovića Palme! Grad Jagodina doneo odluku

Kurir pre 31 dana
Povodom smrti Dragana Markovića trodnevna žalost u Jagodini, u ponedeljak komemoracija u Skupštini

Povodom smrti Dragana Markovića trodnevna žalost u Jagodini, u ponedeljak komemoracija u Skupštini

RTS pre 31 dana
Komemorativni skupovi povodom smrti Dragana Markovića Palme biće održani u gradskoj skupštini u Jagodini sutra u 11 časova, a u Skupštini Srbije u ponedeljak. Sahrana će biti obavljena u utorak na mesnom groblju u Končarevu. Grad Jagodina doneo je… »

N1 Info pre 31 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da će komemoracija povodom smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme biti održana u ponedeljak u 11 sati u Skupštini Srbije, dok će sahrana biti organizovana u utorak u Jagodini… »
Poznati vreme i mesto sahrane Dragana Markovića Palme

Blic pre 31 dana
Dragan Marković Palma, političar i lider Jedinstvene Srbije, preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Komemoracija povodom njegove smrti biće održana u ponedeljak u Skupštini Srbije, dok će sahrana biti upriličena u utorak u Jagodini… »
Palma 5 dana pre smrti napravio oproštajnu večeru: „Bila je muzika, prijatelji, častili smo muzičare“

Palma 5 dana pre smrti napravio oproštajnu večeru: „Bila je muzika, prijatelji, častili smo muzičare“

Nova pre 31 dana
: Sinoć je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je preminuo u svom domu. On je pre pet dana napravio oproštajnu večeru za porodicu i nekoliko prijatelja, jer je slutio da je kraj, a Novica Tončev koji… »

Nedeljnik pre 31 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da će komemoracija povodom smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme biti održana u ponedeljak u 11 sati u Skupštini Srbije, dok će sahrana biti organizovana u utorak u Jagodini… »
(Video) Privatni snimci Dragana markovića palme: Pogledajte kakav je bio u mladosti: Obožavao je boks i ostao mu je veran do…

(Video) Privatni snimci Dragana markovića palme: Pogledajte kakav je bio u mladosti: Obožavao je boks i ostao mu je veran do…

Blic pre 31 dana
Dragana Marković Palma umro je sinoć u 64. godini posle kraće bolesti. Palma od detinjstva je voleo sport, pogotovo boks i kik boks, a jednom prilikom je na svom Instagram nalogu pokazao kako su njegovi treninzi izgledali u mladosti, ali i u zrelijim… »
"Jedino sam se zbog toga Pokajao": Palma je do poslednjeg dana voleo Snežanu, a jednu stvar je želeo da uradi drugačije

"Jedino sam se zbog toga Pokajao": Palma je do poslednjeg dana voleo Snežanu, a jednu stvar je želeo da uradi drugačije

Blic pre 31 dana
Dragan Marković Palma umro je sinoć u 64. godini posle kraće bolesti. Palma je imao svega 19 godina kada je oženio suprugu Snežanu sa kojom ima sinove Dalibora i Darka, a jednom prilikom je istakao da se kaje što nije stupio još ranije u brak. -… »
Komemoracija povodom smrti Palme u ponedeljak u Skupštini Srbije, sahrana u utorak u Jagodini

Komemoracija povodom smrti Palme u ponedeljak u Skupštini Srbije, sahrana u utorak u Jagodini

Radio 021 pre 31 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je jutros da će komemoracija povodom smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme biti održana u ponedeljak u 11 sati u Skupštini Srbije. Sahrana će biti organizovana u utorak, u Jagodini… »

B92 pre 31 dana
Komemoracija Draganu Markoviću Palmi, predsedniku Skupštine grada Jagodina, predsedniku Jedistvene Srbije i narodnom poslaniku Skupštine Srbije, biće održana sutra, 24. novembra, u 11 časova u Skupštini grada Jagodina. Komemoracija u Skupštini… »
"Našli su mu opasnu bakteriju, koja je napravila haos": Dačić plakao zbog smrti Palme, otkrio kako je umro lider JS

"Našli su mu opasnu bakteriju, koja je napravila haos": Dačić plakao zbog smrti Palme, otkrio kako je umro lider JS

Mondo pre 31 dana
Dragan Marković Palma preminuo je posle kraće bolesti u 64. godini, a njegov dugogodišnji prijatelj Ivica Dačić se oprostio od lidera Jedinstvene Srbije. Dragan Marković Palma preminuo je u 64. godini, posle kraće bolesti. On je pre pet dana… »
Poznato kada će biti sahranjen Dragan Marković Palma: Porodica i prijatelji se opraštaju od lidera JS

Poznato kada će biti sahranjen Dragan Marković Palma: Porodica i prijatelji se opraštaju od lidera JS

Mondo pre 31 dana
Nakon kratke bolesti preminuo je Dragan Marković Palma (64). Političar i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, preminuo je sinoć u 64. godini nakon kratke i teške bolesti. Komemoracija povodom njegove smrti biće održana u ponedeljak u… »
Sa 7 godina sam vozio traktor: Palma nikad nije napustio rodno Končarevo, ovako je pričao o odrastanju na selu

Sa 7 godina sam vozio traktor: Palma nikad nije napustio rodno Končarevo, ovako je pričao o odrastanju na selu

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Sinoć je u 64. godini, posle kraće i teške bolesti, umro Dragan Marković Palma. ON je preminuo u svom domu, u kom je živeo sa suprugom, dva sina, snajama i petoro unučića. Kuća u kojoj je umro nalazi se u selu Končarevo, Palminom… »
Jovana Jeremić u crnom, jutarnji program počela potresnim rečima o Palmi: "Putuj, voli te tvoja drugarica"

Jovana Jeremić u crnom, jutarnji program počela potresnim rečima o Palmi: "Putuj, voli te tvoja drugarica"

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Voditeljka Jovana Jeremić sinoć je bila zatečena iznenadnom smrću srpskog političara Dragana Markovića Palme, koji je preminuo u 64. godini. "Novo jutro" na Pink televiziji danas je počela upravo tom vešću, o smrti svog velikog… »
Nikada nije pio, pronašli su mu bakteriju: Dačić otkrio da je Palma tri puta bio na reanimaciji

Nikada nije pio, pronašli su mu bakteriju: Dačić otkrio da je Palma tri puta bio na reanimaciji

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rasplakao se jutros kada je govorio o smrti Dragana Markovića Palme. Istakao je da ga nije ubila samo bolest, već i stres. On je rekao da su mu novinari javili da je Dragan Marković Palma… »
Ulica u Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme: "Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života"

Ulica u Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme: "Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života"

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma preminuo je juče posle kraće bolesti, a pre dve godine mu je dodeljena ulica u Paraliji u Grčkoj koja nosi njegovo ime. Tablu… »

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Grad Jagodina doneo je odluku o proglašenju trodnevne žalosti na teritoriji grada Jagodine povodom smrti predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, piše Infocentrala. Dani žalosti su nedelja 24., ponedeljak 25. i… »
Dušica Jakovljević slomljena zbog Palme, otkrila šta je učinio za nju: "Čast je bila! Hvala na..."

Dušica Jakovljević slomljena zbog Palme, otkrila šta je učinio za nju: "Čast je bila! Hvala na..."

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, dugogodišnji narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine, preminuo je 22. novembra, u 64. godini. Kako je Telegraf saznao, Palma je preko godinu dana bio na hemoterapijama… »
Lončar uputio saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Srbija je izgubila velikog čoveka"

Lončar uputio saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Srbija je izgubila velikog čoveka"

Blic pre 31 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izrazio je tugu zbog smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. - Vest o smrti Dragana Markovića Palme izuzetno me je pogodila. Srbija je izgubila velikog čoveka, iskrenog patriotu i domaćina -… »
Dačić grca u suzama zbog smrti Palme u programu uživo: "Ne znam kako uopšte da izdržim da gostujem, on mi je kao brat"

Dačić grca u suzama zbog smrti Palme u programu uživo: "Ne znam kako uopšte da izdržim da gostujem, on mi je kao brat"

Blic pre 31 dana
Dragan Marković Palma, istaknuti političar i lider Jedinstvene Srbije (JS), preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Vest o njegovoj smrti duboko je potresla političku scenu Srbije, a među prvima se povodom ovog tužnog događaja oglasio… »

Pravda pre 31 dana
Sinoć je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je preminuo u svom domu. On je pre pet dana napravio oproštajnu večeru za porodicu i nekoliko prijatelja, jer je slutio da je kraj, a Novica Tončev koji… »
Palma dobio poziv da ide kod Trampa na inauguraciju: Evo šta je razlog - ovako je pričao pre par dana: "20. januara je moja…

Palma dobio poziv da ide kod Trampa na inauguraciju: Evo šta je razlog - ovako je pričao pre par dana: "20. januara je moja…

Blic pre 31 dana
Sinoć je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, umro u svom domu. Naime, Palma je pre samo nekoliko dana podelio da je dobio poziv na inauguraciju predsednika SAD-a Donalda Trampa 20… »
"Nikad ne biste rekli da je bio bolestan": Palmin komšija otkrio kako je jednom zatekao Markovića: "Dao mi je savet koji ću…

"Nikad ne biste rekli da je bio bolestan": Palmin komšija otkrio kako je jednom zatekao Markovića: "Dao mi je savet koji ću…

Blic pre 31 dana
Sinoć je u 64. godini, posle kraće, ali teške bolesti, umro Dragan Marković Palma. Pored porodice i prijatelja, ova vest je zatekla maltene celu estradnu i političku scenu Srbije, budući da je Palma imao mnogo prijatelja među njima. Kako se priča… »
Palma bio aktivan do poslednjeg dana: Evo šta je sve organizovao Marković: Tada ništa nije slutilo na najgore

Palma bio aktivan do poslednjeg dana: Evo šta je sve organizovao Marković: Tada ništa nije slutilo na najgore

Blic pre 31 dana
Sinoć je u 64. godini, posle kraće bolesti, ali teške bolesti umro Dragan Marković Palma. Mnogi su ostali u šoku jer nisu imali pojma da se sa njim nešto dešava, pogotovo što je do poslednjeg dana bio fizički aktivan, putovao je i organizovao… »
"Lepo je izgledao, niko nije znao sa čime se bori": Komšija o nedavnom susretu sa Palmom, ovako ga je savetovao

"Lepo je izgledao, niko nije znao sa čime se bori": Komšija o nedavnom susretu sa Palmom, ovako ga je savetovao

Mondo pre 31 dana
Posle kratke bolesti preminuo je političar Dragan Marković Palma. Sinoć je u 64. godini, posle kraće, ali teške bolesti, umro Dragan Marković Palma. Pored porodice i prijatelja, ova vest je zatekla maltene celu estradnu i političku scenu Srbije… »
Ovako je Palma izgledao u mladosti: Oženio se sa 19, Sanja Marinković bila oduševljena njegovim izgledom

Ovako je Palma izgledao u mladosti: Oženio se sa 19, Sanja Marinković bila oduševljena njegovim izgledom

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik, preminuo je u 64. godini, nakon godinu dana intenzivne borbe sa rakom jetre. Vest o njegovoj smrti potesla je mnoge. Palma je bio miljenik mnogih ljudi sa estrade, a… »
Večeras pevam u tvoje ime: Poznata pevačica se oprostila od Dragana Markovića Palme - "Možda tamo gde si, čušeć i…

Večeras pevam u tvoje ime: Poznata pevačica se oprostila od Dragana Markovića Palme - "Možda tamo gde si, čušeć i…

DRAGAN Marković Palma preminuo je juče, 22. novembra, u 64. godini života nakon kraće bolesti. Foto: Printscreen Instagram/P. Milošević Njegova iznenadna smrt izazvala je veliku tugu i šok kako među javnim ličnostima, tako i u narodu, a brojne… »
Palma će biti sahranjen u utorak: Na večni počinak biće ispraćen upravo na ovom mestu (foto)

Palma će biti sahranjen u utorak: Na večni počinak biće ispraćen upravo na ovom mestu (foto)

KOMEMORACIJA Draganu Markoviću Palmi, predsedniku Skupštine grada Jagodina, predsedniku Jedistvene Srbije i narodnom poslaniku Skupštine Srbije, biće održana sutra, 24. novembra, u 11 časova u Skupštini grada Jagodina. Foto: Printskrin TV Hepi… »
Poznat datum sahrane Dragana Markovića Palme

Poznat datum sahrane Dragana Markovića Palme

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, političar i lider Jedinstvene Srbije, preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Komemoracija povodom njegove smrti biće održana u ponedeljak u Skupštini Srbije, dok će sahrana biti upriličena u… »
"Draganče, hvala Vam na poštovanju, zauvek ću Vas pamititi po dobru": Snajka Ivice Dačića se oprostila od Palme, Milica…

"Draganče, hvala Vam na poštovanju, zauvek ću Vas pamititi po dobru": Snajka Ivice Dačića se oprostila od Palme, Milica…

Blic pre 31 dana
Dragan Marković Palma umro je 64. godini, posle kraće bolesti, a brojne poznate ličnosti opraštaju se od njega na društvenim mrežama. Sada se tužnim povodom oglasila i potencijalna snajka Ivice Dačića, koji je dugogodišnji Palmin porodični… »
Toni Bijelić se oprostio od dobrog prijatelja: Estrada u suzama (FOTO)

Toni Bijelić se oprostio od dobrog prijatelja: Estrada u suzama (FOTO)

Svet plus pre 31 dana
Dragan Marković Palma, preminuo je u 64. godini nakon teške bolesti. Vest o njegovoj smrti iznenadila je mnoge, a posebno estradu koja ga je smatrala jednim od najboljih i najpravednijih političara na našim prostorima. Mnogi su u neverici primili ovu… »
"Nismo znali da je bolestan, zaista nam je teško": Đani i Slađa slomljeni zbog smrti Palme: "Počivaj u miru, brate moj"

"Nismo znali da je bolestan, zaista nam je teško": Đani i Slađa slomljeni zbog smrti Palme: "Počivaj u miru, brate moj"

Blic pre 31 dana
Dragan Marković Palma preminuo je juče nakon godinu dana borbe sa rakom jetre, a mnoge poznate ličnosti uveliko se opraštaju od političara emotivnim porukama. Palma je bio veliki ljubitelj muzike i prijatelj sa brojnim pevačima, te se tako sada… »
Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je…

Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je…

Kurir pre 31 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma preminuo je juče posle kraće bolesti, a pre dve godine mu je dodeljena ulica u Paraliji u Grčkoj koja nosi njegovo ime. Tablu sa imenom… »
Ovo je Palmino rodno mesto: Pod istim krovom sa ženom, sinovima, snajkama i unucima, evo zašto nije živeo u gradu

Ovo je Palmino rodno mesto: Pod istim krovom sa ženom, sinovima, snajkama i unucima, evo zašto nije živeo u gradu

Mondo pre 31 dana
Dragan Marković Palma preminuo je u 64. godini, a veći deo života proveo je u Končarevu nadomak Jagodine. Dragan Marković Palma koji je preminuo u 64. godini rođen je 1960. godine u Končarevu, a završio je srednju školu učenika u privredi… »
"Uvek si imao u mom srcu posebno mesto..." Poznata pevačica slomljena zbog smrti Dragana Markovića Palme: Možda me tamo…

"Uvek si imao u mom srcu posebno mesto..." Poznata pevačica slomljena zbog smrti Dragana Markovića Palme: Možda me tamo…

Kurir pre 31 dana
Dragan Marinković Palma preminuo je juče, 22. novembra, u 64. godini života nakon kraće bolesti. Njegova iznenadna smrt izazvala je veliku tugu i šok kako među javnim ličnostima, tako i u narodu, a brojne domaće zvezde opraštaju se od svog… »
"Jedini sam Srbin koji je to dobio za života": Evo gde se nalazi ulica koja nosi ime Dragana Markovića Palme

"Jedini sam Srbin koji je to dobio za života": Evo gde se nalazi ulica koja nosi ime Dragana Markovića Palme

Mondo pre 31 dana
Pre samo godinu dana, Dragan Marković Palma je dobio ulicu sa svojim imenom. Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma preminuo je juče posle kraće bolesti, a pre dve godine mu je… »
"Kada su me opljačkali, Palma mi je pomogao" Lepa Lukić emotivno o činu koji će pamtiti: Mnogo me je zadužio!

"Kada su me opljačkali, Palma mi je pomogao" Lepa Lukić emotivno o činu koji će pamtiti: Mnogo me je zadužio!

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik, preminuo je u 64. godini, nakon godinu dana intenzivne borbe sa rakom jetre. Pevačica Lepa Lukić, koja je bila dugogodišnja prijateljica sa Palmom, nije krila… »

Politika pre 31 dana
Premijer Miloš Vučević, ministri u vladi, kaolicioni partneri izrazili su sinoć saučešće povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. „Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme. Saosećam sa bolom… »
Ovo je palmino rodno selo i tu je živeo sa velikom porodicom: Imao je jak razlog zašto nije hteo da živi u gradu: "Nemam…

Ovo je palmino rodno selo i tu je živeo sa velikom porodicom: Imao je jak razlog zašto nije hteo da živi u gradu: "Nemam…

Blic pre 31 dana
Sinoć je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, umro u svom domu. Naime, ekipa televizije "Pink" posetila je pre nekoliko godina rodno selo Dragana Markovića Palme, a poznato je i da… »
Pogledajte kako je Palma izgledao u mladosti: Pokazao fotografiju u emisiji, Sanja Marinković se oduševila

Pogledajte kako je Palma izgledao u mladosti: Pokazao fotografiju u emisiji, Sanja Marinković se oduševila

Mondo pre 31 dana
Palma je rođen 1960. godine u Končarevu, a završio je srednju školu učenika u privredi (ŠUP). Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, jednom prilikom, gostujući na televiziji, pokazao kako je izgledao u mladosti. Kada se poslednji put… »
"Velika tuga!" Đani nem od bola zbog Palmine smrti: "Teško nam je da prihvatimo..."

"Velika tuga!" Đani nem od bola zbog Palmine smrti: "Teško nam je da prihvatimo..."

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Narodni poslanik i predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, preminuo je juče, 22. novembra, nakon nakon godinu dana intenzivne borbe sa rakom jetre. Poznat po ljubavi prema muzici i proslavama sa najpoznatijim pevačima… »
(Foto) oženio se sa 19 godina: Evo kako je Palma izgledao u mladosti: Sanja Marinković bila oduševljena kada je videla…

(Foto) oženio se sa 19 godina: Evo kako je Palma izgledao u mladosti: Sanja Marinković bila oduševljena kada je videla…

Blic pre 31 dana
Dragan Marković Palma umro je u 64. godini posle kraće bolesti. Kada se poslednji put pojavio u javnosti smršao je čak 30 kilograma, a jednom prilikom je gostujući u "Magazin in", Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, pokazao kako je… »
Jedna ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme - ovako je pričao: "Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života i…

Jedna ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme - ovako je pričao: "Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života i…

Blic pre 31 dana
Dragan Marković Palma umro je 64. godini, posle kraće bolesti, a pre dve godine mu je dodeljena ulica u Paraliji u Grčkoj koja nosi njegovo ime. Tablu sa imenom Dragana Markovića Palme na prigodnoj svečanosti pre dve godine otkrili su gradonačelnik… »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih

Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, dugogodišnji narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine, preminuo je 22. novembra, u 64. godini, nakon godinu dana intenzivne borbe sa rakom jetre. Palma je preminuo u… »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi…

"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi…

Blic pre 31 dana
U toku današnjeg dana je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma, a sad se ovim povodom oglasio i političar Čeda Jovanović. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, preminuo u svom domu, dok je Čeda na društvenim mrežama… »
"Lobirao si za mene,: pravili smo lom... Sa kim sad to da radim?" Jovana Jeremić otkrila nepoznate detalje o Draganu…

"Lobirao si za mene,: pravili smo lom... Sa kim sad to da radim?" Jovana Jeremić otkrila nepoznate detalje o Draganu…

Blic pre 31 dana
Danas je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma, a voditeljka Jovana Jeremić se oprostila od njega emotivnim rečima. - Ti i ja nikad nismo mogli normalno, samo posebno da radimo! Druže moj, hvala ti što si sve ove godine… »
"Svi su mislili da je operisao želudac, neću moći da idem na sahranu": Lepa Lukić u šoku nakon vesti o Palminoj smrti…

"Svi su mislili da je operisao želudac, neću moći da idem na sahranu": Lepa Lukić u šoku nakon vesti o Palminoj smrti…

Blic pre 31 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, umro u svom domu. Lepa Lukić i Dragan Marinković bili su dugogodišnji prijatelji, a pevačica je za domaće medije otkrila da je… »
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"

Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"

Blic pre 31 dana
Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević izrazio je porodici, prijateljima i članovima Jedinstvene Srbije saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme koji je, kako je naglasio, posvećeno radio u interesu Srbije. - Sa velikom tugom sam… »
Prijatelj otkrio detalje oproštajne večere kod Palme: "Bilo je i muzike, a onda me pozvao nasamo i saopštio mi tužne vesti"

Prijatelj otkrio detalje oproštajne večere kod Palme: "Bilo je i muzike, a onda me pozvao nasamo i saopštio mi tužne vesti"

Blic pre 31 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, umro u svom domu. On je pre pet dana napravio oproštajnu večeru za porodicu i nekoliko prijatelja, jer je slutio da je kraj, a Novica… »
Osećam se kao da su mi majka i otac umrli u isto vreme: Biznismen iz Beča Žika Bomba o odlasku Dragana Markovića Palme

Osećam se kao da su mi majka i otac umrli u isto vreme: Biznismen iz Beča Žika Bomba o odlasku Dragana Markovića Palme

Blic pre 31 dana
Vest o smrti Dragana Markovića Palme, koji je preminuo večeras u 64. godini kraće i teške bolesti, u svom domu, pogodila je i Živojina Trifunovića, poznatog kao Žika Bomba, biznismena koji je rodom iz Žagubice a koji od detinjstva živi u Beču… »
Radi na njegovoj televiziji: Ruška Jakić u šoku zbog smrti Dragana Markovića Palme: "Gospode, niko mi nije rekao da je…

Radi na njegovoj televiziji: Ruška Jakić u šoku zbog smrti Dragana Markovića Palme: "Gospode, niko mi nije rekao da je…

Blic pre 31 dana
U toku današnjeg dana je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, preminuo u svom domu. Voditeljka Ruška Jakić nije mogla da poveruje da je Palma preminuo, jer je, kako kaže, juče… »
(Foto) ovo je žena Dragana markovića palme: Oženio ju je kada je imala samo 16 godina

(Foto) ovo je žena Dragana markovića palme: Oženio ju je kada je imala samo 16 godina

Blic pre 31 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, umro u svom domu. Političar Dragan Marković Palma bio je u dugogodišnjem je srećnom braku sa suprugom Snežanom, sa kojom ima dvoje… »
Krio je da je smrt blizu: Palma je dugo tražio lek za najtežu bolest: Evo kako je prijateljima otkrio da će uskoro umreti

Krio je da je smrt blizu: Palma je dugo tražio lek za najtežu bolest: Evo kako je prijateljima otkrio da će uskoro umreti

Blic pre 31 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, umro u svom domu. Naime, političar je pre samo 5 dana pred smrt okupio svoje najbliže prijatelje i tada im je saopštio da je teško… »
Gašić se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Napustio nas je veliki borac, privrednik i domaćin"

Gašić se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Napustio nas je veliki borac, privrednik i domaćin"

Blic pre 31 dana
Ministar odbrane Bratislav Gašić oglasio se na svom Instagram profilu povodom smrti Dragana Markovića - Palme. Njegovu objavu prenosimo u celosti: - U vest o smrti prijatelja teško je poverovati. Napustio nas je veliki borac, privrednik i domaćin… »
Preminuo Dragan Marković Palma

Preminuo Dragan Marković Palma

Danas pre 31 dana
Posle kraće bolesti, večeras je u 64. godini preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina, saopštio je njegov PR tim. Dragan Marković Palma, rođen je 2. maja 1960. godine u… »
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije

Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije

Danas pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima. „Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme, legende srpske… »
Pre 5 dana je napravio oproštajnu večeru: Dragan Marković Palma slutio da je kraj, pa okupio porodicu i prijatelje pre smrti

Pre 5 dana je napravio oproštajnu večeru: Dragan Marković Palma slutio da je kraj, pa okupio porodicu i prijatelje pre smrti

Blic pre 31 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, preminuo u svom domu. On je pre pet dana napravio oproštajnu večeru za porodicu i nekoliko prijatelja, jer je slutio da je kraj… »
Ovako je dobio nadimak: Dragana Markovića su svi znali kao palmu, a tako su ga zvali još od mladosti

Ovako je dobio nadimak: Dragana Markovića su svi znali kao palmu, a tako su ga zvali još od mladosti

Blic pre 31 dana
Danas je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, preminuo u svom domu. Lider Jedinstvene Srbije je u svojoj bogatoj političkoj i poslovnoj karijeri bio poznat pod nadimkom Palma… »
Ovo su sinovi Dragana markovića palme: Sa ženom i decom živeli pod istim krovom sa ocem - priča se da su oni najbronija…

Ovo su sinovi Dragana markovića palme: Sa ženom i decom živeli pod istim krovom sa ocem - priča se da su oni najbronija…

Blic pre 31 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, umro u svom domu. Političar Dragan Marković Palma bio je u dugogodišnjem je srećnom braku sa suprugom Snežanom, sa kojom ima dvoje… »
Ceca i Palma su bili veliki prijatelji: Decenijama su se družili, a ovako je izgledao njihov poslednji susret

Ceca i Palma su bili veliki prijatelji: Decenijama su se družili, a ovako je izgledao njihov poslednji susret

Blic pre 31 dana
U toku današnjeg dana je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, preminuo u svom domu. Palma je bio poznat ne samo po političkom angažmanu, već i po bliskim prijateljstvima sa velikim… »
Smršao preko 30 kilograma: Ovako je Palma izgledao kada se poslednji put pojavio u javnosti: "Kad vidim tanjir hrane, vrti mi…

Smršao preko 30 kilograma: Ovako je Palma izgledao kada se poslednji put pojavio u javnosti: "Kad vidim tanjir hrane, vrti mi…

Blic pre 31 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, umro u svom domu. Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, iznenadio je javnost svojom potpunom fizičkom transformacijom kada… »
"Ostao sam bez brata, prijatelja": Dačić o smrti predsednika Jedinstvene Srbije: "Hvala ti na svemu"

"Ostao sam bez brata, prijatelja": Dačić o smrti predsednika Jedinstvene Srbije: "Hvala ti na svemu"

Blic pre 31 dana
Dragan Marković Palma preminuo je večeras u 64. godini posle duge i teške bolesti. Dragan Marković Palma preminuo je u svom domu. Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, preminuo Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni… »
Ko je bio Dragan Marković Palma: Od prevoznika uglja do gradonačelnika Jagodine: Ovo su sva njegova zalaganja

Ko je bio Dragan Marković Palma: Od prevoznika uglja do gradonačelnika Jagodine: Ovo su sva njegova zalaganja

Blic pre 31 dana
Danas je u večernjim satima preminuo lider JS Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma rođen je 2. maja 1960. godine u Končarevu, u malom mestu nadomak Jagodine. Palma je bio poznat kao politički lider, biznismen i dugogodišnji gradonačelnik… »
Oglasio se Vučić povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Nastavićemo da gradimo Srbiju za koju je tako mnogo dao"

Oglasio se Vučić povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Nastavićemo da gradimo Srbiju za koju je tako mnogo dao"

Blic pre 31 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima u kome se kaže: - Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme… »
"On je bio jedan od retkih koji je znao da ti pokloni parfem, da te odvede u Beč, pravi džentlmen": Jovana Jeremić slomljena…

"On je bio jedan od retkih koji je znao da ti pokloni parfem, da te odvede u Beč, pravi džentlmen": Jovana Jeremić slomljena…

Blic pre 31 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma, a voditeljka Jovana Jeremić se oprostila bolnim rečima. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, preminuo u svom domu. - Trebalo je da idemo zajedno na inauguraciju, ostavio… »
"Saučešće porodici": Sanja Marinković skrhana bolom zbog smrti Dragana Markovića Palme: "Više od dve decenije..." (foto)

"Saučešće porodici": Sanja Marinković skrhana bolom zbog smrti Dragana Markovića Palme: "Više od dve decenije..." (foto)

Blic pre 31 dana
Danas je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, preminuo u svom domu, a ovim povodom se oglasila voditeljka Sanja Marinković. - Saučešće porodici - napisala je prvo Sanja na… »
Evo šta je Palma sve posedovao i koje funkcije je obavljao: Karijeru je počeo tako što je pomagao ocu, a preko 3 decenije je…

Evo šta je Palma sve posedovao i koje funkcije je obavljao: Karijeru je počeo tako što je pomagao ocu, a preko 3 decenije je…

Blic pre 31 dana
Večeras je u 64. godini, posle kraće bolesti, umro Dragan Marković Palma. Dragan Marković Palma je, kako saznajemo, preminuo u svom domu. Palma je rođen 1960. godine u Končarevu, a završio je srednju školu učenika u privredi (ŠUP). On je bio… »

Vesti dana »