Повезане вести

Дачић се расплакао у студију док је говорио о Палми: Открио детаље - "Никоме није говорио о томе, боловао је за себе..."…

Дачић се расплакао у студију док је говорио о Палми: Открио детаље - "Никоме није говорио о томе, боловао је за себе..."…

Курир 23.11.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић говорио је јутрос о смрти Драгана Марковића Палме, дугогодишњег политичког саборца. Дачић се расплакао у програму када је говорио о Палми, истичући да га није убила само болест, већ и… »
Ивица Дачић се расплакао у студију због Палмине смрти: Не знам како да гостујем, био ми је као брат

Ивица Дачић се расплакао у студију због Палмине смрти: Не знам како да гостујем, био ми је као брат

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма, истакнути политичар и лидер Јединствене Србије (ЈС), преминуо је у 64. години након дуге и тешке болести. Вест о његовој смрти дубоко је потресла политичку сцену Србије, а међу првима се… »
Ово су синови Драгана Марковића Палме, подарили му 5 унучића: Марковићи најбројнија породица у Кончареву

Ово су синови Драгана Марковића Палме, подарили му 5 унучића: Марковићи најбројнија породица у Кончареву

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма преминуо је јуче после краће и тешке болести. Он је умро у свом дому, а иза себе је оставио супругу Снежану, два сина и унуке. Снежана и он живели су у Кончареву са синовима Далибором и… »
Испливали приватни снимци Палме: Спорт је обожавао, а овако су изгледали његови тренинзи

Испливали приватни снимци Палме: Спорт је обожавао, а овако су изгледали његови тренинзи

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма, политичар и лидер Јединствене Србије, преминуо је јуче у 64. години после краће болести. Палма је одувек био заљубљеник у бокс и кик-бокс, а једном приликом је и на свом профилу на… »
Књига жалости за Драгана Марковића Палму у Скупштини у понедељак, 25. новембра

Књига жалости за Драгана Марковића Палму у Скупштини у понедељак, 25. новембра

Нова 23.11.2024
: Књига жалости поводом смрти посланика Драгана Марковића Палме, лидера Јединствене Србије и председника Скупштине града Јагодина, биће отворена у Дому Народне скупштине од понедељка 25. новембра до четвртка 28. новембра од… »
"Никад не бисте рекли да је био болестан" Палмин комшија открио како је једном затекао Марковића: Политичар му дао савет који…

"Никад не бисте рекли да је био болестан" Палмин комшија открио како је једном затекао Марковића: Политичар му дао савет који…

Курир 23.11.2024
Драган Марковић Палма умро је синоћ у 64. години после краће и тешке болести. Поред породице и пријатеља, ова вест је затекла малтене целу естрадну и политичку сцену Србије, будући да је Палма имао много пријатеља међу њима… »
Дачић: Нисам знао да је Палма критично, нисам стигао да се опростим

НИН 23.11.2024
Градске власти Јагодине прогласиле су тродневну жалост на територији тог града поводом смрти председника Скупштине града Драгана Марковића Палме. Дани жалости биће у недељу 24. новембра, понедељак 25. и уторак 26. новембра… »
Званичници упутили саучешће поводом смрти Драгана Марковића Палме

Политика 23.11.2024
Премијер Милош Вучевић, министри у влади, каолициони партнери изразили су данас и синоћ саучешће поводом смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме. "Са великом тугом сам примио вест о смрти Драгана Марковића… »
"Заједно решавамо проблеме": Палма је са синовима имао јако близак однос, они су му били највећа подршка: "Породица је смисао…

"Заједно решавамо проблеме": Палма је са синовима имао јако близак однос, они су му били највећа подршка: "Породица је смисао…

Блиц 23.11.2024
Драгана Марковић Палма преминуо је у 64. години од тешке болести, а иза себе је оставио супругу Снежану, сва сина и петоро унучади. Палма је одувек истицао да му је породица на првом месту. - Ево да представим чланове породице -… »
Саучешћа званичника поводом смрти Драгана Марковића Палме

Саучешћа званичника поводом смрти Драгана Марковића Палме

Еуроневс 23.11.2024
Премијер Милош Вучевић, министри у влади, коалициони партнери изразили су данас и синоћ саучешће поводом смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме. "Са великом тугом сам примио вест о смрти Драгана Марковића… »
Палмин комшија открио како је једном затекао Марковића: "Дао ми је савет који ћу памтити заувек"

Палмин комшија открио како је једном затекао Марковића: "Дао ми је савет који ћу памтити заувек"

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма умро је синоћ у 64. години после краће и тешке болести. Поред породице и пријатеља, ова вест је затекла малтене целу естрадну и политичку сцену Србије, будући да је Палма имао много… »
Неодољиви дечак који се увек смејао: Испливала фотографија Палме из прошлости: "Детињство не паметим по играчкама"

Неодољиви дечак који се увек смејао: Испливала фотографија Палме из прошлости: "Детињство не паметим по играчкама"

Блиц 23.11.2024
Драган Марковић Палма умро је синоћ у Земунској болници у Београду након кратке борбе са болешћу. Палма је преминуо у 64. години, а својевремено је говорио искрено о свом детињству и родном Кончареву. - Производили смо цигле… »
Маја Гојковић упутила саучешће поводом смрти Палме: Грађане Јагодине неизмерно волео

Маја Гојковић упутила саучешће поводом смрти Палме: Грађане Јагодине неизмерно волео

Радио 021 23.11.2024
Председница Покрајинске владе Маја Гојковић упутила је данас саучешће поводом смрти председника Јединствене Србије и народног посланика Драгана Марковића Палме. "Са великом тугом сам примила вест о смрти Драгана Марковића Палме… »
"Тата ми је забранио да студирам, ишамарао ме је пред мојом женом": Палма је од оца дуго морао да крије једну ствар: "Патио…

"Тата ми је забранио да студирам, ишамарао ме је пред мојом женом": Палма је од оца дуго морао да крије једну ствар: "Патио…

Блиц 23.11.2024
Драган Марковић Палма умро је синоћ након краће болести у 64. години у Земунској болници у Београду. Драган Марковић Палма својевремено је говорио о свом оцу који је био јако строг и ауторитативан и бранио му је да студира и… »
"Није ми дао да студирам и ишамарао ме је пред женом": Палма је имао јако строгог оца, овако је говорио о њему

"Није ми дао да студирам и ишамарао ме је пред женом": Палма је имао јако строгог оца, овако је говорио о њему

Мондо 23.11.2024
Драган Марковић Палма често је говорио о свом оцу који је био изузетно строг. Драган Марковић Палма умро је синоћ након краће болести у 64. години у Земунској болници у Београду. Он је својевремено говорио о свом оцу који је био… »
Душица Јаковљевић сломљена због Палме! Објавила тужне речи које кидају душу: Хвала на... (фото)

Душица Јаковљевић сломљена због Палме! Објавила тужне речи које кидају душу: Хвала на... (фото)

Курир 23.11.2024
Синоћ је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина. Вест о смрти политичара растужила је многе, а овим поводом… »
"Никада није пио, пронашли су одређену бактерију у организму" Детаљи смрти Драгана Марковића Палме: Два пута је био на…

"Никада није пио, пронашли су одређену бактерију у организму" Детаљи смрти Драгана Марковића Палме: Два пута је био на…

Курир 23.11.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић расплакао се јутрос када је говорио о смрти Драгана Марковића Палме. Истакао је да га није убила само болест, већ и стрес. Он је рекао да су му новинари јавили да је Драган Марковић Палма… »
Палма годину дана патио због одлуке оца: "Тата ми је то забранио и ишамарао ме пред мојом женом" - Одговор супруге ће се…

Палма годину дана патио због одлуке оца: "Тата ми је то забранио и ишамарао ме пред мојом женом" - Одговор супруге ће се…

Вечерње новости 23.11.2024
ДРАГАН Марковић Палма умро је синоћ након краће болести у 64. години у Земунској болници у Београду. Фото Тањуг Драган Марковић Палма својевремено је говорио о свом оцу који је био јако строг и ауторитативан и бранио му је да… »
Драган Марковић Палма биће сахрањен у уторак, комеморација у Скупштини Србије у понедељак

Драган Марковић Палма биће сахрањен у уторак, комеморација у Скупштини Србије у понедељак

РТВ 23.11.2024
БЕОГРАД - Лидер Јединствене Србије и народни посланик и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, који је преминуо јуче у 64. години након тешке болести, биће сахрањен у уторак у Јагодини у 14 часова, саопштио… »
"Нисмо могли да му помогнемо": Певачица скрхана због Палме:"Ћутао је, само је породица знала како му је"

"Нисмо могли да му помогнемо": Певачица скрхана због Палме:"Ћутао је, само је породица знала како му је"

Блиц 23.11.2024
Певачица Вера Матовић каже да је сломила вест о смрти Драгана Марковића Палме, те је за Блиц открила када су се последњи пут видели, као и како је изгледало њихово дружење. Наиме, Вера тврди да је само његова породица знала… »
"Почела је да ми опада коса": Палма открио када је почео да ћелави: "На крају сам само обријао главу"

"Почела је да ми опада коса": Палма открио када је почео да ћелави: "На крају сам само обријао главу"

Блиц 23.11.2024
Драган Марковић Палма умро је синоћ у 64. години након краће болести, а од њега се и даље опраштају људи, које је ова информација затекла. Иначе, мало ко зна да је Палма некада имао бујну косу. Чим је почео да ћелави, одлучио… »
Пауновић након смти Марковића: "Не поставља се питање да ли ће коалиција СПС-ЈС опстати"

Пауновић након смти Марковића: "Не поставља се питање да ли ће коалиција СПС-ЈС опстати"

Еуроневс 23.11.2024
Шефица посланичке групе Социјалистичке партије Србије Снежана Пауновић изјавила је данас да је шокирана смрћу свог пријатеља Драгана Марковића Палме, председника Јединствене Србије, и изразила је саучешће породици и страначким… »
"Нисмо могли ништа да урадимо, ни да помогнемо" Певачица о Палминим последњим данима: "Само ја знам како..."

"Нисмо могли ништа да урадимо, ни да помогнемо" Певачица о Палминим последњим данима: "Само ја знам како..."

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Певачица Вера Матовић не крије да је сломила вест о смрти Драгана Марковића Палме. Открила је када су се последњи пут видели и како је изгледало њихово дружење. Вера тврди да је само његова породица знала кроз… »
Драган Марковић Палма биће сахрањен у уторак, у Јагодини проглашена тродневна жалост

Драган Марковић Палма биће сахрањен у уторак, у Јагодини проглашена тродневна жалост

Еуроневс 23.11.2024
Лидер Јединствене Србије и народни посланик и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, који је преминуо јуче у 64. години након тешке болести, биће сахрањен у уторак у Јагодини у 14 часова, саопштио је данас… »
Драган Марковић Палма биће сахрањен у уторак, комеморација у Јагодини у понедељак

Драган Марковић Палма биће сахрањен у уторак, комеморација у Јагодини у понедељак

Политика 23.11.2024
Лидер Јединствене Србије и народни посланик и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, који је преминуо јуче у 64. години након тешке болести, биће сахрањен у уторак у Јагодини у 14 часова, саопштио је данас… »
Тродневна жалост у Јагодини због смрти Драгана Марковића Палме

Данас 23.11.2024
Град Јагодина прогласио је тродневну жалост поводом смрти председника Скупштине града Драгана Марковића Палме – од недеље, 24. новембра, до уторка, 26. новембра. Комеморативни скуп поводом смрти Марковића биће одржан сутра у 11… »
Телевизија Палма плус потпуно прекинула програм, у Јагодини три дана жалости

Телевизија Палма плус потпуно прекинула програм, у Јагодини три дана жалости

Н1 Инфо 23.11.2024
Програм телевизије Палма плус из Јагодине не емитује се од петка увече, када се сазнало да је преминуо њен оснивач и власник Драган Марковић Палма. Град Јагодина донео је одлуку о проглашењу тродневне жалости на територији… »
"Није хтео да нам каже за болест" Пауновић за Курир телевизију о изненадној смрти Драгана Марковића Палме: Звао ме је рођеном…

"Није хтео да нам каже за болест" Пауновић за Курир телевизију о изненадној смрти Драгана Марковића Палме: Звао ме је рођеном…

Курир 23.11.2024
О Драгану Марковићу Палми с поштовањем су говорили и они који су га волели и они који су му били политички опоненти. За "Пулс Србије" на Курир телевизији, више о Марковићу Палми причала је Снежана Пауновић, шеф посланичке групе… »
Град Јагодина донео одлуку: Тродневна жалост због смрти Драгана Марковића Палме

Град Јагодина донео одлуку: Тродневна жалост због смрти Драгана Марковића Палме

Блиц 23.11.2024
Град Јагодина донео је одлуку о проглашењу тродневне жалости на територији града Јагодине поводом смрти председника Скупштине града Јагодине Драгана Марковића Палме, пише Инфоцентрала. Дани жалости су недеља 24., понедељак 25… »
Ивица Дачић грца у сузама због смрти Драгана Марковића Палме: „Целу ноћ сам провео са његовом и својом породицом“

Ивица Дачић грца у сузама због смрти Драгана Марковића Палме: „Целу ноћ сам провео са његовом и својом породицом“

Нова 23.11.2024
: Драган Марковић Палма, истакнути политичар и лидер Јединствене Србије (ЈС), преминуо је у 64. години након дуге и тешке болести. Вест о његовој смрти дубоко је потресла политичку сцену Србије, а међу првима се поводом овог… »

Недељник 23.11.2024
Град Јагодина донео је одлуку о проглашењу тродневне жалости на територији града Јагодине поводом смрти председника Скупштине града Јагодине Драгана Марковића Палме, преноси Нова.рс. Дани жалости су недеља 24., понедељак 25. и… »
Јагодинска телевизија Палма плус потпуно прекинула програм

Данас 23.11.2024
Програм телевизије Палма плус из Јагодине не емитује се од петка увече, када се сазнало да је преминуо њен оснивач и власник Драган Марковић Палма. Гледаоци ове поморавске телевизије од петка увече на екрану виде црну боју без… »

Нова 23.11.2024
: Град Јагодина донео је одлуку о проглашењу тродневне жалости на територији града Јагодине поводом смрти председника Скупштине града Јагодине Драгана Марковића Палме, пише Инфоцентрала. Дани жалости су недеља 24., понедељак… »
Комеморација поводом смрти Драгана Марковића Палме у понедељак у Скупштини Србије

Комеморација поводом смрти Драгана Марковића Палме у понедељак у Скупштини Србије

Данас 23.11.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је јутрос да ће комеморација поводом смрти лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме бити одржана у понедељак у 11.00 у Скупштини Србије, док ће сахрана бити организована у… »
"Отишао је мој највећи пријатељ": Јована Јеремић у црнини због смрти Палме, открила шта је учинио за њу: "Срешћемо се на…

"Отишао је мој највећи пријатељ": Јована Јеремић у црнини због смрти Палме, открила шта је учинио за њу: "Срешћемо се на…

Блиц 23.11.2024
Драгана Марковић Палма преминуо је у 64. години од тешке болести, а водитељка Јована Јеремић започела је јутарњи програм овом вешу, те је емисију посветила управо њему. Она је обукла црнину због смрти политичара, те је истакла… »
"Два пута је био на реанимацији, трећи пут није успела": Ивица Дачић о Палминој болести: "Имао је бактерију, умро је у болници"…

"Два пута је био на реанимацији, трећи пут није успела": Ивица Дачић о Палминој болести: "Имао је бактерију, умро је у болници"…

Блиц 23.11.2024
Драган Марковић Палма умро је синоћ у 64. години након краће болести, а Ивица Дачић кроз сузе је проговорио о његовим последњим данима. Дачић је истакао да се Палмино стање нагло погоршало. - Нисам могао да верујем да се то… »

Радио 021 23.11.2024
Град Јагодина донео је одлуку о проглашењу тродневне жалости на територији града Јагодине поводом смрти председника Скупштине града Јагодине Драгана Марковића Палме, преноси Инфоцентрала. Дани жалости су недеља 24, понедељак… »
Поводом смрти Драгана Марковића тродневна жалост у Јагодини, у понедељак комеморација у Скупштини

Поводом смрти Драгана Марковића тродневна жалост у Јагодини, у понедељак комеморација у Скупштини

РТС 23.11.2024
Комеморативни скупови поводом смрти Драгана Марковића Палме биће одржани у градској скупштини у Јагодини сутра у 11 часова, а у Скупштини Србије у понедељак. Сахрана ће бити обављена у уторак на месном гробљу у Кончареву. Град… »
Тродневна жалост због смрти Драгана Марковића Палме! Град Јагодина донео одлуку

Тродневна жалост због смрти Драгана Марковића Палме! Град Јагодина донео одлуку

Курир 23.11.2024
Град Јагодина донео је одлуку о проглашењу тродневне жалости на територији града Јагодине поводом смрти председника Скупштине града Јагодине Драгана Марковића Палме, пише Инфоцентрала. Дани жалости су недеља 24., понедељак 25… »

Нови магазин 23.11.2024
Програм телевизије Палма плус из Јагодине не емитује се од петка увече, када се сазнало да је преминуо њен оснивач и власник Драган Марковић Палма. Гледаоци ове поморавске телевизије од петка увече на екрану виде црну боју без… »

Б92 23.11.2024
У Јагодини проглашена тродневна жалост! Смрт Драгана Марковића Палме шокирала Србију, ево где ће бити сахрањен

У Јагодини проглашена тродневна жалост! Смрт Драгана Марковића Палме шокирала Србију, ево где ће бити сахрањен

Мондо 23.11.2024
Због смрти Драгана Марковића Палме у Јагодини је проглашена тродневна жалост. Драган Марковић Палма преминуо је у 64. години, после краће болести. Породица и пријетељи се опраштају од лидера Јединствене Србије у његовом дому у… »
Ово су Палмини синови! Лидер ЈС пре смрти донео важну одлуку, Дачић: "Знао сам да се спрема нешто лоше"

Ово су Палмини синови! Лидер ЈС пре смрти донео важну одлуку, Дачић: "Знао сам да се спрема нешто лоше"

Мондо 23.11.2024
Драган Марковић Палма су супругом је имао два сина, Далибора и Дарка. Политичар Драган Марковић Палма био је у дугогодишњем је срећном браку са супругом Снежаном, са којом има двоје деце - синове Далибора и Дарка. У браку са… »
Познато време и место сахране Драгана Марковића Палме: Комеморација ће бити одржана у Скупштини Србије

Познато време и место сахране Драгана Марковића Палме: Комеморација ће бити одржана у Скупштини Србије

Курир 23.11.2024
Политичар и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма, преминуо је синоћ у 64. години након дуге и тешке болести. Комеморација поводом његове смрти биће одржана у понедељак у Скупштини Србије, док ће сахрана бити… »
Ово је палмино родно место: Ту је живео са великом породицом, а због једног разлога је одбијао да се пресели у град! "Кажем…

Ово је палмино родно место: Ту је живео са великом породицом, а због једног разлога је одбијао да се пресели у град! "Кажем…

Курир 23.11.2024
Политичар Драган Марковић Палмапреминуо је јуче, после краће болести, у свом дому. Екипа телевизије "Пинк" посетила је пре неколико година родно село Драгана Марковића Палме, а познато је и да је он у овом месту живео под истим… »

Н1 Инфо 23.11.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је да ће комеморација поводом смрти лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме бити одржана у понедељак у 11 сати у Скупштини Србије, док ће сахрана бити организована у… »
Познати време и место сахране Драгана Марковића Палме

Блиц 23.11.2024
Драган Марковић Палма, политичар и лидер Јединствене Србије, преминуо је у 64. години након дуге и тешке болести. Комеморација поводом његове смрти биће одржана у понедељак у Скупштини Србије, док ће сахрана бити уприличена у… »
Палма 5 дана пре смрти направио опроштајну вечеру: „Била је музика, пријатељи, частили смо музичаре“

Палма 5 дана пре смрти направио опроштајну вечеру: „Била је музика, пријатељи, частили смо музичаре“

Нова 23.11.2024
: Синоћ је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је преминуо у свом дому. Он је пре пет дана направио опроштајну вечеру за породицу и неколико пријатеља, јер је слутио да је крај, а… »

Недељник 23.11.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је да ће комеморација поводом смрти лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме бити одржана у понедељак у 11 сати у Скупштини Србије, док ће сахрана бити организована у… »
(Видео) Приватни снимци Драгана марковића палме: Погледајте какав је био у младости: Обожавао је бокс и остао му је веран до…

(Видео) Приватни снимци Драгана марковића палме: Погледајте какав је био у младости: Обожавао је бокс и остао му је веран до…

Блиц 23.11.2024
Драгана Марковић Палма умро је синоћ у 64. години после краће болести. Палма од детињства је волео спорт, поготово бокс и кик бокс, а једном приликом је на свом Инстаграм налогу показао како су његови тренинзи изгледали у… »
"Једино сам се због тога Покајао": Палма је до последњег дана волео Снежану, а једну ствар је желео да уради другачије

"Једино сам се због тога Покајао": Палма је до последњег дана волео Снежану, а једну ствар је желео да уради другачије

Блиц 23.11.2024
Драган Марковић Палма умро је синоћ у 64. години после краће болести. Палма је имао свега 19 година када је оженио супругу Снежану са којом има синове Далибора и Дарка, а једном приликом је истакао да се каје што није ступио још… »
Комеморација поводом смрти Палме у понедељак у Скупштини Србије, сахрана у уторак у Јагодини

Комеморација поводом смрти Палме у понедељак у Скупштини Србије, сахрана у уторак у Јагодини

Радио 021 23.11.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је јутрос да ће комеморација поводом смрти лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме бити одржана у понедељак у 11 сати у Скупштини Србије. Сахрана ће бити организована у… »

Б92 23.11.2024
Комеморација Драгану Марковићу Палми, председнику Скупштине града Јагодина, председнику Једиствене Србије и народном посланику Скупштине Србије, биће одржана сутра, 24. новембра, у 11 часова у Скупштини града Јагодина… »
Познато када ће бити сахрањен Драган Марковић Палма: Породица и пријатељи се опраштају од лидера ЈС

Познато када ће бити сахрањен Драган Марковић Палма: Породица и пријатељи се опраштају од лидера ЈС

Мондо 23.11.2024
Након кратке болести преминуо је Драган Марковић Палма (64). Политичар и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма, преминуо је синоћ у 64. години након кратке и тешке болести. Комеморација поводом његове смрти биће одржана… »
"Нашли су му опасну бактерију, која је направила хаос": Дачић плакао због смрти Палме, открио како је умро лидер ЈС

"Нашли су му опасну бактерију, која је направила хаос": Дачић плакао због смрти Палме, открио како је умро лидер ЈС

Мондо 23.11.2024
Драган Марковић Палма преминуо је после краће болести у 64. години, а његов дугогодишњи пријатељ Ивица Дачић се опростио од лидера Јединствене Србије. Драган Марковић Палма преминуо је у 64. години, после краће болести. Он је… »
Душица Јаковљевић сломљена због Палме, открила шта је учинио за њу: "Част је била! Хвала на..."

Душица Јаковљевић сломљена због Палме, открила шта је учинио за њу: "Част је била! Хвала на..."

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, дугогодишњи народни посланик и председник Скупштине града Јагодине, преминуо је 22. новембра, у 64. години. Како је Телеграф сазнао, Палма је преко годину дана… »

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Град Јагодина донео је одлуку о проглашењу тродневне жалости на територији града Јагодине поводом смрти председника Скупштине града Јагодине Драгана Марковића Палме, пише Инфоцентрала. Дани жалости су недеља 24… »
Улица у Грчкој носи име Драгана Марковића Палме: "Једини сам Србин који је добио улицу за живота"

Улица у Грчкој носи име Драгана Марковића Палме: "Једини сам Србин који је добио улицу за живота"

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма преминуо је јуче после краће болести, а пре две године му је додељена улица у Паралији у Грчкој која носи… »
Никада није пио, пронашли су му бактерију: Дачић открио да је Палма три пута био на реанимацији

Никада није пио, пронашли су му бактерију: Дачић открио да је Палма три пута био на реанимацији

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Министар унутрашњих послова Ивица Дачић расплакао се јутрос када је говорио о смрти Драгана Марковића Палме. Истакао је да га није убила само болест, већ и стрес. Он је рекао да су му новинари јавили да је Драган… »
Јована Јеремић у црном, јутарњи програм почела потресним речима о Палми: "Путуј, воли те твоја другарица"

Јована Јеремић у црном, јутарњи програм почела потресним речима о Палми: "Путуј, воли те твоја другарица"

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Водитељка Јована Јеремић синоћ је била затечена изненадном смрћу српског политичара Драгана Марковића Палме, који је преминуо у 64. години. "Ново јутро" на Пинк телевизији данас је почела управо том вешћу, о смрти… »
Са 7 година сам возио трактор: Палма никад није напустио родно Кончарево, овако је причао о одрастању на селу

Са 7 година сам возио трактор: Палма никад није напустио родно Кончарево, овако је причао о одрастању на селу

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Синоћ је у 64. години, после краће и тешке болести, умро Драган Марковић Палма. ОН је преминуо у свом дому, у ком је живео са супругом, два сина, снајама и петоро унучића. Кућа у којој је умро налази се у селу… »
Лончар упутио саучешће поводом смрти Драгана Марковића Палме: "Србија је изгубила великог човека"

Лончар упутио саучешће поводом смрти Драгана Марковића Палме: "Србија је изгубила великог човека"

Блиц 23.11.2024
Министар здравља Златибор Лончар изразио је тугу због смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме. - Вест о смрти Драгана Марковића Палме изузетно ме је погодила. Србија је изгубила великог човека, искреног… »
Дачић грца у сузама због смрти Палме у програму уживо: "Не знам како уопште да издржим да гостујем, он ми је као брат"

Дачић грца у сузама због смрти Палме у програму уживо: "Не знам како уопште да издржим да гостујем, он ми је као брат"

Блиц 23.11.2024
Драган Марковић Палма, истакнути политичар и лидер Јединствене Србије (ЈС), преминуо је у 64. години након дуге и тешке болести. Вест о његовој смрти дубоко је потресла политичку сцену Србије, а међу првима се поводом овог… »

Правда 23.11.2024
Синоћ је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је преминуо у свом дому. Он је пре пет дана направио опроштајну вечеру за породицу и неколико пријатеља, јер је слутио да је крај, а… »
"Никад не бисте рекли да је био болестан": Палмин комшија открио како је једном затекао Марковића: "Дао ми је савет који ћу…

"Никад не бисте рекли да је био болестан": Палмин комшија открио како је једном затекао Марковића: "Дао ми је савет који ћу…

Блиц 23.11.2024
Синоћ је у 64. години, после краће, али тешке болести, умро Драган Марковић Палма. Поред породице и пријатеља, ова вест је затекла малтене целу естрадну и политичку сцену Србије, будући да је Палма имао много пријатеља међу… »
Палма добио позив да иде код Трампа на инаугурацију: Ево шта је разлог - овако је причао пре пар дана: "20. јануара је моја…

Палма добио позив да иде код Трампа на инаугурацију: Ево шта је разлог - овако је причао пре пар дана: "20. јануара је моја…

Блиц 23.11.2024
Синоћ је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, умро у свом дому. Наиме, Палма је пре само неколико дана поделио да је добио позив на инаугурацију председника… »
Палма био активан до последњег дана: Ево шта је све организовао Марковић: Тада ништа није слутило на најгоре

Палма био активан до последњег дана: Ево шта је све организовао Марковић: Тада ништа није слутило на најгоре

Блиц 23.11.2024
Синоћ је у 64. години, после краће болести, али тешке болести умро Драган Марковић Палма. Многи су остали у шоку јер нису имали појма да се са њим нешто дешава, поготово што је до последњег дана био физички активан, путовао је… »
"Лепо је изгледао, нико није знао са чиме се бори": Комшија о недавном сусрету са Палмом, овако га је саветовао

"Лепо је изгледао, нико није знао са чиме се бори": Комшија о недавном сусрету са Палмом, овако га је саветовао

Мондо 23.11.2024
После кратке болести преминуо је политичар Драган Марковић Палма. Синоћ је у 64. години, после краће, али тешке болести, умро Драган Марковић Палма. Поред породице и пријатеља, ова вест је затекла малтене целу естрадну и… »
Познат датум сахране Драгана Марковића Палме

Познат датум сахране Драгана Марковића Палме

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма, политичар и лидер Јединствене Србије, преминуо је у 64. години након дуге и тешке болести. Комеморација поводом његове смрти биће одржана у понедељак у Скупштини Србије, док ће сахрана бити… »
Палма ће бити сахрањен у уторак: На вечни починак биће испраћен управо на овом месту (фото)

Палма ће бити сахрањен у уторак: На вечни починак биће испраћен управо на овом месту (фото)

КОМЕМОРАЦИЈА Драгану Марковићу Палми, председнику Скупштине града Јагодина, председнику Једиствене Србије и народном посланику Скупштине Србије, биће одржана сутра, 24. новембра, у 11 часова у Скупштини града Јагодина. Фото… »
Вечерас певам у твоје име: Позната певачица се опростила од Драгана Марковића Палме - "Можда тамо где си, чушећ и уживаћеш"…

Вечерас певам у твоје име: Позната певачица се опростила од Драгана Марковића Палме - "Можда тамо где си, чушећ и уживаћеш"…

ДРАГАН Марковић Палма преминуо је јуче, 22. новембра, у 64. години живота након краће болести. Фото: Принтсцреен Инстаграм/П. Милошевић Његова изненадна смрт изазвала је велику тугу и шок како међу јавним личностима, тако и у… »
Овако је Палма изгледао у младости: Оженио се са 19, Сања Маринковић била одушевљена његовим изгледом

Овако је Палма изгледао у младости: Оженио се са 19, Сања Маринковић била одушевљена његовим изгледом

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије и народни посланик, преминуо је у 64. години, након годину дана интензивне борбе са раком јетре. Вест о његовој смрти потесла је многе. Палма је био миљеник… »
"Драганче, хвала Вам на поштовању, заувек ћу Вас памитити по добру": Снајка Ивице Дачића се опростила од Палме, Милица…

"Драганче, хвала Вам на поштовању, заувек ћу Вас памитити по добру": Снајка Ивице Дачића се опростила од Палме, Милица…

Блиц 23.11.2024
Драган Марковић Палма умро је 64. години, после краће болести, а бројне познате личности опраштају се од њега на друштвеним мрежама. Сада се тужним поводом огласила и потенцијална снајка Ивице Дачића, који је дугогодишњи Палмин… »
"Нисмо знали да је болестан, заиста нам је тешко": Ђани и Слађа сломљени због смрти Палме: "Почивај у миру, брате мој"

"Нисмо знали да је болестан, заиста нам је тешко": Ђани и Слађа сломљени због смрти Палме: "Почивај у миру, брате мој"

Блиц 23.11.2024
Драган Марковић Палма преминуо је јуче након годину дана борбе са раком јетре, а многе познате личности увелико се опраштају од политичара емотивним порукама. Палма је био велики љубитељ музике и пријатељ са бројним певачима… »
"Једини сам Србин који је то добио за живота": Ево где се налази улица која носи име Драгана Марковића Палме

"Једини сам Србин који је то добио за живота": Ево где се налази улица која носи име Драгана Марковића Палме

Мондо 23.11.2024
Пре само годину дана, Драган Марковић Палма је добио улицу са својим именом. Председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма преминуо је јуче после краће болести, а пре… »
"Увек си имао у мом срцу посебно место..." Позната певачица сломљена због смрти Драгана Марковића Палме: Можда ме тамо негде…

"Увек си имао у мом срцу посебно место..." Позната певачица сломљена због смрти Драгана Марковића Палме: Можда ме тамо негде…

Курир 23.11.2024
Драган Маринковић Палма преминуо је јуче, 22. новембра, у 64. години живота након краће болести. Његова изненадна смрт изазвала је велику тугу и шок како међу јавним личностима, тако и у народу, а бројне домаће звезде опраштају… »
Ово је Палмино родно место: Под истим кровом са женом, синовима, снајкама и унуцима, ево зашто није живео у граду

Ово је Палмино родно место: Под истим кровом са женом, синовима, снајкама и унуцима, ево зашто није живео у граду

Мондо 23.11.2024
Драган Марковић Палма преминуо је у 64. години, а већи део живота провео је у Кончареву надомак Јагодине. Драган Марковић Палма који је преминуо у 64. години рођен је 1960. године у Кончареву, а завршио је средњу школу ученика у… »
Улица У Грчкој носи име Драгана Марковића Палме Овако је причао: Једини сам Србин који је добио улицу за живота, то је јаче…

Улица У Грчкој носи име Драгана Марковића Палме Овако је причао: Једини сам Србин који је добио улицу за живота, то је јаче…

Курир 23.11.2024
Председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма преминуо је јуче после краће болести, а пре две године му је додељена улица у Паралији у Грчкој која носи његово име… »
"Када су ме опљачкали, Палма ми је помогао" Лепа Лукић емотивно о чину који ће памтити: Много ме је задужио!

"Када су ме опљачкали, Палма ми је помогао" Лепа Лукић емотивно о чину који ће памтити: Много ме је задужио!

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије и народни посланик, преминуо је у 64. години, након годину дана интензивне борбе са раком јетре. Певачица Лепа Лукић, која је била дугогодишња пријатељица са… »

Политика 23.11.2024
Премијер Милош Вучевић, министри у влади, каолициони партнери изразили су синоћ саучешће поводом смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме. „Са великом тугом сам примио вест о смрти Драгана Марковића Палме… »
Ово је палмино родно село и ту је живео са великом породицом: Имао је јак разлог зашто није хтео да живи у граду: "Немам…

Ово је палмино родно село и ту је живео са великом породицом: Имао је јак разлог зашто није хтео да живи у граду: "Немам…

Блиц 23.11.2024
Синоћ је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, умро у свом дому. Наиме, екипа телевизије "Пинк" посетила је пре неколико година родно село Драгана Марковића… »
Погледајте како је Палма изгледао у младости: Показао фотографију у емисији, Сања Маринковић се одушевила

Погледајте како је Палма изгледао у младости: Показао фотографију у емисији, Сања Маринковић се одушевила

Мондо 23.11.2024
Палма је рођен 1960. године у Кончареву, а завршио је средњу школу ученика у привреди (ШУП). Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије, једном приликом, гостујући на телевизији, показао како је изгледао у младости. Када се… »
"Велика туга!" Ђани нем од бола због Палмине смрти: "Тешко нам је да прихватимо..."

"Велика туга!" Ђани нем од бола због Палмине смрти: "Тешко нам је да прихватимо..."

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Народни посланик и председник Јединствене Србије, Драган Марковић Палма, преминуо је јуче, 22. новембра, након након годину дана интензивне борбе са раком јетре. Познат по љубави према музици и прославама са… »
(Фото) оженио се са 19 година: Ево како је Палма изгледао у младости: Сања Маринковић била одушевљена када је видела…

(Фото) оженио се са 19 година: Ево како је Палма изгледао у младости: Сања Маринковић била одушевљена када је видела…

Блиц 23.11.2024
Драган Марковић Палма умро је у 64. години после краће болести. Када се последњи пут појавио у јавности смршао је чак 30 килограма, а једном приликом је гостујући у "Магазин ин", Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије… »
Једна улица У Грчкој носи име Драгана Марковића Палме - овако је причао: "Једини сам Србин који је добио улицу за живота и то…

Једна улица У Грчкој носи име Драгана Марковића Палме - овако је причао: "Једини сам Србин који је добио улицу за живота и то…

Блиц 23.11.2024
Драган Марковић Палма умро је 64. години, после краће болести, а пре две године му је додељена улица у Паралији у Грчкој која носи његово име. Таблу са именом Драгана Марковића Палме на пригодној свечаности пре две године… »
Палма је дуго тражио лек за тешку болест: Открио пријатељима да ће ускоро умрети, овако се опростио од њих

Палма је дуго тражио лек за тешку болест: Открио пријатељима да ће ускоро умрети, овако се опростио од њих

Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, дугогодишњи народни посланик и председник Скупштине града Јагодине, преминуо је 22. новембра, у 64. години, након годину дана интензивне борбе са раком јетре… »
"Лобирао си за мене,: правили смо лом... Са ким сад то да радим?" Јована Јеремић открила непознате детаље о Драгану Марковићу…

"Лобирао си за мене,: правили смо лом... Са ким сад то да радим?" Јована Јеремић открила непознате детаље о Драгану Марковићу…

Блиц 22.11.2024
Данас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма, а водитељка Јована Јеремић се опростила од њега емотивним речима. - Ти и ја никад нисмо могли нормално, само посебно да радимо! Друже мој, хвала ти што си… »
"Прекјуче ме је позвао и 9 минута: Молио..." Чеда Јовановић се огласио поводом смрти Драгана Марковића Палме: "Јутрос ми није…

"Прекјуче ме је позвао и 9 минута: Молио..." Чеда Јовановић се огласио поводом смрти Драгана Марковића Палме: "Јутрос ми није…

Блиц 22.11.2024
У току данашњег дана је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма, а сад се овим поводом огласио и политичар Чеда Јовановић. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, преминуо у свом дому, док је Чеда на… »
"Сви су мислили да је оперисао желудац, нећу моћи да идем на сахрану": Лепа Лукић у шоку након вести о Палминој смрти: "Када…

"Сви су мислили да је оперисао желудац, нећу моћи да идем на сахрану": Лепа Лукић у шоку након вести о Палминој смрти: "Када…

Блиц 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, умро у свом дому. Лепа Лукић и Драган Маринковић били су дугогодишњи пријатељи, а певачица је за домаће медије… »
Вучевић се опростио од Драгана Марковића Палме: "Увек је посвећено и предано радио у интересу Србије"

Вучевић се опростио од Драгана Марковића Палме: "Увек је посвећено и предано радио у интересу Србије"

Блиц 22.11.2024
Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић изразио је породици, пријатељима и члановима Јединствене Србије саучешће поводом смрти Драгана Марковића Палме који је, како је нагласио, посвећено радио у интересу Србије. - Са… »
Ради на његовој телевизији: Рушка Јакић у шоку због смрти Драгана Марковића Палме: "Господе, нико ми није рекао да је лоше"…

Ради на његовој телевизији: Рушка Јакић у шоку због смрти Драгана Марковића Палме: "Господе, нико ми није рекао да је лоше"…

Блиц 22.11.2024
У току данашњег дана је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, преминуо у свом дому. Водитељка Рушка Јакић није могла да поверује да је Палма преминуо, јер је… »
Осећам се као да су ми мајка и отац умрли у исто време: Бизнисмен из Беча Жика Бомба о одласку Драгана Марковића Палме

Осећам се као да су ми мајка и отац умрли у исто време: Бизнисмен из Беча Жика Бомба о одласку Драгана Марковића Палме

Блиц 22.11.2024
Вест о смрти Драгана Марковића Палме, који је преминуо вечерас у 64. години краће и тешке болести, у свом дому, погодила је и Живојина Трифуновића, познатог као Жика Бомба, бизнисмена који је родом из Жагубице а који од… »
Пријатељ открио детаље опроштајне вечере код Палме: "Било је и музике, а онда ме позвао насамо и саопштио ми тужне вести"

Пријатељ открио детаље опроштајне вечере код Палме: "Било је и музике, а онда ме позвао насамо и саопштио ми тужне вести"

Блиц 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, умро у свом дому. Он је пре пет дана направио опроштајну вечеру за породицу и неколико пријатеља, јер је слутио… »
Крио је да је смрт близу: Палма је дуго тражио лек за најтежу болест: Ево како је пријатељима открио да ће ускоро умрети

Крио је да је смрт близу: Палма је дуго тражио лек за најтежу болест: Ево како је пријатељима открио да ће ускоро умрети

Блиц 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, умро у свом дому. Наиме, политичар је пре само 5 дана пред смрт окупио своје најближе пријатеље и тада им је… »
(Фото) ово је жена Драгана марковића палме: Оженио ју је када је имала само 16 година

(Фото) ово је жена Драгана марковића палме: Оженио ју је када је имала само 16 година

Блиц 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, умро у свом дому. Политичар Драган Марковић Палма био је у дугогодишњем је срећном браку са супругом Снежаном, са… »
Гашић се опростио од Драгана Марковића Палме: "Напустио нас је велики борац, привредник и домаћин"

Гашић се опростио од Драгана Марковића Палме: "Напустио нас је велики борац, привредник и домаћин"

Блиц 22.11.2024
Министар одбране Братислав Гашић огласио се на свом Инстаграм профилу поводом смрти Драгана Марковића - Палме. Његову објаву преносимо у целости: - У вест о смрти пријатеља тешко је поверовати. Напустио нас је велики борац… »
Преминуо Драган Марковић Палма

Преминуо Драган Марковић Палма

Данас 22.11.2024
После краће болести, вечерас је у 64. години преминуо Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодина, саопштио је његов ПР тим. Драган Марковић Палма, рођен је 2… »
Вучић и Дачић о Палми: Остаће пример и инспирација за многе генерације

Вучић и Дачић о Палми: Остаће пример и инспирација за многе генерације

Данас 22.11.2024
Председник Србије Александар Вучић упутио је вечерас, поводом смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме, телеграм саучешћа породици и пријатељима. „Са тугом сам примио вест о смрти Драгана Марковића Палме… »
Цеца и Палма су били велики пријатељи: Деценијама су се дружили, а овако је изгледао њихов последњи сусрет

Цеца и Палма су били велики пријатељи: Деценијама су се дружили, а овако је изгледао њихов последњи сусрет

Блиц 22.11.2024
У току данашњег дана је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, преминуо у свом дому. Палма је био познат не само по политичком ангажману, већ и по блиским… »
Ово су синови Драгана марковића палме: Са женом и децом живели под истим кровом са оцем - прича се да су они најбронија…

Ово су синови Драгана марковића палме: Са женом и децом живели под истим кровом са оцем - прича се да су они најбронија…

Блиц 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, умро у свом дому. Политичар Драган Марковић Палма био је у дугогодишњем је срећном браку са супругом Снежаном… »
Овако је добио надимак: Драгана Марковића су сви знали као палму, а тако су га звали још од младости

Овако је добио надимак: Драгана Марковића су сви знали као палму, а тако су га звали још од младости

Блиц 22.11.2024
Данас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, преминуо у свом дому. Лидер Јединствене Србије је у својој богатој политичкој и пословној каријери био познат под… »
Пре 5 дана је направио опроштајну вечеру: Драган Марковић Палма слутио да је крај, па окупио породицу и пријатеље пре смрти

Пре 5 дана је направио опроштајну вечеру: Драган Марковић Палма слутио да је крај, па окупио породицу и пријатеље пре смрти

Блиц 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, преминуо у свом дому. Он је пре пет дана направио опроштајну вечеру за породицу и неколико пријатеља, јер је… »
Смршао преко 30 килограма: Овако је Палма изгледао када се последњи пут појавио у јавности: "Кад видим тањир хране, врти ми…

Смршао преко 30 килограма: Овако је Палма изгледао када се последњи пут појавио у јавности: "Кад видим тањир хране, врти ми…

Блиц 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, умро у свом дому. Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије, изненадио је јавност својом потпуном физичком… »
Огласио се Вучић поводом смрти Драгана Марковића Палме: "Наставићемо да градимо Србију за коју је тако много дао"

Огласио се Вучић поводом смрти Драгана Марковића Палме: "Наставићемо да градимо Србију за коју је тако много дао"

Блиц 22.11.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је, поводом смрти председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме, телеграм саучешћа породици и пријатељима у коме се каже: - Са тугом сам примио вест о смрти Драгана… »
Ко је био Драган Марковић Палма: Од превозника угља до градоначелника Јагодине: Ово су сва његова залагања

Ко је био Драган Марковић Палма: Од превозника угља до градоначелника Јагодине: Ово су сва његова залагања

Блиц 22.11.2024
Данас је у вечерњим сатима преминуо лидер ЈС Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма рођен је 2. маја 1960. године у Кончареву, у малом месту надомак Јагодине. Палма је био познат као политички лидер, бизнисмен и… »
"Остао сам без брата, пријатеља": Дачић о смрти председника Јединствене Србије: "Хвала ти на свему"

"Остао сам без брата, пријатеља": Дачић о смрти председника Јединствене Србије: "Хвала ти на свему"

Блиц 22.11.2024
Драган Марковић Палма преминуо је вечерас у 64. години после дуге и тешке болести. Драган Марковић Палма преминуо је у свом дому. Вечерас је у 64. години, после краће болести, преминуо Драган Марковић Палма, председник… »
"Саучешће породици": Сања Маринковић скрхана болом због смрти Драгана Марковића Палме: "Више од две деценије..." (фото)

"Саучешће породици": Сања Маринковић скрхана болом због смрти Драгана Марковића Палме: "Више од две деценије..." (фото)

Блиц 22.11.2024
Данас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, преминуо у свом дому, а овим поводом се огласила водитељка Сања Маринковић. - Саучешће породици - написала је… »
"Он је био један од ретких који је знао да ти поклони парфем, да те одведе у Беч, прави џентлмен": Јована Јеремић сломљена…

"Он је био један од ретких који је знао да ти поклони парфем, да те одведе у Беч, прави џентлмен": Јована Јеремић сломљена…

Блиц 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма, а водитељка Јована Јеремић се опростила болним речима. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, преминуо у свом дому. - Требало је да идемо заједно на… »
Ево шта је Палма све поседовао и које функције је обављао: Каријеру је почео тако што је помагао оцу, а преко 3 деценије је…

Ево шта је Палма све поседовао и које функције је обављао: Каријеру је почео тако што је помагао оцу, а преко 3 деценије је…

Блиц 22.11.2024
Вечерас је у 64. години, после краће болести, умро Драган Марковић Палма. Драган Марковић Палма је, како сазнајемо, преминуо у свом дому. Палма је рођен 1960. године у Кончареву, а завршио је средњу школу ученика у привреди… »

Вести дана »

Сутра у Новом Саду могући пљускови са грмљавином

Сутра у Новом Саду могући пљускови са грмљавином

Радио 021 пре 1 сатјош 27 повезаних
Протест пољопривредника у Новом Саду

Протест пољопривредника у Новом Саду

НИН пре 36 минутајош 24 повезане
Песков: НАТО ратује против Русије

Песков: НАТО ратује против Русије

Спутник пре 41 минутајош 20 повезаних
МУП: У Новом Саду није коришћен ЦН гас

МУП: У Новом Саду није коришћен ЦН гас