Povezane vesti

Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"

Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"

Blic pre 8 sati
Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević izrazio je porodici, prijateljima i članovima Jedinstvene Srbije saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme koji je, kako je naglasio, posvećeno radio u interesu Srbije. - Sa velikom tugom sam… »
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije

Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije

Danas pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima. „Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme, legende srpske… »
Oglasio se Vučić povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Nastavićemo da gradimo Srbiju za koju je tako mnogo dao"

Oglasio se Vučić povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Nastavićemo da gradimo Srbiju za koju je tako mnogo dao"

Blic pre 9 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom smrti predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, telegram saučešća porodici i prijateljima u kome se kaže: - Sa tugom sam primio vest o smrti Dragana Markovića Palme… »

Vesti dana »