Povezane vesti
Jovanović Ćuta: Imam informacije da će Bjeliću biti produžen pritvor
N1 Info 23.11.2024
Predsednik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je za N1 da ima informacije da će aktivisti Ivanu Bjeliću biti produžen pritvor u Novom Sadu i da ga čeka suđenje. U petak uveče su iz novosadskog pritvora pušteni Goran Ješić, Miša Bačulov i… »
Jovanović Ćuta: Imam informaciju da će Bjeliću biti produžen pritvor
Danas 23.11.2024
Predsednik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je danas da ima informacije da će aktivisti Ivanu Bjeliću biti produžen pritvor u Novom Sadu i da ga čeka suđenje. Jovanović je za televiziju N1 rekao da Bjelić „ni kriv ni dužan još leži u… »
Jovanović Ćuta: Imam informacije da će Bjeliću biti produžen pritvor
Novi magazin 23.11.2024
Predsednik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je za N1 da ima informacije da će aktivisti Ivanu Bjeliću biti produžen pritvor u Novom Sadu i da ga čeka suđenje. U petak uveče su iz novosadskog pritvora pušteni Goran Ješić, Miša Bačulov i… »
Vesti dana »
EDS: Otklonjen kvar na dalekovodu, potrošači u Ivanjici sukcesivno dobijaju struju
Serbian News Media pre 36 minutajoš 33 povezane
Hitna pomoć: Više od 20 intervencija zbog povreda na snegu i ledu, ne izlaziti napolje bez preke potrebe
Nedeljnik pre 57 minutajoš 41 povezana
Ulice u plamenu, umrlo više stotina ljudi, a predsednik je ovo izgovorio prvi put! Iran tone u beznađe, na snazi krizni režim: Amerika razmatra udar, još jedna zemlja u stanju visoke pripravnosti (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 27 povezanih
Led i poledica u Beogradu: Ekipe čiste kritične ulice - gde je najopasnije i koji kolovozi su najkritičniji
Euronews pre 2 satajoš 57 povezanih