Povezane vesti
Jovanović Ćuta: Imam informacije da će Bjeliću biti produžen pritvor
N1 Info 23.11.2024
Predsednik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je za N1 da ima informacije da će aktivisti Ivanu Bjeliću biti produžen pritvor u Novom Sadu i da ga čeka suđenje. U petak uveče su iz novosadskog pritvora pušteni Goran Ješić, Miša Bačulov i… »
Jovanović Ćuta: Imam informaciju da će Bjeliću biti produžen pritvor
Danas 23.11.2024
Predsednik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je danas da ima informacije da će aktivisti Ivanu Bjeliću biti produžen pritvor u Novom Sadu i da ga čeka suđenje. Jovanović je za televiziju N1 rekao da Bjelić „ni kriv ni dužan još leži u… »
Jovanović Ćuta: Imam informacije da će Bjeliću biti produžen pritvor
Novi magazin 23.11.2024
Predsednik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je za N1 da ima informacije da će aktivisti Ivanu Bjeliću biti produžen pritvor u Novom Sadu i da ga čeka suđenje. U petak uveče su iz novosadskog pritvora pušteni Goran Ješić, Miša Bačulov i… »
Vesti dana »

Protesti u Srbije uoči obeležavanja pada nadstrešnice u Novom Sadu
Južne vesti pre 38 minutajoš 19 povezanih

Uhapšenima u Novom Pazaru određen pritvor do 30 dana, šatori ispred gradske uprave, blokade raskrsnica na Novom Beogradu
RTS pre 4 minutajoš 60 povezanih

Vlast i opozicija različito o memorijalu na Železničkoj stanici: "Spomenik ne mogu podizati oni kojima su ruke krvave"
Novi magazin pre 24 minutajoš 59 povezanih

Radnički 1923 sa Farskih Ostrva gleda treće kolo kvalifikacija: Bolja realizacija vodi dalje
Euronews pre 9 satijoš 23 povezane