Povezane vesti
Vučić: Brzom prugom spajamo aerodrom Beograd sa centrom grada, Srbija nastavlja da se gradi
RTS pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da prvi put, brzom prugom spajamo Aerodrom Beograd sa centrom grada, kao i da je 20 odsto ukupnih radova već završeno. Obišao je i novi deo Beograda na vodi i ponovio da Srbija nastavlja da se gradi i da… »
"Srbija radi, Srbija se gradi": Aleksandar Vučić obišao gradilište Ložionice na Beogradu na vodi
Blic pre 4 dana
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je video snimak sa Beograda na vodi, jednog od najambicioznijih urbanih projekata u zemlji. Vučić je istakao značaj ovog projekta za razvoj Beograda i modernizaciju Srbijei pokazao koliko se prestonica… »
Vučić: Srbija nastavlja da se gradi, nema stajanja (VIDEO)
RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras novi deo Beograda na vodi koji je još u izgradnji i poručio da Srbija nastavlja da se gradi i da nema stajanja. "Neću da stanem...Subota, nedelja, ponedeljak, svaki dan. Nema stajanja… »
Vučić u poseti Beogradu na vodi: Srbija nastavlja da se gradi, nema stajanja...
Politika pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras novi deo Beograda na vodi koji je još u izgradnji i poručio da Srbija nastavlja da se gradi i da nema stajanja. „Evo, 11 je uveče, pravim se da mi nije hladno, ali neću da stanem. Nula je… »
Vučić: Srbija nastavlja da se gradi, nema stajanja
Euronews pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras novi deo Beograda na vodi koji je još u izgradnji i poručio da Srbija nastavlja da se gradi i da nema stajanja. "Neću da stanem...Subota, nedelja, ponedeljak, svaki dan. Nema stajanja, nema… »
Vučić pokazao novi deo Beograda na vodi: Srbija nastavlja da radi i da se gradi VIDEO
B92 pre 3 dana
Aleksandar Vučić objavio je video na svom Instagram kanalu sa novog dela Beograda na vodi. "Nalazim se na novom delu Beograda na vodi, kod Ložionice, Vidite vi ovu fantastičnu poslovnu zgradu iza mene. Sa desne strane je Ložionica, kreativni centar… »
"Nema stajanja, nema spavanja" Vučić na gradilištu novog dela Beograda na vodi: Srbija radi, Srbija se gradi! (video)
Kurir pre 3 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, obratio se večeras građanima putem društvene mreže Instagram. - Sad je, koliko, skoro 11 sati uveče, nula stepeni, ja se pravim da mi nije ništa i da mi ni najmanje nije hladno. Kao što sam obećao… »
"Srbija radi, Srbija se gradi" Vučić obišao gradilište novog dela Beograda na vodi
Telegraf pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras građanima putem svog profila na Instagramu. On je obišao večeras novi deo Beograda na vodi koji je još u izgradnji i poručio da Srbija nastavlja da se gradi i da nema stajanja. "Sad je, koliko… »
Vučić: Završeno oko 20 odsto radova na pruzi do beogradskog aerodroma Nikola Tesla
N1 Info pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je završeno oko 20 odsto ukupnih radova na deonici pruge od Zemun Polja do beogradskog aerodroma "Nikola Tesla". Vučić je na Instagramu objavio video-snimak obilaska radova, navodeći da će ta… »
Vučić: Završeno oko 20 odsto radova na pruzi do beogradskog aerodroma Nikola Tesla
Novi magazin pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je završeno oko 20 odsto ukupnih radova na deonici pruge od Zemun Polja do beogradskog aerodroma "Nikola Tesla". Vučić je na Instagramu objavio video-snimak obilaska radova, navodeći da će ta… »
Danas pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je završeno oko 20 odsto ukupnih radova na deonici pruge od Zemun Polja do beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Vučić je na Instagramu objavio video-snimak obilaska radova, navodeći da će… »
Ponosan sam na Srbiju koju niko ne može da zaustavi: Vučić se oglasio iz Zemun Polja - Dve firme htele da odustanu od radova…
Kurir pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se video porukom na Instagramu, gde je govorio o radovima na brzoj pruzi. - Narode, kao što sam rekao, nema predaje, i Srbija ne sme da stane. Nalazim se u Zemun Polju. Siniša je snimatelj, ovo je brza pruga… »
Vučić: Ponosan sam na Srbiju koju niko ne može da zaustavi
Politika pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim radove na pruzi u Zemun polju, u blizini izgrađene brze pruge do Novog Sada i Subotice, i poručio da je ponosan na Srbiju koju, kako je rekao, niko ne… »
„Subota je, nisu laki dani, ali naučio sam da je besmisleno da se samosažaljevate…“: Šta je Vučić hteo da kaže…
Danas pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu poruku za sve građane Srbije u kojoj je poručio da je borba život i da nema predaje. „Subota je, nisu laki dani, ali naučio sam da je besmisleno da se samozažaljevate i kada god takvi… »
Vučić u Zemun polju: Prvi put spajamo aerodrom sa centrom grada, 20 odsto radova završeno
Blic pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas iz Zemun polja gde je obišao brzu prugu između Novog Sada i Subotice. - Narode, kao što sam rekao, nema predaje i Srbija ne sme da stane. Nalazim se u Zemun polju, Siniša je snimatelj. Ovo je brza… »
Vučić: Nastavljamo da gradimo i borimo se za zemlju koju volimo više od svega VIDEO
B92 pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim radove na pruzi u Zemun polju, u blizini izgrađene brze pruge do Novog Sada i Subotice. Tom prilikom Vučić je poručio da je ponosan na Srbiju koju… »
Vučić: Jutros sam imao razgovore sa dve firme koje su otišle posle hajke na naše nejmare i građevinare
Euronews pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas iz Zemun polja, pored brze pruge između Novog Sada i Subotice, rekavši da je uspeo da ubedi dve firme da se vrate, nakon "hajke na nejmare". "Narode, kao što sam rekao, nema predaje i Srbija ne sme… »
"Uspeo sam da vratim dve firme": Oglasio se Vučić iz Zemun Polja, pa pojasnio šta se dešavalo sa radnicima
Telegraf pre 3 dana
Teme za vas. "Prvi put spajamo aerodrom sa centrom grada, manje od pola sata", poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Zemun Polja i nastavio: - Nalazim se u Zemun polju, Siniša je snimatelj. Ovo je brza pruga koju smo izgradili između Novog… »
Vučić: Moramo još jače da se borimo i da gradimo Srbiju
Politika pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas građanima da će se ubuduće još jače boriti i pozvao ih da zajedno još više rade kako bi se Srbija gradila, bila modernija, da Ekspo bude uspešan i da ljudi u njoj žive bolje. „Subota je… »
Vučić: Nisu laki dani, život je borba
RTS pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu poruku za sve građane Srbije u kojoj je poručio da je borba život i da nema predaje. "Subota je, nisu laki dani, ali naučio sam da je besmisleno da se samosažaljevate i kada god takvi dani… »
Vučić: Nisu laki dani, moramo još jače da se borimo i gradimo Srbiju
Sputnik pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas građanima da će se ubuduće još jače boriti i pozvao ih da zajedno još više rade kako bi se Srbija gradila, bila modernija, da Ekspo bude uspešan i da ljudi u njoj žive bolje. "Subota je… »
"Ovo je moje omiljeno mesto": Vučić otkrio zašto radi vikendom: "Ovde kada dođem, pogledam sve ono što smo uradili"(video)
Blic pre 3 dana
Dani nisu laki, ali je besmisleno sažaljevati se, poručuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Otkriva i koje mu je omiljeno mesto. Vučić je na svom Instagram profilu objavio video snimak, gde govori da, kada takvi dani dođu, najviše želi da radi… »
„Subota je, nisu laki dani“: Vučić izašao na terasu Predsedništva i održao jedan od najčudnijih govora pod nazivom…
Nova pre 3 dana
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu poruku za sve građane Srbije u kojoj je poručio da je borba život i da nema predaje. „Subota je, nisu laki dani, ali naučio sam da je besmisleno da se samozažaljevate i kada god takvi… »
"Nema predaje, borba je život": Vučić se obratio sa terase Predsedništva
Euronews pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da se bore kako bi zajedno izgradili Srbiju. On je objavio snimak sa terase Predsedništva na svojoj Instagram stranici u kojem je poručio da je besmisleno samosažaljevati se. "Kada god takvi dani… »
Vučić poslao snažnu poruku: Sad moramo da se borimo još jače, život je borba VIDEO
B92 pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak na Instagramu s terase Predsedništva, odakle poziva građane da se bore, jer je život borba. "Subota je, nisu laki dani, ali, naučio sam da je besmisleno da se samo sažaljevate i kada god takvi… »
Borba je život - nema predaje! Vučić se obratio građanima video porukom: Pozivam ih da se borimo, da gradimo i izgradimo…
Kurir pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video poruku za sve građane Srbije. - Borba je život, život je borba! Nema predaje - piše u opisu snimka. - Nisu laki dani, ali naučio sam da je besmisleno da se samosažaljevate. I kada… »
Vučić se oglasio u subotu: Otkrio da vikendom najviše želi da radi
Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas građanima da će se ubuduće još jače boriti i pozvao ih da zajedno još više rade kako bi se Srbija gradila, bila modernija, da Ekspo bude uspešan i da ljudi u njoj žive bolje… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana
Skupština Srbije: Poslanici danas o predlogu državnog budžeta za 2025, verifikovani mandati trojici novih poslanika
Kurir pre 16 minutajoš 21 povezana
Da li Trampove najave uvođenja carina znače novi inflatorni šok za svet, pa i Srbiju?
Danas pre 2 satajoš 7 povezanih
(FOTO/VIDEO) Inicijativa „Most ostaje“ ostavila šut ispred Skupštine grada, tvrdi da ne postoji projekat za novi most
N1 Info pre 39 minutajoš 4 povezane