Повезане вести
Вучић: Брзом пругом спајамо аеродром Београд са центром града, Србија наставља да се гради
РТС 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да први пут, брзом пругом спајамо Аеродром Београд са центром града, као и да је 20 одсто укупних радова већ завршено. Обишао је и нови део Београда на води и поновио да Србија… »
"Србија ради, Србија се гради": Александар Вучић обишао градилиште Ложионице на Београду на води
Блиц 23.11.2024
Председник Србије, Александар Вучић, објавио је видео снимак са Београда на води, једног од најамбициознијих урбаних пројеката у земљи. Вучић је истакао значај овог пројекта за развој Београда и модернизацију Србијеи показао… »
Вучић: Србија наставља да се гради, нема стајања (ВИДЕО)
РТВ 23.11.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обишао је вечерас нови део Београда на води који је још у изградњи и поручио да Србија наставља да се гради и да нема стајања. "Нећу да станем...Субота, недеља, понедељак, сваки… »
Вучић у посети Београду на води: Србија наставља да се гради, нема стајања...
Политика 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је вечерас нови део Београда на води који је још у изградњи и поручио да Србија наставља да се гради и да нема стајања. „Ево, 11 је увече, правим се да ми није хладно, али нећу да… »
Вучић: Србија наставља да се гради, нема стајања
Еуроневс 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је вечерас нови део Београда на води који је још у изградњи и поручио да Србија наставља да се гради и да нема стајања. "Нећу да станем...Субота, недеља, понедељак, сваки дан. Нема… »
"Нема стајања, нема спавања" Вучић на градилишту новог дела Београда на води: Србија ради, Србија се гради! (видео)
Курир 23.11.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић, обратио се вечерас грађанима путем друштвене мреже Инстаграм. - Сад је, колико, скоро 11 сати увече, нула степени, ја се правим да ми није ништа и да ми ни најмање није хладно. Као… »
Вучић показао нови део Београда на води: Србија наставља да ради и да се гради ВИДЕО
Б92 23.11.2024
Александар Вучић објавио је видео на свом Инстаграм каналу са новог дела Београда на води. "Налазим се на новом делу Београда на води, код Ложионице, Видите ви ову фантастичну пословну зграду иза мене. Са десне стране је… »
"Србија ради, Србија се гради" Вучић обишао градилиште новог дела Београда на води
Телеграф 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се вечерас грађанима путем свог профила на Инстаграму. Он је обишао вечерас нови део Београда на води који је још у изградњи и поручио да Србија наставља да се гради и да нема… »
Вучић: Завршено око 20 одсто радова на прузи до београдског аеродрома Никола Тесла
Нови магазин 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је завршено око 20 одсто укупних радова на деоници пруге од Земун Поља до београдског аеродрома "Никола Тесла". Вучић је на Инстаграму објавио видео-снимак обиласка радова… »
Вучић: Завршено око 20 одсто радова на прузи до београдског аеродрома Никола Тесла
Н1 Инфо 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је завршено око 20 одсто укупних радова на деоници пруге од Земун Поља до београдског аеродрома "Никола Тесла". Вучић је на Инстаграму објавио видео-снимак обиласка радова… »
Данас 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је завршено око 20 одсто укупних радова на деоници пруге од Земун Поља до београдског аеродрома „Никола Тесла“. Вучић је на Инстаграму објавио видео-снимак обиласка радова… »
Поносан сам на Србију коју нико не може да заустави: Вучић се огласио из Земун Поља - Две фирме хтеле да одустану од радова…
Курир 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић огласио се видео поруком на Инстаграму, где је говорио о радовима на брзој прузи. - Народе, као што сам рекао, нема предаје, и Србија не сме да стане. Налазим се у Земун Пољу. Синиша је… »
Вучић: Поносан сам на Србију коју нико не може да заустави
Политика 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас заједно са министром финансија Синишом Малим радове на прузи у Земун пољу, у близини изграђене брзе пруге до Новог Сада и Суботице, и поручио да је поносан на Србију коју, како… »
„Субота је, нису лаки дани, али научио сам да је бесмислено да се самосажаљевате…“: Шта је Вучић хтео да каже објавом на…
Данас 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму поруку за све грађане Србије у којој је поручио да је борба живот и да нема предаје. „Субота је, нису лаки дани, али научио сам да је бесмислено да се самозажаљевате и… »
Вучић у Земун пољу: Први пут спајамо аеродром са центром града, 20 одсто радова завршено
Блиц 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се данас из Земун поља где је обишао брзу пругу између Новог Сада и Суботице. - Народе, као што сам рекао, нема предаје и Србија не сме да стане. Налазим се у Земун пољу, Синиша је… »
Вучић: Јутрос сам имао разговоре са две фирме које су отишле после хајке на наше нејмаре и грађевинаре
Еуроневс 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се данас из Земун поља, поред брзе пруге између Новог Сада и Суботице, рекавши да је успео да убеди две фирме да се врате, након "хајке на нејмаре". "Народе, као што сам рекао, нема… »
Вучић: Настављамо да градимо и боримо се за земљу коју волимо више од свега ВИДЕО
Б92 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас заједно са министром финансија Синишом Малим радове на прузи у Земун пољу, у близини изграђене брзе пруге до Новог Сада и Суботице. Том приликом Вучић је поручио да је поносан… »
"Успео сам да вратим две фирме": Огласио се Вучић из Земун Поља, па појаснио шта се дешавало са радницима
Телеграф 23.11.2024
Теме за вас. "Први пут спајамо аеродром са центром града, мање од пола сата", поручио је председник Србије Александар Вучић из Земун Поља и наставио: - Налазим се у Земун пољу, Синиша је сниматељ. Ово је брза пруга коју смо… »
Вучић: Морамо још јаче да се боримо и да градимо Србију
Политика 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас грађанима да ће се убудуће још јаче борити и позвао их да заједно још више раде како би се Србија градила, била модернија, да Експо буде успешан и да људи у њој живе боље… »
Вучић: Нису лаки дани, живот је борба
РТС 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму поруку за све грађане Србије у којој је поручио да је борба живот и да нема предаје. "Субота је, нису лаки дани, али научио сам да је бесмислено да се самосажаљевате и… »
Вучиц́: Нису лаки дани, морамо још јаче да се боримо и градимо Србију
Спутник 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ поручио је данас грађанима да ц́е се убудуц́е још јаче борити и позвао их да заједно још више раде како би се Србија градила, била модернија, да Експо буде успешан и да људи у њој живе боље… »
„Субота је, нису лаки дани“: Вучић изашао на терасу Председништва и одржао један од најчуднијих говора под називом „Борба је…
Нова 23.11.2024
: Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму поруку за све грађане Србије у којој је поручио да је борба живот и да нема предаје. „Субота је, нису лаки дани, али научио сам да је бесмислено да се самозажаљевате… »
"Ово је моје омиљено место": Вучић открио зашто ради викендом: "Овде када дођем, погледам све оно што смо урадили"(видео)
Блиц 23.11.2024
Дани нису лаки, али је бесмислено сажаљевати се, поручује председник Србије Александар Вучић. Открива и које му је омиљено место. Вучић је на свом Инстаграм профилу објавио видео снимак, где говори да, када такви дани дођу… »
"Нема предаје, борба је живот": Вучић се обратио са терасе Председништва
Еуроневс 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић позвао је грађане да се боре како би заједно изградили Србију. Он је објавио снимак са терасе Председништва на својој Инстаграм страници у којем је поручио да је бесмислено самосажаљевати се… »
Борба је живот - нема предаје! Вучић се обратио грађанима видео поруком: Позивам их да се боримо, да градимо и изградимо нашу…
Курир 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму видео поруку за све грађане Србије. - Борба је живот, живот је борба! Нема предаје - пише у опису снимка. - Нису лаки дани, али научио сам да је бесмислено да се… »
Вучић послао снажну поруку: Сад морамо да се боримо још јаче, живот је борба ВИДЕО
Б92 23.11.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је снимак на Инстаграму с терасе Председништва, одакле позива грађане да се боре, јер је живот борба. "Субота је, нису лаки дани, али, научио сам да је бесмислено да се само сажаљевате… »
Вучић се огласио у суботу: Открио да викендом највише жели да ради
Телеграф 23.11.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић поручио је данас грађанима да ће се убудуће још јаче борити и позвао их да заједно још више раде како би се Србија градила, била модернија, да Експо буде успешан и да људи у њој… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 1 сатјош 18 повезаних

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 1 сатјош 22 повезане

ФОТО: Новосадски студент са ланцима на ногама одведен на очеву сахрану
Радио 021 пре 1 сатјош 4 повезане