Povezane vesti

Vučić za BBC: "Ja sedim samo na srpskoj stolici i ponosan sam na to"

Vučić za BBC: "Ja sedim samo na srpskoj stolici i ponosan sam na to"

Telegraf 25.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za BBC da je njegov fokus na ekonomskom napretku i normalnom odnosu sa drugim državama. Čuvena politička emisija britanskog servisa BBC, "Hard Talk", emitovana je rano jutros po našem… »
Vučić na BBC! Ekskluzivni intervju predsednika Srbije: "Sedimo samo na srpskoj stolici i ponosan sam na to: Sami donosimo…

Vučić na BBC! Ekskluzivni intervju predsednika Srbije: "Sedimo samo na srpskoj stolici i ponosan sam na to: Sami donosimo…

Kurir 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost na britanskom javnom servisu Bi-Bi-Si (BBC), a domaćin emisije je čuveni voditelj Stiven Sakur. Sakur je sa predsednikom Srbije, koju je okarakterisao kao najveću i najjaču zemlju na Balkanu i… »
Pitam vas - Da li sam u pravu, ili imate neke bolje argumente? Vučić na Bi-Bi-Siju pitao: Zašto je vaša zemlja bombardovala…

Pitam vas - Da li sam u pravu, ili imate neke bolje argumente? Vučić na Bi-Bi-Siju pitao: Zašto je vaša zemlja bombardovala…

Kurir 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost u emisiji Hard Talk na britanskom javnom servisu Bi-Bi-Si (BBC), a domaćin emisije je čuveni voditelj Stiven Sakur. Sakur je sa predsednikom Srbije, koju je okarakterisao kao najveću i najjaču zemlju na… »
Vučić u ekskluzivnom intervju za BBC: Promenio sam stavove, osim o akciji koju ste sproveli protiv Srbije

Vučić u ekskluzivnom intervju za BBC: Promenio sam stavove, osim o akciji koju ste sproveli protiv Srbije

Telegraf 25.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost u emisiji Hard Talk na britanskom javnom servisu Bi-Bi-Si (BBC), a domaćin emisije je čuveni voditelj Stiven Sakur. Voditelj je sa predsednikom Srbije našu zemlju okarakterisao kao… »
Vučić za BBC rekao da Srbija vodi nezavisnu politiku i da joj je cilj članstvo u EU

Vučić za BBC rekao da Srbija vodi nezavisnu politiku i da joj je cilj članstvo u EU

Beta 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u razgovoru za Bi-Bi-Si (BBC) istakao da je Srbija opredeljena za EU, da vodi nezavisnu srpsku politiku i želi dobre odnose sa susedima. "I uradićemo sve neophodne reforme. Ubrzaćemo sve procese i daćemo sve od… »
Verujem u pomirenje u regionu: Vučić za BBC o Srebrenici i Republici Srpskoj: Podržavamo teritorijalni integritet Bosne i…

Verujem u pomirenje u regionu: Vučić za BBC o Srebrenici i Republici Srpskoj: Podržavamo teritorijalni integritet Bosne i…

Blic 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Hard Talk" na "Bi-Bi-Siju" govorio je i o Srebrenici, dodavši da veruje u pomirenje u regionu. - Masakri ili neki drugi veliki zločini nisu priznati kao genocid. A ako se radi o izražavanju saučešća… »
Vučić za BBC o EU, Rusiji i tome kako se promenio od kad je bio radikal

Vučić za BBC o EU, Rusiji i tome kako se promenio od kad je bio radikal

N1 Info 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u razgovoru za BBC istakao da je Srbija opredeljena za EU, da vodi nezavisnu politiku i da želi dobre odnose sa susedima. Govorio je Kosovu, Republici Srpskoj i odnosu sa Rusijom. Upitan šta se promenilo od… »
"Promenio sam se za 30 godina, ne stidim se toga": Vučić u ekskluzivnom intervjuu na BBC-u: "Sad moram da brinem o svom…

"Promenio sam se za 30 godina, ne stidim se toga": Vučić u ekskluzivnom intervjuu na BBC-u: "Sad moram da brinem o svom…

Blic 25.11.2024
Intervju s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem emitovan je u popularnoj emisiji "Hard Talk" na BBC Njuzu. Aleksandar Vučić je odgovarao na pitanja voditelja Stivena Sakura o tome da li Srbija ide ka Zapadu, Rusiji ili Kini. Sakur je rekao Vučiću… »
Vučić za Bi-Bi-Si: Sedim samo u srpskoj stolici i veoma sam ponosan na to

Vučić za Bi-Bi-Si: Sedim samo u srpskoj stolici i veoma sam ponosan na to

RTS 25.11.2024
Verujem u pomirenje u regionu, ali ne u narativ koji će uvek donositi nove političke sukobe, i koji ima za cilj da nanese štetu Srbiji i srpskim nacionalnim interesima, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Hardtalk" na britanskom… »
"Moramo da zauzmemo čvršći stav povodom KiM" Vukadinović tvrdi: Pozicije na Kosmetu su se pogoršale, pitanje je kako će…

"Moramo da zauzmemo čvršći stav povodom KiM" Vukadinović tvrdi: Pozicije na Kosmetu su se pogoršale, pitanje je kako će…

Kurir 25.11.2024
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je veoma ponosan na to što sedi samo u srpskoj stolici, što Srbija vodi nezavisnu politiku kao i da je njen strateški cilj da postane punopravna članica EU. Vučić je za britansku televiziju BBC, u emisiji "Hard… »
Vučić za Bi-Bi-Si: Ponosan sam što sedim samo u srpskoj stolici

Vučić za Bi-Bi-Si: Ponosan sam što sedim samo u srpskoj stolici

RTV 25.11.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu na britanskom javnom servisu Bi-Bi-Si (BBC) izjavio da je veoma ponosan na to što sedi samo u srpskoj stolici, što Srbija vodi nezavisnu politiku, kao i da je njen strateški cilj da postane… »

Pravda 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u razgovoru za BBC istakao da je Srbija opredeljena za EU, da vodi nezavisnu srpsku politiku i želi dobre odnose sa susedima. Vučić je u emisiji Hardtalk“ za britanski javni servis BBC, rekao da Srbija vodi… »
Vučić za BBC: Srbija vodi nezavisnu politiku, cilj članstvo u Evropskoj uniji

Vučić za BBC: Srbija vodi nezavisnu politiku, cilj članstvo u Evropskoj uniji

Insajder 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u razgovoru za BBC istakao da je Srbija opredeljena za EU, da vodi nezavisnu srpsku politiku i želi dobre odnose sa susedima. Vučić je u emisiji 'Hardtalk' za britanski javni servis BBC, rekao da Srbija vodi… »

Beta 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u razgovoru za Bi-Bi-Si (BBC) istakao da je Srbija opredeljena za EU, da vodi nezavisnu srpsku politiku i želi dobre odnose sa susedima. Vučić je u emisiji "Hardtalk" za britanski javni servis BBC, rekao da… »
Vučić za Bi-Bi-Si: Sedim samo u srpskoj stolici, Srbija vodi nezavisnu politiku

Vučić za Bi-Bi-Si: Sedim samo u srpskoj stolici, Srbija vodi nezavisnu politiku

NIN 25.11.2024
Verujem u pomirenje u regionu, ali ne u narativ koji će uvek donositi nove političke sukobe, i koji ima za cilj da nanese štetu Srbiji i srpskim nacionalnim interesima, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Hardtalk" na britanskom… »

Novi magazin 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u razgovoru za Bi-Bi-Si (BBC) istakao da je Srbija opredeljena za EU, da vodi nezavisnu srpsku politiku i želi dobre odnose sa susedima. Vučić je u emisiji "Hardtalk" za britanski javni servis BBC, rekao da… »

Radio sto plus 25.11.2024
Vučić je u emisiji “Hardtalk” za britanski javni servis BBC, rekao da Srbija vodi nezavisnu politiku ali da je njen strateški cilj da postane punopravna članica EU. “I uradićemo sve neophodne reforme. Ubrzaćemo sve procese i daćemo sve od… »
Vučić u intervjuu za Bi-Bi-Si: Imam samo jednu stolicu, nema dve

Vučić u intervjuu za Bi-Bi-Si: Imam samo jednu stolicu, nema dve

Danas 25.11.2024
Verujem u pomirenje u regionu, ali ne u narativ koji će uvek donositi nove političke sukobe, i koji ima za cilj da nanese štetu Srbiji i srpskim nacionalnim interesima, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji „Hardtalk“ na… »
Vučić za BBC: Srbija vodi nezavisnu politiku, ponosan sam što sedim samo u srpskoj stolici

Vučić za BBC: Srbija vodi nezavisnu politiku, ponosan sam što sedim samo u srpskoj stolici

Euronews 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu na britanskom javnom servisu Bi-Bi-Si (BBC) da veruje u pomirenje u regionu, ali da ne veruje u vrstu narativa koji će uvek donositi nove političke sukobe i nove političke nevolje i koji imaju… »
Vučić: Bio sam za veliku Srbiju, ali sam se promijenio

Vučić: Bio sam za veliku Srbiju, ali sam se promijenio

SEEbiz 25.11.2024
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za BBC da je njegov fokus na ekonomskom napretku i normalnim odnosima s drugim državama. Poznata politička emisija britanskog BBC-ja Hard Talk emitirana je rano jutros po našem vremenu, a… »
Vučić: Sedim samo u srpskoj stolici i veoma sam ponosan na to

Vučić: Sedim samo u srpskoj stolici i veoma sam ponosan na to

Sputnik 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da da Srbija vodi nezavisnu politiku, ali i da je njen strateški cilj da postane punopravna članica EU. On je istako da je njegov pravi fokus na ekonomskim reformama, na budućnosti i da samo želi da… »
Vučić: Ponosan sam što sedim samo u srpskoj stolici

Vučić: Ponosan sam što sedim samo u srpskoj stolici

Vesti online 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je veoma ponosan na to što sedi samo u srpskoj stolici, što Srbija vodi nezavisnu politiku kao i da je njen strateški cilj da postane punopravna članica EU. – I uradićemo sve neophodne reforme… »
Vučić za BBC: Ponosan sam što sedim samo na jednoj stolici, moj san je "Ekspo 2027"

Vučić za BBC: Ponosan sam što sedim samo na jednoj stolici, moj san je "Ekspo 2027"

Radio 021 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu na BBC izjavio da je veoma ponosan na to što sedi samo u srpskoj stolici, što Srbija vodi nezavisnu politiku. Kakoje rekao Vučić, strateški cilj Srbije je da postane punopravna članica EU. "I… »
Vučić u intervjuu na BBC: "Ne sedim na dve stolice, sedim samo na jednoj - srpskoj"

Vučić u intervjuu na BBC: "Ne sedim na dve stolice, sedim samo na jednoj - srpskoj"

Mondo 25.11.2024
aVUČIĆ NA BBC! Ekskluzivni intervju predsednika Srbije: "Sedimo samo na srpskoj stolici i ponosan sam na to: Sami donosimo svoje odluke" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost na britanskom javnom servisu BBC, a domaćin emisije je čuveni… »
"Sedim samo na srpskoj stolici": Vučić u intervjuu za BBC: To znači da sami donosimo odluke i ponosan sam na to

"Sedim samo na srpskoj stolici": Vučić u intervjuu za BBC: To znači da sami donosimo odluke i ponosan sam na to

Blic 25.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u ekskluzivnom intervjuu u emisiji "Hard Talk" na "Bi-Bi-Siju" da je ponosan na to što sedi samo na jednoj stolici - srpskoj. Voditelj Stiven Sakur ispričao je Vučiću izjavu jednog američkog zvaničnika… »

Vesti dana »