Повезане вести

Вучић за ББЦ: "Ја седим само на српској столици и поносан сам на то"

Вучић за ББЦ: "Ја седим само на српској столици и поносан сам на то"

Телеграф 25.11.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић рекао је за ББЦ да је његов фокус на економском напретку и нормалном односу са другим државама. Чувена политичка емисија британског сервиса ББЦ, "Хард Талк", емитована је рано… »
Питам вас - Да ли сам у праву, или имате неке боље аргументе? Вучић на Би-Би-Сију питао: Зашто је ваша земља бомбардовала…

Питам вас - Да ли сам у праву, или имате неке боље аргументе? Вучић на Би-Би-Сију питао: Зашто је ваша земља бомбардовала…

Курир 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић био је гост у емисији Хард Талк на британском јавном сервису Би-Би-Си (ББЦ), а домаћин емисије је чувени водитељ Стивен Сакур. Сакур је са председником Србије, коју је окарактерисао као највећу… »
Вучић на ББЦ! Ексклузивни интервју председника Србије: "Седимо само на српској столици и поносан сам на то: Сами доносимо…

Вучић на ББЦ! Ексклузивни интервју председника Србије: "Седимо само на српској столици и поносан сам на то: Сами доносимо…

Курир 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић био је гост на британском јавном сервису Би-Би-Си (ББЦ), а домаћин емисије је чувени водитељ Стивен Сакур. Сакур је са председником Србије, коју је окарактерисао као највећу и најјачу земљу на… »
Вучић у ексклузивном интервју за ББЦ: Променио сам ставове, осим о акцији коју сте спровели против Србије

Вучић у ексклузивном интервју за ББЦ: Променио сам ставове, осим о акцији коју сте спровели против Србије

Телеграф 25.11.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић био је гост у емисији Хард Талк на британском јавном сервису Би-Би-Си (ББЦ), а домаћин емисије је чувени водитељ Стивен Сакур. Водитељ је са председником Србије нашу земљу… »
Вучић за ББЦ рекао да Србија води независну политику и да јој је циљ чланство у ЕУ

Вучић за ББЦ рекао да Србија води независну политику и да јој је циљ чланство у ЕУ

Бета 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић је у разговору за Би-Би-Си (ББЦ) истакао да је Србија опредељена за ЕУ, да води независну српску политику и жели добре односе са суседима. "И урадићемо све неопходне реформе. Убрзаћемо све… »
Верујем у помирење у региону: Вучић за ББЦ о Сребреници и Републици Српској: Подржавамо територијални интегритет Босне и…

Верујем у помирење у региону: Вучић за ББЦ о Сребреници и Републици Српској: Подржавамо територијални интегритет Босне и…

Блиц 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић у емисији "Хард Талк" на "Би-Би-Сију" говорио је и о Сребреници, додавши да верује у помирење у региону. - Масакри или неки други велики злочини нису признати као геноцид. А ако се ради о… »
Вучић за ББЦ о ЕУ, Русији и томе како се променио од кад је био радикал

Вучић за ББЦ о ЕУ, Русији и томе како се променио од кад је био радикал

Н1 Инфо 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић је у разговору за ББЦ истакао да је Србија опредељена за ЕУ, да води независну политику и да жели добре односе са суседима. Говорио је Косову, Републици Српској и односу са Русијом. Упитан шта… »
"Променио сам се за 30 година, не стидим се тога": Вучић у ексклузивном интервјуу на ББЦ-у: "Сад морам да бринем о свом народу"…

"Променио сам се за 30 година, не стидим се тога": Вучић у ексклузивном интервјуу на ББЦ-у: "Сад морам да бринем о свом народу"…

Блиц 25.11.2024
Интервју с председником Србије Александром Вучићем емитован је у популарној емисији "Хард Талк" на ББЦ Њузу. Александар Вучић је одговарао на питања водитеља Стивена Сакура о томе да ли Србија иде ка Западу, Русији или Кини… »
"Морамо да заузмемо чвршћи став поводом КиМ" Вукадиновић тврди: Позиције на Космету су се погоршале, питање је како ће…

"Морамо да заузмемо чвршћи став поводом КиМ" Вукадиновић тврди: Позиције на Космету су се погоршале, питање је како ће…

Курир 25.11.2024
Председник Александар Вучић каже да је веома поносан на то што седи само у српској столици, што Србија води независну политику као и да је њен стратешки циљ да постане пуноправна чланица ЕУ. Вучић је за британску телевизију… »
Вучић за Би-Би-Си: Седим само у српској столици и веома сам поносан на то

Вучић за Би-Би-Си: Седим само у српској столици и веома сам поносан на то

РТС 25.11.2024
Верујем у помирење у региону, али не у наратив који ће увек доносити нове политичке сукобе, и који има за циљ да нанесе штету Србији и српским националним интересима, рекао је председник Србије Александар Вучић у емисији… »
Вучић за Би-Би-Си: Поносан сам што седим само у српској столици

Вучић за Би-Би-Си: Поносан сам што седим само у српској столици

РТВ 25.11.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић је у интервјуу на британском јавном сервису Би-Би-Си (ББЦ) изјавио да је веома поносан на то што седи само у српској столици, што Србија води независну политику, као и да је њен… »

Правда 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић је у разговору за ББЦ истакао да је Србија опредељена за ЕУ, да води независну српску политику и жели добре односе са суседима. Вучић је у емисији Хардталк“ за британски јавни сервис ББЦ, рекао… »
Вучић за ББЦ: Србија води независну политику, циљ чланство у Европској унији

Вучић за ББЦ: Србија води независну политику, циљ чланство у Европској унији

Инсајдер 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић је у разговору за ББЦ истакао да је Србија опредељена за ЕУ, да води независну српску политику и жели добре односе са суседима. Вучић је у емисији 'Хардталк' за британски јавни сервис ББЦ… »

Бета 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић је у разговору за Би-Би-Си (ББЦ) истакао да је Србија опредељена за ЕУ, да води независну српску политику и жели добре односе са суседима. Вучић је у емисији "Хардталк" за британски јавни… »
Вучић за Би-Би-Си: Седим само у српској столици, Србија води независну политику

Вучић за Би-Би-Си: Седим само у српској столици, Србија води независну политику

НИН 25.11.2024
Верујем у помирење у региону, али не у наратив који ће увек доносити нове политичке сукобе, и који има за циљ да нанесе штету Србији и српским националним интересима, рекао је председник Србије Александар Вучић у емисији… »

Радио сто плус 25.11.2024
Вучић је у емисији “Хардталк” за британски јавни сервис ББЦ, рекао да Србија води независну политику али да је њен стратешки циљ да постане пуноправна чланица ЕУ. “И урадићемо све неопходне реформе. Убрзаћемо све процесе и… »

Нови магазин 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић је у разговору за Би-Би-Си (ББЦ) истакао да је Србија опредељена за ЕУ, да води независну српску политику и жели добре односе са суседима. Вучић је у емисији "Хардталк" за британски јавни… »
Вучић у интервјуу за Би-Би-Си: Имам само једну столицу, нема две

Вучић у интервјуу за Би-Би-Си: Имам само једну столицу, нема две

Данас 25.11.2024
Вучић за ББЦ: Србија води независну политику, поносан сам што седим само у српској столици

Вучић за ББЦ: Србија води независну политику, поносан сам што седим само у српској столици

Еуроневс 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у интервјуу на британском јавном сервису Би-Би-Си (ББЦ) да верује у помирење у региону, али да не верује у врсту наратива који ће увек доносити нове политичке сукобе и нове политичке… »
Вучиц́: Седим само у српској столици и веома сам поносан на то

Вучиц́: Седим само у српској столици и веома сам поносан на то

Спутник 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да да Србија води независну политику, али и да је њен стратешки циљ да постане пуноправна чланица ЕУ. Он је истако да је његов прави фокус на економским реформама, на будуц́ности… »
Вучић: Био сам за велику Србију, али сам се промијенио

Вучић: Био сам за велику Србију, али сам се промијенио

СЕЕбиз 25.11.2024
БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је за ББЦ да је његов фокус на економском напретку и нормалним односима с другим државама. Позната политичка емисија британског ББЦ-ја Хард Талк емитирана је рано јутрос по… »
Вучић: Поносан сам што седим само у српској столици

Вучић: Поносан сам што седим само у српској столици

Вести онлине 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је веома поносан на то што седи само у српској столици, што Србија води независну политику као и да је њен стратешки циљ да постане пуноправна чланица ЕУ. – И урадиц́емо све… »
Вучић за ББЦ: Поносан сам што седим само на једној столици, мој сан је "Експо 2027"

Вучић за ББЦ: Поносан сам што седим само на једној столици, мој сан је "Експо 2027"

Радио 021 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић је у интервјуу на ББЦ изјавио да је веома поносан на то што седи само у српској столици, што Србија води независну политику. Какоје рекао Вучић, стратешки циљ Србије је да постане пуноправна… »
Вучић у интервјуу на ББЦ: "Не седим на две столице, седим само на једној - српској"

Вучић у интервјуу на ББЦ: "Не седим на две столице, седим само на једној - српској"

Мондо 25.11.2024
аВУЧИЋ НА ББЦ! Ексклузивни интервју председника Србије: "Седимо само на српској столици и поносан сам на то: Сами доносимо своје одлуке" Председник Србије Александар Вучић био је гост на британском јавном сервису ББЦ, а домаћин… »
"Седим само на српској столици": Вучић у интервјуу за ББЦ: То значи да сами доносимо одлуке и поносан сам на то

"Седим само на српској столици": Вучић у интервјуу за ББЦ: То значи да сами доносимо одлуке и поносан сам на то

Блиц 25.11.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је у ексклузивном интервјуу у емисији "Хард Талк" на "Би-Би-Сију" да је поносан на то што седи само на једној столици - српској. Водитељ Стивен Сакур испричао је Вучићу изјаву једног… »

Вести дана »