Povezane vesti
Vučić na BBC! Ekskluzivni intervju predsednika Srbije: "Sedimo samo na srpskoj stolici i ponosan sam na to: Sami donosimo…
Kurir pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost na britanskom javnom servisu Bi-Bi-Si (BBC), a domaćin emisije je čuveni voditelj Stiven Sakur. Stiven je sa predsednikom Srbije, koju je okarakterisao kao najveću i najjaču zemlju na Balkanu i… »
"Promenio sam se za 30 godina, ne stidim se toga": Vučić u ekskluzivnom intervjuu na BBC-u: "Sad moram da brinem o svom…
Blic pre 2 sata
Intervju s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem emitovan je u popularnoj emisiji "Hard Talk" na BBC Njuzu. Vučić je odgovarao na pitanja voditelja Stivena Sakura o tome da li Srbija ide na Zapadu, Rusiji ili Kini. Sakur je rekao Vučiću da je… »
Vučić na BBC-ju: "Ne stidim se da kažem da sam se promenio, sada moram da brinem o svom narodu"
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je intervju čuvenom novinaru BBC-ja, za najpoznatiju političku emisiju britanskog servisa Hard Talk, se emituje večeras u 01.30 časova posle ponoći, po našem vremenu. Poznati voditelj Stiven… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 11 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025. godinu
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane