Povezane vesti

Vučić na BBC! Ekskluzivni intervju predsednika Srbije: "Sedimo samo na srpskoj stolici i ponosan sam na to: Sami donosimo…

Vučić na BBC! Ekskluzivni intervju predsednika Srbije: "Sedimo samo na srpskoj stolici i ponosan sam na to: Sami donosimo…

Kurir pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost na britanskom javnom servisu Bi-Bi-Si (BBC), a domaćin emisije je čuveni voditelj Stiven Sakur. Stiven je sa predsednikom Srbije, koju je okarakterisao kao najveću i najjaču zemlju na Balkanu i… »
"Promenio sam se za 30 godina, ne stidim se toga": Vučić u ekskluzivnom intervjuu na BBC-u: "Sad moram da brinem o svom…

"Promenio sam se za 30 godina, ne stidim se toga": Vučić u ekskluzivnom intervjuu na BBC-u: "Sad moram da brinem o svom…

Blic pre 2 sata
Intervju s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem emitovan je u popularnoj emisiji "Hard Talk" na BBC Njuzu. Vučić je odgovarao na pitanja voditelja Stivena Sakura o tome da li Srbija ide na Zapadu, Rusiji ili Kini. Sakur je rekao Vučiću da je… »
Vučić na BBC-ju: "Ne stidim se da kažem da sam se promenio, sada moram da brinem o svom narodu"

Vučić na BBC-ju: "Ne stidim se da kažem da sam se promenio, sada moram da brinem o svom narodu"

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je intervju čuvenom novinaru BBC-ja, za najpoznatiju političku emisiju britanskog servisa Hard Talk, se emituje večeras u 01.30 časova posle ponoći, po našem vremenu. Poznati voditelj Stiven… »

Vesti dana »