Povezane vesti
Forcan: "Niko ne razmišlja o stečaju u Partizanu" VIDEO
B92 pre 4 sati
Milka Forcan, novi član uprave FK Partizan, govorila je o stanju u tom klubu gostujući u jutarnjem programu na TV Prva. Za početak razgovora, otkrila je kako se odazvala pozivu novog predsednika Rasima Ljajića. "Bila sam u inostranstvu kada sam… »
Partizan i stečaj? Oglasila se Milka Forcan i otkrila ono što najviše zanima navijače crno-belih
Večernje novosti pre 4 sati
Milka Forcan, novi član uprave FK Partizan, govorila je o stanju u tom klubu gostujući u jutarnjem programu na TV Prva. FOTO: FK Partizan - Bila sam u inostranstvu kada sam razgovarala sa gospodinom Ljajićem. Na pitanje šta je presudilo, on mi je… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama: U Srbiji od početka godine ubijeno 17 žena
RTV pre 47 minutajoš 31 povezana
(BLOG) Haos u Skuštini: Brnabić se jedva vidi od obezbeđenja, pokušava da nastavi sednicu uz vuvuzele
N1 Info pre 6 minutajoš 130 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 24 povezane
Spaseno 28 turista sa potonulog broda u Egiptu: Vojni brod i avioni traže 17 nestalih u Crvenom moru
Mondo pre 47 minutajoš 14 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 53 minutajoš 23 povezane