Povezane vesti

Evo zašto je Novak izabrao Mareja za trenera: Đoković je ovako rezonovao!

Evo zašto je Novak izabrao Mareja za trenera: Đoković je ovako rezonovao!

Hot sport pre 28 minuta
Iznenađujući izbor za trenera! Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, započeo je saradnju sa nekadašnjim velikim rivalom i velikim prijateljem Britancem, Endijem Marejem. Njihova saradnja se odnosi na pripremni period i turnir u Australiji… »
"Đoković me je uvek pitao..." Obradović šokiran Novakovom i Marejevom saradnjom

"Đoković me je uvek pitao..." Obradović šokiran Novakovom i Marejevom saradnjom

Večernje novosti pre 16 minuta
Srpski teniski stručnjak Bogdan Obradović izjavio je danas da je Novak Đoković napravio odličan potez kada je odlučio da za novog trenera angažuje Britanca Endija Mareja. FOTO: EPA-EFE/Made Nagi Đoković je pre dva dana odlučio da započne… »
Obradović objasnio zašto Mari trenira Đokovića: "On je fenomen"

Obradović objasnio zašto Mari trenira Đokovića: "On je fenomen"

B92 pre 2 sata
Srpski teniski stručnjak Bogdan Obradović izjavio je da je Novak Đoković napravio odličan potez kada je odlučio da za novog trenera angažuje Britanca Endija Marija. Đoković je pre dva dana odlučio da započne saradnju sa svojim dugogodišnjim… »
Obradović: Đoković i Mari zajedno mogu mnogo da urade

Obradović: Đoković i Mari zajedno mogu mnogo da urade

Politika pre 4 sati
Srpski teniski stručnjak Bogdan Obradović izjavio je danas da je Novak Đoković napravio odličan potez kada je odlučio da za novog trenera angažuje Britanca Endija Marija. Đoković je pre dva dana odlučio da započne saradnju sa svojim… »
Obradović: Đoković i Marej mogu mnogo

Obradović: Đoković i Marej mogu mnogo

Sportski žurnal pre 3 sata
Nekadašnji selektor Srbije odobrava saradnju teniskih asova. Srpski teniski stručnjak Bogdan Obradović izjavio je da je Novak Đoković napravio odličan potez kad je odlučio da za novog trenera angažuje Britanca Endija Mareja. Đoković je pre dva… »
"Novak me pitao za vojsku, taj deo mu fali": Bogdan Obradović ima dokaz zašto još nije kraj!

"Novak me pitao za vojsku, taj deo mu fali": Bogdan Obradović ima dokaz zašto još nije kraj!

Mondo pre 5 sati
Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije govorio o Novaku Đokoviću i o njegovoj saradnji sa Endijem Marejem . Bogdan Obradović je u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 otkrio svoje mišljenje o dolasku Endija Mareja na trenersku poziciju… »

Vesti dana »