Povezane vesti

Iz Humske na Banovo brdo, imao ponude i od TSC-a, Vojvodine i ofk Beograda

Iz Humske na Banovo brdo, imao ponude i od TSC-a, Vojvodine i ofk Beograda

Sportski žurnal 26.11.2024
Goran Arnaut novi glavni skaut Čukaričkog. Doskorašnji zamenik direktora Omladinske škole Fudbalskog kluba Partizan Goran Arnaut postao je danas novi glavni skaut Čukaričkog, prenosi Beta. - Kad se pojavila mogućnost da angažujemo Arnauta, nismo… »
Hteo Cvetkovića u Partizanu, pa stigao kod njega u Čukarički

Hteo Cvetkovića u Partizanu, pa stigao kod njega u Čukarički

Sportske.net 26.11.2024
Doskorašnji zamenik direktora Omladinske škole Fudbalskog kluba Partizan Goran Arnaut postao je danas novi glavni skaut Čukaričkog. "Kad se pojavila mogućnost da angažujemo Arnauta, nismo oklevali. Duži niz godina znamo kako radi, a preporučio ga… »
Srećan zbog prelaska iz Partizana u Čukarički: „Ovde sam došao u sistem gde se zna ko je gazda, ko je predsednik…

Srećan zbog prelaska iz Partizana u Čukarički: „Ovde sam došao u sistem gde se zna ko je gazda, ko je predsednik…

Danas 26.11.2024
Doskorašnji zamenik direktora Omladinske škole Fudbalskog kluba Partizan Goran Arnaut postao je danas novi glavni skaut Čukaričkog. – Kad se pojavila mogućnost da angažujemo Arnauta, nismo oklevali. Duži niz godina znamo kako radi, a preporučio… »
Goran Arnaut novi glavni skaut Čukaričkog

Goran Arnaut novi glavni skaut Čukaričkog

Politika 26.11.2024
Doskorašnji zamenik direktora Omladinske škole Fudbalskog kluba Partizan Goran Arnaut postao je danas novi glavni skaut Čukaričkog. „Kad se pojavila mogućnost da angažujemo Arnauta, nismo oklevali. Duži niz godina znamo kako radi, a preporučio… »
Iz humske pravac na brdo! Goran Arnaut posle Partizana otišao u Čukarički

Iz humske pravac na brdo! Goran Arnaut posle Partizana otišao u Čukarički

Večernje novosti 26.11.2024
Nekadašnji zamenik direktora Omladinske škole fudbalskog kluba Partizan Goran Arnaut imenovan je danas za novog glavnog skauta Čukaričkog. Foto: FK Čukarički "Baš želja čelnih ljudi da me angažuju je prevagnula, iako je bilo i finansijski boljih… »

Vesti dana »