Povezane vesti
"Ne mogu da opišem koliko sam razočaran": Dragović ljut na stratega
Večernje novosti 26.11.2024
Bivši kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Dragović je prokomentarisao odstranjivanje iz reprezentacije Austrije od strane sadašnjeg selektora Ralfa Rangnika. Foto: Profimedia Aleksandar Dragović je izgubio status člana nacionalnog tima, pa ga tako nećemo… »
Dragović o reprezentaciji: Ne mogu da opišem koliko sam razočaran
Sport klub 26.11.2024
Aleksandar Dragović godinama je bio standardni član reprezentacije Austrije, međutim, dolazak Ralfa Rangnika kao selektora značio je i kraj reprezentativne karijere za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde. Dragović je bio deo ozbiljnih klubova poput… »
Dragović opleo po selektoru: "Ne mogu da opišem koliko sam razočaran"
B92 26.11.2024
Bivši štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović govorio je o odstranjivanju iz reprezentacije od strane sadašnjeg selektora Ralfa Rangnika. Od kada je Nemac seo na klupu reprezentacije, Dragović je izgubio status člana nacionalnog tima, pa ga tako nećemo… »
Vesti dana »

Helikopter se srušio u more: Velika panika među kupačima, u letelici bilo petoro ljudi (foto/video)
Večernje novosti pre 5 minutajoš 24 povezane

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan: Studenti čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih

Izrael i Iran nastavili udare, otkazani pregovori Vašingtona i Teherana
BBC News pre 25 minutajoš 68 povezanih

Vreli dani, tropske noći, temperatura i do 42 stepena! Meteorolozi objavili prognoze za leto u Srbiji
Kurir pre 35 minutajoš 29 povezanih