Повезане вести

Бонга: "Овај одмор нам је био важан"

Бонга: "Овај одмор нам је био важан"

Спортске.нет 27.11.2024
Немачки репрезентативац и члан Партизана Исак Бонга је спреман за дуел против Олимпијакоса и као и увек, добро је расположен. Он је рекао да је припрема практично иста као и за сваку другу утакмицу. "Прилично исто као и за сваку… »
Барцокас: Очекујем тежак меч против Партизана, имам поверење у наш тим

Барцокас: Очекујем тежак меч против Партизана, имам поверење у наш тим

Политика 27.11.2024
АТИНА – Тренер кошаркаша Олимпијакоса Јоргос Барцокас изјавио је данас да очекује тежак меч против Партизана и додао да је Еван Фурније неизвестан за дуел 12. кола Евролиге. Кошаркаши Олимпијакоса играће сутра од 20.30 часова у… »
Мајк: "Одбрана, да изолујемо најбоље!"

Мајк: "Одбрана, да изолујемо најбоље!"

Спортске.нет 27.11.2024
Ајзеа Мајк очекује веома тежак меч против Олимпијакоса за који је претходно Жељко рекао да се ради о клубу који има највише амбиције. "Очекује нас још једна борба. Не постоји меч у ЕЛ који није тежак. Надам се да ћемо наставити… »
Бонга зна како треба против Олимпијакоса ВИДЕО

Бонга зна како треба против Олимпијакоса ВИДЕО

Б92 27.11.2024
Кошаркаш Партизана Исак Бонга верује у тријумф против Олимпијакоса. Црно-бели доћекују црвено-беле из Пиреја у 12. колу Евролиге у четвртак од 20.30. "Прилично исто као и за сваку другу. Наравно, тренер увек има одличан план игре… »
"Чека нас још једна тешка борба" ВИДЕО

"Чека нас још једна тешка борба" ВИДЕО

Б92 27.11.2024
Кошаркаш Ајзеа Мајк изнео је очекивања пред дуел са Олимпијакосом у Евролиги. Партизан сутра од 20.30 дочекује грчки тим у 12. колу Евролиге у Београдској арени (20.30). "Чека нас још једна борба. Сваки меч у Евролиги ће бити… »
Еван Фурније спреман за меч са Партизаном

Еван Фурније спреман за меч са Партизаном

Политика 27.11.2024
АТИНА – Кошаркаш Олимпијакоса Еван Фурније биће спреман за меч 12. кола Евролиге против Партизана, преноси данас грчка Газета. Грчки медији наводе да Фурније није јуче тренирао са екипом због вирусне инфекције, али се опоравио и… »
Обрадовић најавио капитена, а да ли жали због броја слободних дана?

Обрадовић најавио капитена, а да ли жали због броја слободних дана?

Спортске.нет 27.11.2024
Партизан дочекује Олимпијакос у још једном веома тешком дуелу на свом паркету. Екипа се подигла после победе у дербију, а Жељко је истакао да је њихов гост овога пута веома ефикасан тим. "Олимпијакос је тим који је направљен… »
Жељко Обрадовић пред Олимпијакос: „Нисам ја сигуран да имају много проблема, такав им је ростер!“

Жељко Обрадовић пред Олимпијакос: „Нисам ја сигуран да имају много проблема, такав им је ростер!“

Хот спорт 27.11.2024
Опоравио се капитен, то је врло битна вест за црно-беле! Тренер Партизана, Жељко Обрадовић, најавио је наредни меч свог тима против Олимпијакоса у оквиру 12. кола Евролиге. Црно-бели ће у београдској Арени дочекати грчког… »
Барцокас причао о Фурнијеу, па о "Арени": "Прво Звезда, па ми као наставак..."

Барцокас причао о Фурнијеу, па о "Арени": "Прво Звезда, па ми као наставак..."

Спортске.нет 27.11.2024
Тренер кошаркаша Олимпијакоса Јоргос Барцокас рекао је да је Еван Фурније под знаком питања за сутрашњи меч против Партизана. Олимпијакос има кадровских проблема. Неће бити Везенкова и Рајта, али је питање и колико ће моћи да… »
Фурније у авиону за Београд: Видећемо хоће ли играти

Фурније у авиону за Београд: Видећемо хоће ли играти

Спорт клуб 27.11.2024
Како преносе грчки медији, Еван Фурније отпутовао је у Београд на гостовање Партизану. Француски бек мучи се са вирусом, пропустио је тренинг у уторак, али ипак се нашао у авиону за Београд. “Видео сам га на аеродрому, јуче… »
Барцокас о Фурнијеу: "Јуче био у болници, не знам..."

Барцокас о Фурнијеу: "Јуче био у болници, не знам..."

Б92 27.11.2024
Тренер кошаркаша Олимпијакоса Јоргос Барцокас није сиуран да Еван Фурније може да игра меч са Партизаном (четвртак 20:30) иако је стављен на списак путника за Београд. Француза је протеклих дана мучио стомачни вирус толико… »
Нове вести о ростеру Олимпијакоса пред Партизан - Преокрет у здравственој слици!

Нове вести о ростеру Олимпијакоса пред Партизан - Преокрет у здравственој слици!

Спортске.нет 27.11.2024
Кошаркаши Олимпијакоса гостују сутра екипи Партизана у 12. колу Евролиге, а тим Јоргоса Барцокаса има доста кадровских проблема. Олимпијакос се суочава са повредама неколико играча. Превасходно, нема најважније фигуре Саше… »
Олимпијакос појачан у Београду: Сјајни кошаркаш ипак игра против Партизана!

Олимпијакос појачан у Београду: Сјајни кошаркаш ипак игра против Партизана!

Хот спорт 27.11.2024
Бек долази у Београд! Кошаркаши Партизана у оквиру 12. кола Евролиге у Београдској арени дочекују Олимпијакос а утакмица је на програму у четвртак од 20:30. Према наводима грчких медија, Олимпијакос ће бити јачи за… »
Одлична вест за Олимпијакос пред Партизан

Одлична вест за Олимпијакос пред Партизан

Б92 27.11.2024
Кошаркаши Олимпијакоса биће јачи за Евана Фурнијеа за меч са Партизаном (четвртак, 20:30) у Евролиги. Француски биће на располагању тренеру Јорогосу Барцокасу, иако је, због вируса, постојала неизвесност око његовог наступа у… »
Питање за Олимпијакос пред Партизан: Ко ће надокнадити 32 поена?

Питање за Олимпијакос пред Партизан: Ко ће надокнадити 32 поена?

Спорт клуб 27.11.2024
Олимпијакос у четвртак долази у Београд на гостовање Партизану у 12. колу Евролиге, а извесно је да ће атински тим бити прилично ослабљен. Грци о буџетима Партизана и Звезде: Разбацују се државним новцем Скоро је сигурно да ће… »
Олимпијакос у проблемима пред долазак у Београд: Пирејци против Партизана без најбољих играча

Олимпијакос у проблемима пред долазак у Београд: Пирејци против Партизана без најбољих играча

Данас 26.11.2024
Тренер Олимпијакоса Јоргос Барцокас није могао да рачуна на кључне играче свог тима на тренинзима пред пут за Београд, где екипа из Пиреја у четвртак (20.30) игра против Партизана у мечу 12. кола Евролиге. Саша Везенков, МВП… »

Вести дана »