Povezane vesti
Plakala sam Kada sam je čula: Pevačica životnu uspomenu posvetila ocu bez kojeg je odrasla (foto/video)
Večernje novosti pre 6 sati
ZORANA SIMEUNOVIĆ je snimila numeru u kojoj se dosta pronašla, jer je podseća na njenu životnu priču i period odrastanja u domu. Foto: Dejan Milićević Kada kažemo Zorana Simeunović prva asocijacija na nju je odličan vokal i kvalitetna narodna… »
Plakala sam kada sam je čula! Pevačica odrasla bez oca, pa mu posvetila ove stihove: Ogolila dušu!
Kurir pre 7 sati
Zorana je snimila numeru u kojoj se dosta pronašla, jer je podseća na njenu životnu priču i period odrastanja u domu. Kada kažemo Zorana Simeunović prva asocijacija na nju je odličan vokal i kvalitetna narodna muzika. Pevačica koja marljivo gradi… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 2 satajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 6 satijoš 2 povezane