Povezane vesti
Plakala sam Kada sam je čula: Pevačica životnu uspomenu posvetila ocu bez kojeg je odrasla (foto/video)
Večernje novosti 27.11.2024
ZORANA SIMEUNOVIĆ je snimila numeru u kojoj se dosta pronašla, jer je podseća na njenu životnu priču i period odrastanja u domu. Foto: Dejan Milićević Kada kažemo Zorana Simeunović prva asocijacija na nju je odličan vokal i kvalitetna narodna… »
Plakala sam kada sam je čula! Pevačica odrasla bez oca, pa mu posvetila ove stihove: Ogolila dušu!
Kurir 27.11.2024
Zorana je snimila numeru u kojoj se dosta pronašla, jer je podseća na njenu životnu priču i period odrastanja u domu. Kada kažemo Zorana Simeunović prva asocijacija na nju je odličan vokal i kvalitetna narodna muzika. Pevačica koja marljivo gradi… »
Vesti dana »

Nema tragova upotrebe zvučnog topa na protestu: Dačić tvrdi da ima ključni dokaz
Danas pre 18 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 48 minutajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 48 minutajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 48 minutajoš 2 povezane