Povezane vesti
Plakala sam Kada sam je čula: Pevačica životnu uspomenu posvetila ocu bez kojeg je odrasla (foto/video)
Večernje novosti 27.11.2024
ZORANA SIMEUNOVIĆ je snimila numeru u kojoj se dosta pronašla, jer je podseća na njenu životnu priču i period odrastanja u domu. Foto: Dejan Milićević Kada kažemo Zorana Simeunović prva asocijacija na nju je odličan vokal i kvalitetna narodna… »
Plakala sam kada sam je čula! Pevačica odrasla bez oca, pa mu posvetila ove stihove: Ogolila dušu!
Kurir 27.11.2024
Zorana je snimila numeru u kojoj se dosta pronašla, jer je podseća na njenu životnu priču i period odrastanja u domu. Kada kažemo Zorana Simeunović prva asocijacija na nju je odličan vokal i kvalitetna narodna muzika. Pevačica koja marljivo gradi… »
Vesti dana »
U Srbiji jutros izmeren: - 21 stepen! Vreme može da bude opasno, ovo su saveti "Batuta" za ponašanje tokom ekstremne hladnoće: Ove grupe su najugroženije
Blic pre 29 minutajoš 24 povezane
Studenti i danas blokirali saobraćaj kod Pravnog fakulteta, skup prošao bez incidenta (video)
Blic pre 5 satijoš 12 povezanih
Vlada odlučila da formira Radnu grupu za vođenje razgovora s predstavnicima zaposlenih u prosveti
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 6 satijoš 20 povezanih