Povezane vesti
Primirje u Libanu je predah, a ne rešenje za Bliski istok: Analiza BBC urednika
BBC News pre 2 dana
Bliski istok ne može da izbegne još ratova i nasilnih smrti dok se region ne suoči sa suštinskim političkim pukotinama i popravi ih. Za većinu ljudi u Libanu, primirje nije moglo da stigne dovoljno brzo. Vodeća libanska analitičarka na… »
Danas pre 2 dana
Za većinu ljudi u Libanu, primirje nije moglo da stigne dovoljno brzo. Vodeća libanska analitičarka na konferenciji o Bliskom istoku, kojoj prisustvujem u Rimu, rekla mi je da nije mogla da spava kako se približavao najavljeni sat za proglašavanje… »
Blic pre 2 dana
Za većinu ljudi u Libanu, primirje nije moglo da stigne dovoljno brzo. Vodeća libanska analitičarka na konferenciji o Bliskom istoku, kojoj prisustvujem u Rimu, rekla mi je da nije mogla da spava kako se približavao najavljeni sat za proglašavanje… »
Radio 021 pre 2 dana
Bliski istok ne može da izbegne još ratova i nasilnih smrti dok se region ne suoči sa suštinskim političkim pukotinama i popravi ih. REUTERS/Mohammed Yassin Za većinu ljudi u Libanu, primirje nije moglo da stigne dovoljno brzo. Vodeća libanska… »
NIN pre 2 dana
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Tramp imenovao oca svog zeta za ambasadora SAD u Francuskoj: "On je izvanredan poslovni lider"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Metar snega u zapadnoj Srbiji AMSS: apeluje na vozače zbog nepovoljnih vremenskih uslova i mokrih kolovoza, RHMZ dao najnoviju prognozu
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana